Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    17. Srpanj 2016. 10:57

Sunshine jelda da je to tako divno? 😍😍😍
    Ja ga sinoc drzim i on duda dudu i gleda me. I odjednom pljune dudu i tako mi se lipo nasmije uz popratno "gugutanje" da sam se momentalno rastopilaaaaa. 

Zna i junior sam zaspat i svaki put me iznova odusevi hehe 

Baby nama noc bila dobra od 21.30 do 3h, pojeo pa do 7h, pojeo pa do 10h. 
    Ocito ih ovo vrijeme drzi u nekoj cudnoj fazi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Srpanj 2016. 11:01

Jeo je oko 10.30 i evo do sad je najmanje pola obroka izbljucao u par navrata
    A cilo vrime ga drzim uspravno 😕
    Toliko o tome da to pomaze

kleopatra1606
    17. Srpanj 2016. 11:52

Mama i tata su cak sinoc izasli malo do frenda na rodendan, dok su baka i deda cuvali bebana. 😃
    Bili smo nekih 2 sata, malac je cijelo vrijeme spavao. U 23 je jeo i spavao do 4, nakon toga opet papanje i spavanje do 9 ujutro. 

Od nocas svaki put nakon jela mi bljucka zuto. Do sada kad je bljuckao uvijek je bilo bijelo.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Littleladybug
    17. Srpanj 2016. 14:20

Sanjarka hB moj ne bljucka, tu i tamo al to je toliko minimalno da je zanemarivo..jel ti se podrigne bas svaki put iza jela? ocito mu ostane mlijeka pa mu se vraca, neznan sta bi ti rekla..
    sunshine predivno, mogu mislit srece u tebe 😍 jedva cekan da se i moj malecki pocne smijesit, sada se topin kad mu uhvatin pogled i one lipe okice..
    kleopatra bome svaka vam cast, tako mala beba a vec po 5 sati spava..to je super za tebe, stignes se i odmorit..moj je ima samo jednu vecer epizodu od ponoc do 5, al je sutra nadoknadiva sve obroke sta je tu vecer propustia

Sanjarka88
    17. Srpanj 2016. 18:41

Baby podrigne i to vise puta. Al svejedno to nemilice izlazi njega. Danas nakon svakog obroka poprilicno tako da jede svako 2h jer bude glaaadan opet
    I opet slabo spava danas a vasi?😰

Kleopatra super za izlazak i dobrog bebija 😘

Ellie00
    17. Srpanj 2016. 19:09

Pozdrav. 
    Mi se vratili s "mora;. Uspjela se jednom okupat u moru i to prvi dan mm ni jednom. Srecom bili u hotelu pa malo wellnes... bili u sub na izletu.. sve u svemu iako nam vriijeme bilo koma nama lijepo bilo.. 
    Necu ju previse hvalit al beba nam je super.. bez i jednog problema sve proslo.slatkis nas. 
    Puno al bas puno se pocela smijat. 
    Vidim raspisale se o svekrvama..ja vec o svojoj pisala- i da,ne znam hocu joj se i ako ikad usudit ostavit dijete.. glup primjer mozda al ona je mom psu od11 god kad smo ga ostavili na cuvanju 2 dana dala secer u hranu jer na vreci pisalo- bez secera..

bebacica
    17. Srpanj 2016. 20:18

Vecer mame. 

Napokon sam se docepala moba danasnji dan. Vidim da pisete da vam bebani lose spavaju po danu. I moja je vec dva dana nemoguca. Po danu ne spava vise od 2h. A jucer me do dva u noci pilala 😰 nikako zaspati. Budila se svakih 20 min iz sna placuc i stalno sanja nesto pa se sva lecne i probudi. Jel i vasi to rade? Citala sam da imaju tu fazu kad sanjaju nove dozivljaje koje su usvojili preko danw, a sta nije malo rano za to 😕
    Sad ide na kupanac, nadam se da bude bolje spavala 😴😴

Sunshine1
    17. Srpanj 2016. 22:19

Vecer cure,da se kratko javim pa kupanac i spavanje. Mm uspavljuje bebolinu. Rijesili kupanje,papanje,turu grceva pa opet pod pipu kolko je izbacila 

Danas po danu spavanje bilo nesto losije,ali bolje od jucer.

Ellie bas super da ste uzivali i drago mi je cut da je beba dobra.

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    17. Srpanj 2016. 22:28

Bebacica moja cura se trza u snu (kao i budna) ali se ne probudi. Ali ovo nase je onaj moorov sindrom koji bi se trebao izgubit do treceg mjeseca.

url=https://lilypie.com]

Abies
    17. Srpanj 2016. 22:41

Ellie nisam ulovila gdje ste bili na moru? 
    Moja curka je ulovljeni pokemon krepatcu u popodnevnoj smjeni. Jutro jos nekako. Vise ni pred tatom ne glumi dobricu previse.
    Sutra nam tata radi od 6 kao i vrtic. Kreten koji smisli ljetno radno vrijeme. Znaci sina vodim sad ja u vrtic.
    Bili danas kod bake i dide. Zaspala i juris u trgovinu. Vratim se na sek kad se probudila. Poslije veselo do doma. Stajanje na ini za cicanje zbog urlika. I tako do sad svako malo. No vidim kraj borbi 
    Laku noc cure.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.