Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 14:06

Btw moje dijete prvi put jucer kakao tvrdo! Danas se poceo naprezat i ja pustim malo da obavi svoje i otisla ga prominit a ono u peleni nistaaaa?!? Nista? Aaaa!
    Daklem cili tjedan je na jabuci i krusci, i evo zadnja dva dana u kombinaciji s prosom.
    Jednom bila kombinacija s rizinim. I ok znam da rizine zatvaraju. No zar i proso zatvara ? Opcenito zitarice? 
    Jabuka i kruska nebi trebale zar ne??

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Listopad 2016. 14:07

Ja isto na slikama i u ogledalu izgledam deblje  😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    23. Listopad 2016. 14:11

Ajme cure jeste se raspisale

vjeverica moras mu reci sta ti smeta 

bellaru hvala,rijesit ce to ona uz antibiotike

ugolina sretno sa svekrvom

Ja sam jutros ustala u 8h i izasla iz kuce,kad sam sjela sa frendicom na kavu mm posaljem poruku da cu doci za 1h ,baby je spavala a veliki su lezali i gledali tv.Dobila sam kaznu od mm-a sto sam otisla 

Ugolina
    23. Listopad 2016. 14:23

😂😂😂😂😂😂😂 neke perverzije tu..pazi da nebi ti fakat na ljetne bebe 2017.

bellaru
    23. Listopad 2016. 14:24

Jbt dok sam vas polovila!citam i pisem sat vremena a jadan necak me gleda gladan sa poda i kao samo zadnji post i nahranit cu ga i izbrisem sve sta sam napisala😨 
    Sanjarka mislim da mrkva zatvara. Jabuka nisam sigurna. A sta ne uvedes sljivu? Moj necak od tog odma srao😁
    A muskima i kad nacrtas ne kuze...al mislim da se oni prave da ne kuze...mudraci

Vjeverice ne trpi nista jer kad puknes muz nece znat sta ga je snaslo😁 a sta si malog vagala pa mislis da ne napreduje? Probaj dat malo ad ako jako place a mislis da je gladan.

Kokolo korcula! Imam veliku zelju ici tamo jer sam cula da je jakooo lijepo!

U fazi sam da si hocu kupit nesto na moru..inace mi se jako svidjaju sabunike jer je plaza lijepa za klince i mirno malo mjesto...a opet bi otok da je glupoj rodbini skupo ic trajektom da se ne krpaju na more. A opet koliko ce se i meni onda isplatit ic na more . Necu moc za vikend se zaletit ako cu morat i na trajekt i vozit se trajektom 1-2 h🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.