Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    15. Srpanj 2016. 13:57

Moj pok. ujo je s 3 god promijenio boju ociju.
    Moja 23-24 zaspi- 3-6 dalje ne pratim
    Danas samo spava. Ja sljakam. I punjene paprike radim 😃

Sunshine1
    15. Srpanj 2016. 14:11

Ugolina ma ovo nam je iznimka inace je dobrica. Od 10/pola 11 do 4 pa do 7, i onda jos sat,sat i pol....

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    15. Srpanj 2016. 16:51

Mrzite li vi ljude oko svog djeteta?ne u smislu da ce ga necim zarazit nego ono,kaj mi imas nosit dijete? Odfakajte!!! vjerojatno jer mi prvo dijete.
     Primjerice nemam apsolutno nista protiv svojih roditelja,brace,sogorica da ju nose i kada zaplace njima,uopce ne reagiram jer znam da je sve ok,da znaju s djecom i tako..
    A kada idemo kod muzevih,meni muka samo od te ideje! Inace,prefivni su ljudi i u jako smo dobrim odnosima..Onako,glupo mozda za reci ali cudna mi je ta pomisao da su muzevi starci mom djetetu familija,gdje ces blize od bake i djeda,al mrzim kad moram tam ic da ju vide..al naravno ,moram ih tretirati u tom pogledu jednako kao i moje starce..ali kada ju nosi stara od mm,i mala zaplace,eto me odma,ono,ne vjerujem joj da ju ona zna i moze smirit i kaj ja znam..mislim,stvarno sam luda,oni malu toliko vole isto kao i moji,ali nemam povjerenja u njih nimalo i nikad im nebi ostavila ju na cuvanju..barem ne jos sad..jos jaaakooo duuugooo... Dok recimo,kod moje mame je vec bila dva,tri puta na kratkotrajnom cuvanju i znam da mogu bezbrizno otic.. Ili isto,posjetili smo mm baku jer je jako stara i ne moze nikuda i tamo je bila i njegova sestricna..i naravno tepala joj je dodi teti i nosala..onak kakva teta,kaj si ti mom djetetu nes..a stvarno je joj teta neka daljnja.. Bas cudno mi je to... 
    Svasta sam napisala zbrda zdola,al nadam se da ce me bar netko kuzit kaj je pjesnik htio rec..
    Barem vama da kazem kada muzu ne mogu 

kleopatra1606
    15. Srpanj 2016. 16:55

Ugolina potpuno te razumijem,ja sam isto maloga ostavila svojoj mami na kratkom cuvanju, a za tjedan dana dolazi svekrva u posjet i ne znam dali cu imati povjerenja njoj ostaviti bebu.
    Kao sto si rekla,mozda previse brijem zato jer je prvo dijete.  :O

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Ugolina
    15. Srpanj 2016. 17:26

Pa kuzis.. Jos k tome,njegova stara nije bebu vidjela odkad je mm bio beba,znaci 30 godina,a kod nas doma je uvijek bilo male djece,sto kumova,familije nq cuvanju izd. i moja mama stvarno ima puno iskustva s djecom,a i sama nas je rodila cetvero.. Sreca pa sam taj dio uspjela objasniti mm i shvatio je..iako ne znam dal mu je bilo drago,ali nije se zalio..ne smije hahaha.. Ja sam rigala mjesecima,isla na infuzije,mucila se s onom trbusinom, radala satima na gelu i dripu bez epi,prezivjela carski rez na kraju, ne smije pisnut 

Ugolina
    15. Srpanj 2016. 17:28

A svekrva ce ti bit nekoliko dana??

kleopatra1606
    15. Srpanj 2016. 19:01

Da, valjda ce biti tjedan dana, ali kod muzeve sestre koja zivi u zgradi preko puta- barem nesta! 
    Vec vidim kad pocne ovo nemoj tako, ovo napravi ovako, a to mrzim iz dna duse, sva sreca pa imam dugacak jezik pa joj ne ostanem duzna.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Littleladybug
    15. Srpanj 2016. 19:27

Hello mame da vam se malo javimo..malac spava, mama u horizontali na kaucu..punti bolje, izasao gnjoj..hb sad mogu malog bar sama.uzet u ruke i prominit pelenu..presretnaaa 😀
    pelene koristili bijele pampers, sad smo probali babylove,nisu lose..
    imamo neki ritam hranjenja svaka  2ipo-3sata, pelena, spavanje..i dobro je dok netko ili nesto ne poremeti rutinu, onda ide plac..danas nam bila patronazna, imamo 4230g, 750g u 17 dana..cini mi se ok prirast..ja vidim da je dobio malo u rukicama i nogicama al valjda nisam mjerodavna, gledam ga svaki dan..pristav je po licu i glavi opcenito, al bas ono..sta od hormona sta od znoja..perem ga u mlakoj kamilici..patronaza danas savjetovala ako ne prode uskoro da ima od eucerina losion urea 10% pa cemo vidit ako kamilica ne bude djelovala..moj kucni izgled, rascupana s podocnjacima u haljini ili.spavacici sa sisom vani..bljuvotine nema po meni al zato kad vodopad iz cica pocne mokra do pupka..
    Ugolina razumijem te totalno za ljude oko bebaca, samo u sebe i u mamu imam povjerenja.
    sve ostalo nema teorije..sveki uglavnom ne kazem.nista al grozim se ako ga uzme u ruke..sreca pa ga je vidila 3 puta dosad pa nije bilo toliko prilike da ga dira..
    okice- i mom.kristianu su plave, cini mi se da su malko posvjetlile..ja smede zelene, tata zelene..vidit cemo kako ce bit njemu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.