Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    19. Srpanj 2016. 16:41

Sunshine prati Tenu. Inace ne priznaju bas bolest ako nije 3 dana simptomi 😞  
    Usput koje cepice ste hvalili neke na e? Da su tanji od lupoceta. Ja jos nisam nista uzela, kao imam sirup... a sama znam da su cepici bolji

Sunshine1
    19. Srpanj 2016. 17:31

Efferalgan je mm donio,to su valjda te. Sad je napokon zaspala od pola 3. Temp jos nema ali je nekako mirnija nego inace pa sam zbog toga zabrinuta...
    A valjda ce mi sutra nesto pametno rec,sinoc oko 8 sam to primjetila,iako...spavala je od 3-6 pa od 7-8. Ali vidim da danas nije tako lose,mozda sutra i prestane.

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    19. Srpanj 2016. 22:38

Sunshine nadam se da ce sutra promuklosti nece bit.  😘

Pisem te cepice, nemam nista doma za temp. nedaj Bože. Kupim kad se budemo cijepili.

Danas junior bio dobar. Cak i odspavao 2ipo sata popodne. 
    Oko 21h pojeo bocicu, zaspao oko 21.30h.

Kako vi navečer kad zaspu. Stavite ih u sobu u krevetic ili? Mene strah ostavit ga u sobi samog. Pa spavau kolicima dok ja ne idem spavat pa ga samo prebacim 😕

Planirate li uvodit neki ritam spavanja preko dana? Ima li to smisla pokusavat u ovoj dobi?

Sutra smo u 13h u pedijatrice na kontroli kljucne kosti.

Btw danas se junior jako puno smijao 😍

I totalni i meni i svima izgleda kao je tako mala beba. Neznam u cemu je fora al njemu nitko nebi dao samo mjesec dana... 

Laku noc mamice 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    20. Srpanj 2016. 07:20

Sanjarka ja je stavim u krevetic za nocno spavanje. Vec bi ona drecala...a ionako spavanje za noc ide oko 10/pola 11 tako da i ja odem pod tus,malo pospremim i u krevet. A ritam spavanja preko dana...hm,ne znam jel rano za neko forsiranje. Imala je svoj ritam cijeli dan,znala sam u minutu sta i kako. Sad se to malo izmjenilo,al uglavnom spava od 3-6. 

Mi danas narucene u 13,30. Temp nije imala,jedino kaj je posrala cijelu sobu,mene...robu...SVE...od glupog mjerenja. Moram kupit toplomjer kaj se samo prisloni.
    I eto moram se pohvalit sa prvim spavanjem od nepunoh 8 sati. Ponovilo se! Ja ne znam jel to previse spavanja? Valjda bi se probudila da je gladna,a mozda zbog sve te promuklosti. Kad be znam sta joj je i da li joj je uopce sta!!

url=https://lilypie.com]

Abies
    20. Srpanj 2016. 07:51

Moram i ja te cepice kupiti. Nadam se da ce im proci rok trajanja koliko ce dugo stajati nam svima doma 😉
    Mi coporativno idemo spavati. Svi troje u krevetu. Najcesce jedan muski ode u drugu sobu u noci. A mala u kolijevci. Ukoliko slucajno ujutro jos spava, upalim baby phone. A inace mi je dolje u dnevnoj u putnom kreveticu s normalnim madracom.
    Sunshine moj sin je tako spavao od prvog dana iz rodilista. Ja se budila da se izdojim jer me bolilo. Uzivaj u tome

Sanjarka88
    20. Srpanj 2016. 09:38

Dobro jutro mame! ☀

Evo mi pojeli bocicu, sad gleda okolo naokolo. 
    Noc 21-3-6-9. Treba mu bar pola sata nakon nocnog hranjenja da uhvati miran san. Lezi u kreveticu i kao spava tj pokusava al budi sam sebe koliko bude nemiran. Neznam jel probavlja hranu ili sta....

Mene strah navecer ga stavit u krevetic samog zbog njegovog stalnog povraćanja.

Sunshine bravoooo! Tako je i moja mala dan prije nego je napunila 2mj pocela cilu noc spavat i vise se nije nikad probudila nocu.

Postoji toplomjer koji se samo prisloni?
    I ne brini plakala bi ona da joj nesto 😉

mare1989
    20. Srpanj 2016. 09:50

Sanjarka ja imam taj sto se prisloni na celo ili u uho i super je

Sanjarka88
    20. Srpanj 2016. 14:11

Mi bili kod pedijatrice.  Kljucna kost je ok 👍
    Mjerila ga je, ima 4550g. 👍👍

Sanjarka88
    20. Srpanj 2016. 14:13

E da rekla je da se javimo za cijepljenje nakon 15.8

Abies
    20. Srpanj 2016. 14:24

Imam i ja taj toplomjer no nisam zadovoljna bas. Drzim se ima ili nema temp. A ovo okvirno da mi kaze. 
    Sanjarkin juniore 👍
    Kljucna kost, po tebi kad je zarasla? 2-3 tjedna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.