Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 09:15

Jutroooo ima li naspavanih?

Kod nas teska noc. Prespavao je on nju al toliko nemirno em se vrti em stenje, em cvili, em kaki.... Uh imam osjecaj da sam cilu noc budna. 
    Sad se smije prasac jedan
    Ugl. U nekoj totalno losoj fazi je (nadam se da je samo faza)

Abies i Bebacica kako je bilo nocas?

Ja svog zovem nervozna beba. Jer sam sebe budi koliko je nemiran. 

Ellie ti imas krasnu djevojcicu 😊

Ja dobila prvu mengu! 😭😭😭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    18. Srpanj 2016. 09:35

Jutro!!!

Sanjarka  menga? Uh,ja se nadam da nece tak skoro.
    Mali stenje? Ja se bas preko noci zabrinula,Tena non stop vec dugo dok spava....stenje,cvili i napinje se kao za kakanje. Vec sam luda. Zao mi je,ne znam uopce kako se odmori. Sad vise nisam sigurna jel to normalno ili ne. Iako mi frendica kaze da je isto tako njrn mali znao kad zaspi po sat vremena dik se ne smiri u miran san. Lijepo je spavala ali u 4 kad se budi za papanje pa do 5 je stenjala,i nije mogla zaspat pa sam je noskala i nagnula da joj se slegne sve u zeluscicu i jedva nekako....

U srijedu smo na kontroli u neonatoloskoj i idemo na uzv mozga pa cu pitat dr,iako sam napomenula prosli put i nije mi nista rekla. Evo upravo se pokenjala u snu i sad sve 5!!

Ja danas zovem Rode jer se nikako ustimat sa tom lijevom. Desna je na pravom putu da bude duplo veca,vec sam probala neke sisteme i sad sam pomalo luda....

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    18. Srpanj 2016. 09:45

Uglavnom ja mislim da je to kao grcevi rezulat nezrelih crijeva. Veli mi ta frendica da je njima sve stalo sa 2,5 mjeseci.

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 09:57

Ja moram pod hitno promit bocicu. Iz ove aventove curi mliko ko ludo. Budu mu puna usta mlika dok jede 😕
    Sta da kupim? Tko je ono kupio dr. Browns? Zadovoljni?
    Mozda bi onda manje i bljuckao. 

Sunshine ma da, tocno vidim da civili i da je nemiran zbog crijevnih problema. Bas ga muci to sve skupa. Jedva cekam da prode

A menga da! Odvratan osjecaj vec sam i zaboravila

Ellie00
    18. Srpanj 2016. 10:24

Sanjarka mi imamo Dr.Browns bocicu i od kad je imamo puno manje (skoro nista) ne bljucka jer ima taj neki sustav protiv zraka (cijevcicu). Jako sam zadovoljna. Imali smo najprije staklenu pa sam je ja razbila (nespretna mama) i onda je mm kupio plasticnu. Bolja mi je cak od staklene jer se lakse usipava prah, staklena ima bas malo grlo. 
    Imas ih u Magic baby i Bipi. Preporucam. 

Bili smo u Solarisu u Sibeniku. Al smo pogodili vrijeme.. uzas... otici cemo na par dana u 9 mj opet. Sutra idemo u Sloveniju, od mm tata je tamo u starackom (rastavljeni su njegovi) i cijela njegova obitelj. Tako da Ena samo putuje... Napravio mm naljepnicu za auto- Enach bebach wruuum :D

Cure moje zao mi zbog loseg spavanja. Ja se necu zalit. Lijepo spava. Jucer je zaspala oko 11 i probudila se u pola 5. Cak sam se i naspavala. Ujutro je bila nesto nemirna al to je mm sredio. 

Narucene smo 29. na Goljak na uzv mozga. Bio tko gore ikad? Ne znam ni gdje je to moram malo guglat

Sanjarka88
    18. Srpanj 2016. 10:47

Ellie tnx 😊 ne curi mlijeko previse iz rupice onda? Koliko ste platili tu plasticnu?

U Solarisu je super! Steta da vas vrijeme nije posluzilo 😕 no bitno da ste se malo makli od kuce.
    Naljepnica za auto je vrh! Hehe

Sretno na uzv. Ja moram do bolnice naručiti za pregled kukova.

Odspavao je sad pola sata, bolje nego 5min kao zadnjih par dana

curicax3
    18. Srpanj 2016. 11:28

joj Abies,bas mi te zao.to me podsjeca na moju najstariju,nisam imala mira duze od dva sata ni po noci ni po danu,po danu spavala po 20 min.al bar sam imala fit liniju,bila ispijena za mjesec dana
    moja cura je isto nemirna zadnjih dana, al jos uvijek hB super po noci 

Sunshine, meni isto desna cica stalno punija,ne kuzim u cemu je fora.svaki put dajem drugu

curicax3
    18. Srpanj 2016. 11:30

e da,Ugolina plakala od smijeha na tvoj post o imageu-ko da mene opisujes
    sveki mi kupila gace s 4x da navucem preko pupka

Sunshine1
    18. Srpanj 2016. 11:45

Curica ma od samog pocetka u bolnici problem sa tom lijevom. Prvo je nije htjela uopce prihvatit pa se upalila i zavrsila sam na antibioticima. Pa je ulovila na sesirice (srecom trajalo samo dva dana u bolnici dok nije izvukla bradavicu) i sad nikako pa nikako da se najede iz nje. Ja mislim da je slab let down,treba vuc 3,4 min da krene,ali nije to to. I onda nakon 5,10 min navlacenja je stavim na desnu da se najede. Sta cu drugo. Sad par dana radim po sistemu da (posto trazi uvijek jos malo iz druge kad se najede) drugi put dam onu koja je prosli put bila zadnja...i jos neke gluposti i sad sam vec izgubljena.

Jel imate vi i vase bebe ritam spavanja i hranjenja? Ja sam bila sretna jer je imala tako lijepi ritam i bila je i ona i ja mirna. Znala sam tocno kada ce sta bit. I sad par dana sve to izgubljeno. A niti sam je budila niti sam je drzala budnom. Mozda je prerano za ocekivat stalni ritam?

curicax3
    18. Srpanj 2016. 11:55

probaj ipak forsirat da uspijete i s drugom.tako je bilo mojoj frendici i na kraju godinu i po dojila samo na jednu,razlika u vel.cica je bila uzas,gurala je nesto u grudnjak da ih ujednaci kad ide negdje
    ja se isto ne mogu pohvalit s nekim ritmom,do neki dan bilo super,al sad je preko dana svevise moram i drzat na rukama,cica nekad i svaka dva sata i spava sve manje u komadu.ne znam kak cu uspijevat ista napravit ako tako ostane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.