Sunshine prati Tenu. Inace ne priznaju bas bolest ako nije 3 dana simptomi 😞
Usput koje cepice ste hvalili neke na e? Da su tanji od lupoceta. Ja jos nisam nista uzela, kao imam sirup... a sama znam da su cepici bolji
Efferalgan je mm donio,to su valjda te. Sad je napokon zaspala od pola 3. Temp jos nema ali je nekako mirnija nego inace pa sam zbog toga zabrinuta...
A valjda ce mi sutra nesto pametno rec,sinoc oko 8 sam to primjetila,iako...spavala je od 3-6 pa od 7-8. Ali vidim da danas nije tako lose,mozda sutra i prestane.
url=https://lilypie.com]
Sunshine nadam se da ce sutra promuklosti nece bit. 😘
Pisem te cepice, nemam nista doma za temp. nedaj Bože. Kupim kad se budemo cijepili.
Danas junior bio dobar. Cak i odspavao 2ipo sata popodne.
Oko 21h pojeo bocicu, zaspao oko 21.30h.
Kako vi navečer kad zaspu. Stavite ih u sobu u krevetic ili? Mene strah ostavit ga u sobi samog. Pa spavau kolicima dok ja ne idem spavat pa ga samo prebacim 😕
Planirate li uvodit neki ritam spavanja preko dana? Ima li to smisla pokusavat u ovoj dobi?
Sutra smo u 13h u pedijatrice na kontroli kljucne kosti.
Btw danas se junior jako puno smijao 😍
I totalni i meni i svima izgleda kao je tako mala beba. Neznam u cemu je fora al njemu nitko nebi dao samo mjesec dana...
Laku noc mamice 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja je stavim u krevetic za nocno spavanje. Vec bi ona drecala...a ionako spavanje za noc ide oko 10/pola 11 tako da i ja odem pod tus,malo pospremim i u krevet. A ritam spavanja preko dana...hm,ne znam jel rano za neko forsiranje. Imala je svoj ritam cijeli dan,znala sam u minutu sta i kako. Sad se to malo izmjenilo,al uglavnom spava od 3-6.
Mi danas narucene u 13,30. Temp nije imala,jedino kaj je posrala cijelu sobu,mene...robu...SVE...od glupog mjerenja. Moram kupit toplomjer kaj se samo prisloni.
I eto moram se pohvalit sa prvim spavanjem od nepunoh 8 sati. Ponovilo se! Ja ne znam jel to previse spavanja? Valjda bi se probudila da je gladna,a mozda zbog sve te promuklosti. Kad be znam sta joj je i da li joj je uopce sta!!
url=https://lilypie.com]
Moram i ja te cepice kupiti. Nadam se da ce im proci rok trajanja koliko ce dugo stajati nam svima doma 😉
Mi coporativno idemo spavati. Svi troje u krevetu. Najcesce jedan muski ode u drugu sobu u noci. A mala u kolijevci. Ukoliko slucajno ujutro jos spava, upalim baby phone. A inace mi je dolje u dnevnoj u putnom kreveticu s normalnim madracom.
Sunshine moj sin je tako spavao od prvog dana iz rodilista. Ja se budila da se izdojim jer me bolilo. Uzivaj u tome
Dobro jutro mame! ☀
Evo mi pojeli bocicu, sad gleda okolo naokolo.
Noc 21-3-6-9. Treba mu bar pola sata nakon nocnog hranjenja da uhvati miran san. Lezi u kreveticu i kao spava tj pokusava al budi sam sebe koliko bude nemiran. Neznam jel probavlja hranu ili sta....
Mene strah navecer ga stavit u krevetic samog zbog njegovog stalnog povraćanja.
Sunshine bravoooo! Tako je i moja mala dan prije nego je napunila 2mj pocela cilu noc spavat i vise se nije nikad probudila nocu.
Postoji toplomjer koji se samo prisloni?
I ne brini plakala bi ona da joj nesto 😉
Mi bili kod pedijatrice. Kljucna kost je ok 👍
Mjerila ga je, ima 4550g. 👍👍
E da rekla je da se javimo za cijepljenje nakon 15.8
Imam i ja taj toplomjer no nisam zadovoljna bas. Drzim se ima ili nema temp. A ovo okvirno da mi kaze.
Sanjarkin juniore 👍
Kljucna kost, po tebi kad je zarasla? 2-3 tjedna?
Sortiraj odgovore
Najstariji