Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    16. Srpanj 2016. 10:43

Bebacica listovi kupusa. I masiraj u velikim krugovima s jacim pritiskom dolje prema bradavici. Izdoji visak. Malo boli al pretrpis. Ne treba ti izdajalica. Prvi podoj i budu normalne cice. Dok ne dodje u balans tako. 
    Sunshine sad cu ulovit jedan tjedan, a onda mislim da cu kad i ti. Iza gospe pa do mamine operacije.

Littleladybug
    16. Srpanj 2016. 11:16

hej mame..ma ovo za sveki ima i pozadina price pa zato ja tako reagiram..samo da kazem da sam zivila sama zadnja 3mj trudnoce, nikad nije nazvala i pitala treba li mi sto nit ista, jos je digla nos jer ih ne obilazim i posjecujem.i ne zovem da pitam kako su ???? radi u bolnici 30 god. apsolutno nikog nije zvala da se zauzme za mene ako bilo sta pode po krivom, malog je vidila dva dana dok smo.lezali u rodilistu i to zato sto joj je bilo.u smjeni, treci dan nas nije posjetila jer nije radila pa joj nije bilo usput, otkad smo izasli posjetila nas je dva puta a zna kakva je bila moja situacija sa upaljenim savovima,temperaturom.i upaljenom mokracnom cijevi..i jos od mm zica novce da bi kao unuku mogla kupit nesto jer kao nema..ma za izrigat..eto raspisala se ja, ne zamjerite
    bebacica ja ti izdojim samo prvih par kapi kad tako bole, cisto da omeksaju malo i budu ko nove..i daaa desi se i meni da zamjenim cicke haha

Sunshine1
    16. Srpanj 2016. 13:08

Baby ma sve 5!! Ima nas svakakvih,moja sveki ima musica ali inace mislim da nisam bolju mogla dobit. Eto na tvom primjeru moja se pobrinula da mi u bolnici bude odlicno i nazvala sve koje poznaje iz bolnice pa su me svi i gledali malo bolje...tetosila me kad sam dosla doma i tak. Uskocit ce kad god treba,a ponekad maltretira sa nekim svojim vjerskim i praznovjervjernim glupostima.
    Isla sam van ispratit frendicu i smrzla se...brrrrr!

url=https://lilypie.com]

bebacica
    16. Srpanj 2016. 14:30

Sanjarka zaboravila sam ti napisati. Nosi 56 al samo hm bodici, svi ostali su joj mali. Sad joj vec stavljam 62 jer je duga i oni su joj po duzini taman, malo jedino veliki u ramenima.

Masiram al jos uvijek ne mogu razbiti. Idem sad opet s toplim oblogom i onda nju pristekati mozda bude bolje 😀

Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 15:35

Evo ja uspavljujem malca. Danas spavao samo sat vremena. Ostalo budan al miran.
    Tj zaspe u kolicima i spava ravno 5min pa zaspe u viperu i eto budan za 5min, gleda kao da se naspavao haha
    Sad zaspao na meni valjda ce duze odspavat da rucak spremim.

Baby uzas ti je sveki 😞 nisu mi jasni takvi ljudi. To je vec druga stvar nebi joj ni ja dala malca ni 5min 😕

Bebacica ja bi na tvom mjestu ulozila u izdajalicu. Sigurno ces nekad pozelit negdi otic pa pripremit mlijeko u bocicu 😉

Abies se cura iskakala? Hehe

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    16. Srpanj 2016. 17:12

Sanjarka cini se da na bebe danas utjece vrijeme. Mi smo bez nikakvog ritma od jutra. Cak ne place nego cvili samo...a bas mi frendice javljaju da i njima tako. Eto sad je zaspala kak se spada od 9 tako da sibam pospremat

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 18:27

Wow odspavao jos ravno 20min. Taman sam wc površno sredila.

Sunshine danas im je takav dan 😊 spavat ce veceras-valjda 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

kleopatra1606
    17. Srpanj 2016. 00:02

Sanjarka do sada smo spavali cijelu noc s jednim budenjem. Nadam se da su ovi grcevi ponovi samo iznimka bili.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.