Btw moje dijete prvi put jucer kakao tvrdo! Danas se poceo naprezat i ja pustim malo da obavi svoje i otisla ga prominit a ono u peleni nistaaaa?!? Nista? Aaaa!
Daklem cili tjedan je na jabuci i krusci, i evo zadnja dva dana u kombinaciji s prosom.
Jednom bila kombinacija s rizinim. I ok znam da rizine zatvaraju. No zar i proso zatvara ? Opcenito zitarice?
Jabuka i kruska nebi trebale zar ne??
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja isto na slikama i u ogledalu izgledam deblje 😂😂😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme cure jeste se raspisale
vjeverica moras mu reci sta ti smeta
bellaru hvala,rijesit ce to ona uz antibiotike
ugolina sretno sa svekrvom
Ja sam jutros ustala u 8h i izasla iz kuce,kad sam sjela sa frendicom na kavu mm posaljem poruku da cu doci za 1h ,baby je spavala a veliki su lezali i gledali tv.Dobila sam kaznu od mm-a sto sam otisla
😂😂😂😂😂😂😂 neke perverzije tu..pazi da nebi ti fakat na ljetne bebe 2017.
Jbt dok sam vas polovila!citam i pisem sat vremena a jadan necak me gleda gladan sa poda i kao samo zadnji post i nahranit cu ga i izbrisem sve sta sam napisala😨
Sanjarka mislim da mrkva zatvara. Jabuka nisam sigurna. A sta ne uvedes sljivu? Moj necak od tog odma srao😁
A muskima i kad nacrtas ne kuze...al mislim da se oni prave da ne kuze...mudraci
Vjeverice ne trpi nista jer kad puknes muz nece znat sta ga je snaslo😁 a sta si malog vagala pa mislis da ne napreduje? Probaj dat malo ad ako jako place a mislis da je gladan.
Kokolo korcula! Imam veliku zelju ici tamo jer sam cula da je jakooo lijepo!
U fazi sam da si hocu kupit nesto na moru..inace mi se jako svidjaju sabunike jer je plaza lijepa za klince i mirno malo mjesto...a opet bi otok da je glupoj rodbini skupo ic trajektom da se ne krpaju na more. A opet koliko ce se i meni onda isplatit ic na more . Necu moc za vikend se zaletit ako cu morat i na trajekt i vozit se trajektom 1-2 h🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji