Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Srpanj 2016. 21:51

Babycoming odlican prirast za 17 dana bravooooo! 😘
    Drago mi je da su savovi bolje i da ti je sad lakse funkcioirat. 

Ugolina kod mene nije tako al kuzim o cemu pričas većina zena bi se slozila s tobom. Ja sam valjda malo uvrnuta 😂 meni to nista ne smeta. 

Podigla nalaze krvi, odlicni! 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    15. Srpanj 2016. 22:25

Cure moje ja mislim da pretjerujete. Nema veze kolko je tko djece imao,ako ovo prode jednom u zivotu dovoljno je da zna. Iako obicaju odgoja se mijenjaju. Zaboravljate da su te zene odgojile ljubav vaseg zivota. Pa nece im dijete ispast iz ruke ili ce mu napravit nesto nazao. Ugolina pa i napisala si da vole svoje unuce. Mi prvorotkinje koje nismo nikad imale dijete i nemamo pojma o nicem...a ipak su nam dali da vozimo dijete doma iz bolnice. Ja nemam problema sa tim i dala sam svojoj sveki da je cuva odmah drugi tjedan kad smo isli u opcinu na prijavu. Relax zene!!!

url=https://lilypie.com]

Abies
    15. Srpanj 2016. 23:37

Baby hb da si bolje. 

Ugolina. Ma i ja sam bila takva. Sunshine jednu stvar dobro kaze, sveki je podigla muza na noge... i to sam svaki put prvo pomislila i suzdrzala se da kao zivotinja ne postupim. No ima tu puno zasto. S mamom sam bila smirena jer je cijeli zivot nekog cuvala. Za razliku od sveki koja je s dugotrajnim pripremama uzimala bebu na dva nacina, mama je izvrtila u hipu. Zena je bila jako ogranicenih pogleda. (Vjezbam kukove i brojim deset krugova, a ona vristi neee to je previse... ograniceno glupo). Tek oko god dana sam pomalo popustila s nabrijanosti svekinog cuvanja. Poslije mi je bilo ok. 

Sunshine ipak ce pozdrav moru pricekat 2tj duze zbog sranja u obitelji. Svi pizde se boje pregovora (kuca se dijeli nasljedstvom) itd. I jos mi poceli moji solit pamet kud s malim djetetom. Imam i ambulantu i sve tamo. (Mm nece ici s nama, nebitno objasnjenje; uvijek se zezam da ima godisnji i cak mu i dijete uzmem da se odmori, ovog puta djecu). Onda se opali biser da bolje da smo na Velebitu. Ok ici cu naravno. Volim bit gore, no more je more. A tamo ako mi treba doktor vozim se 1h skoro do primorja pa ako treba vise ajd u rijeku. 
    Razocaranje, proci ce

Dan odlican. Nadoknadila petrica sav izgubljeni jucerasnji san. Al zato od 6h do nedavno plac. I onda novi biser danas mm - moramo se naviknut na zvuk placa. Pa ok malo, al da ga imalo zanima razvoj djeteta, znao bi da dugotrajni plac dovodi do bruha, operacije... i emocionalno da bebi treba blizina mame tate
    Laku noc!

bebacica
    16. Srpanj 2016. 04:41

Jutro.

Evo da vam se malo javim dok mala klopa.
    Jucer smo bili kod pedijatra, mala ima 5100g od izlazne tezine to je plus 1650g i duga je 57cm, izrasla je 5cm 😍 rekla mi je pedijatrica da nece nista prigovarati dok god je na prsima 😜
    Mala bude ili bucka ili dugonoga 😂😂😂 

Citala jesam, al slabo pamtim.
    Moja jos uvijek ima plave oci, a ja i mm smede oboje, dok moji starci imaju jedan plave jedan zelene, a od mm tata zelene... pa se nadamo da ce mozda imati svijetle oci i crnu kosicu 😁😁

Ni ja ne volim kad mi muzevi starci nose i diraji malu. Mada sam cijeli dan sama s njom i pola sata da ju pricuvaju bi mi dobro doslo, al me ja sam ko lavica NEDAM. Mozda je to zato jer vidim kako su s necakinjom postupalo. Sogi veli ne, a oni bas, bude baka dala kad mama neda itd. Ono kaj mama veli to se ne postuje 😰😰

Uuuu bemti upravo sam skuzila da sam dala krivu ciku, dvaput istu 😨Vidim nesto me bolucka druga, a ona puna do vrha 😅 brzo mjenjaj stranu dok nisam napravila jos vise stete😷

Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 07:37

Jutro mame! 

Spavate jos? Ste upali u duge rukave? 😊

I nama jucer dan super. Veci dio popodneva je prespavao valjda nadoknadivao kao imenjakinja 😊
    Noc isto super. Papao oko 3h i sad oko 7h. Nastavio spavati a ja zujim.
    Mm dopala radna subota al nece dugo.

Abies bas mi je zao sto moraš odgodit more 😕
    A to sta drugi pizde to im je u opisu posla.... Zanemari

Bebacica wow odlican prirast bravo mama! Koji broj odjece ona nosi? Hehe
    Sto i to se dogada da se fula cica? Hehe

Vidim vecina vas mame lavice. Nemojte cure samo pretjerivat ako je moguce. Imam primjere gdje su zene unistile brakove svojom posesivnoscu.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    16. Srpanj 2016. 08:59

Ma ne pizdi se, nego su ljudi pizde. Moji nece zvat familiju2 za kucu. Ja jucer zovem, oni kurvinski bez dogovora zauzeli poziciju. No iza cjepiva kad se smiri moguci simptomi odoh. 
    Svako zlo za neko dobro 😉
    Inace noc ok. Mrvica stenje jer nikako da zasere to sto ima obuceno 😂 i tak rutina ostalo

Abies
    16. Srpanj 2016. 09:09

Da bebacica zavidan napredak 😃😍

Sunshine1
    16. Srpanj 2016. 09:40

Vau cure kako vam bebe super napreduju! Bravo bravo. Ja pijem kavu,Tena papa i cekamo frenducu iz Maribora. Stat ce na dorucak usput prema moru. 
    Bebus je u dugackom od jucer, a ja samo carape navukla i uzivam u zahladenju.

Abies bas steta za more,kaze mi baka mm da puse za popizdit.

url=https://lilypie.com]

kleopatra1606
    16. Srpanj 2016. 10:11

Mozda me i popusti taj "lavica" sindrom s vremenenom. Ne zelim biti zlocesta ali sta je sveki s drugim unukom napravila, mali od 5 godina nju tuce i to je normalno jer su se oni preselili u Njemacku pa mu fali baka?!? Upitnici iznad glave???

Nama je upravo patronazna bila, beban ima 3170, sad smo vratili porodajnu tezinu. Ne brinem se jer beban stalno jede i stalno je gladan. Inace sve u redu.
    Nocas su nas cijelu noc mucili grcevi, pa smo danas strgani oboje.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

bebacica
    16. Srpanj 2016. 10:18

Hvala curke 😊 Ona bi samo papala, non stop visi na njoj, ja velim da i kad mora kakati mora joj biti u ustima 😅😅
    A sto se tice zamjene cicke, uh jedva sam se izvukla tek je u pola 8 pocicala tu, jer nije htjela vise u pola 5. Vec mi se napravila gruda i nisam ju jos uspjela razbiti do kraja. Boli al ne tako jako. 
    Jel ima koja iskusna mama da se rucno izdajala? Ima koji trik za lakse izdajanje? Ja sam probala vec dva puta i nejde. Mislim da budem morala kupiti izdajalicu. Imam puno mlijeka i ona ne pojede sve i vec mi se par puta dogodilo da su mi prepune mlijeka, bojim se mastitisa. Pogotovo kad su bile ove vrucine, sve me peklo.
    Mislila sam da ce se ta ponuda i potraznja ustaliti, al ocito da ona ponekad pojede manje i do sljedeceg hranjenja ja brojim zvijezdice 😧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.