Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    17. Srpanj 2016. 07:42

Jucer moja kokoska bila nervozna i cijelo popodne koma sa spavanjem,po par min i ko da je stalno provjeravala jel netko uz nju, koma, ne svida mi se bas to..mozda faza.. Nadam se stvarno da danas nebu tak,imamo krstitke..i luda sam zbog jbnog vremena,puse,sve mokro, i hladno je,a mi slavimo doma kod mojih i trebali smo bit vani i sad sam luuudaaaa.. Ok,imamo plan b ali ovo me bas izbacilo iz takta..trebalo je bit ok vrijeme

Sanjarka88
    17. Srpanj 2016. 07:54

Ugolina junior jucer odspavao kad sve zbrojim sat ipo možda. 
    Joj da! Tko bi mogao i zamisliti da ce vrijeme usred ljeta pokvarit planove. Bas mi je zao 😕. Nadam se da je i plan b dobar.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    17. Srpanj 2016. 08:24

Znas sto,razvedrava se  jos se to sve do dva h moze lijepo promijeniti

Sunshine1
    17. Srpanj 2016. 09:06

Ugolina drzim fige da danas bude sve super skupa sa vremenom. Napisi nam navecer par rijeci i mozda slikicu cure  jucer su cini se sva djeca bila takva,moja cura,sanjarkin momak...od mojih frendica decki!! Evo mi u 7 pojeli i nastavili svoju rutinu blejanja.
    Ja imam obrnut problem od Abies,ne mogu mm dokazat da Tena zna bit dobra. I usred pisanja posta je ostavila da obavim wc u miru a ona zaspala! SAMA!! I jucer u kimbiju zaspala sama a po danu imala dudu kao da joj nikad nisam dala da proba. Sto bi znacilo da nesto nije stimalo. Ali bila je sita,cista,nosena... Otkuda si? U Ka se isto razvedrava,mi popodne namjeravamo do mojih!

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    17. Srpanj 2016. 09:09

Btw Sanjarka i mi izlezavamo ujutro po krevetu. Ako ne zeli spavat onda je stavim da lezi na mojim prsima i tako produzimo jos sat vremena...

Littleladybug
    17. Srpanj 2016. 09:58

jutro mame..kakva je bila noc? moj od jucer nesto brljavi, i kad spava ima tako tanak san da ga vidim da me promatra ono u polusnu..vecer bila ok, samo smo imali parti od 11 do 2ipo, odlucio je da bas tada nece spavat..a meni oci na pola koplja..no dobro..evo odradili jutarnju higijenu, pelenu, sisu..sad se svada u kreveticu s medvjedicima s posteljine 😂😂ee da pupak mu je bia zarasta super i onda odjednom zadnja dva dana mu nadem osusenu krv unutra, jel ko zna od cega bi moglo bit?

Littleladybug
    17. Srpanj 2016. 09:59

Ugolina nadam se da ce krstenje proci super i da ce ti se razvedrit vrijeme, saljemo sunca iz juznih krajeva put zagreba 😀

Sunshine1
    17. Srpanj 2016. 10:08

Mi spavali od 11-4 pa cica i onda do 7. To jr i inace tako kod nas,al ima perioda ko kod tebe da bi si bas ono popricala po noci. E i zaboravila napisat da sam ujutro dobila takav smjesak od uha do uha,pa joj nesto kazem a ona opet!!! Mislim bilo je do sada namjernih smjesaka ali nikad ovakvih...moj zivot je potpun!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.