Nama isto oci jos plave ali polako posvjetljuju u svjetloplave.
Ma ulovili je grcevi jucer oko 7, pa u valovima do pola 1. Malo drijema na rukama,malo place pa cica pa odmara i u krug. Izmucile se jedna i druga. I onda si mislim sad se jadnica izmucila i sad ce spat do jutra... Figu!!! U pola 4 sam se probudila,ona lezi kraj mene,cica vani,ona spava!!!!!!!!! Nemam pojma kako se to dogodilo,ne sjecam se da sam je uzela i da je jela. Ostala sam u soku,bas sam isprepadana. I onda je pocela cendrat sat vremena pa ja nisam mogla spavat pa sam plakala i eto sad izgledam ko lopatom opaljena.
url=https://lilypie.com]
Ugolina uzduzno. Imam par spavacica takvih 😂
Sunshine bas si me sjetila tih epizoda... ja zbunjena kak je mali iz kinderbeta zavrsiio kraj mene (i obratno). Mm veli pa plakao je i uzela si ga. Sto umor napravi
Sunshine uh zvuci gadno 😕 big hug za tebe!
Ja imam smeđe i mm isto. U uzoj obitelji samo muzev brat ima plave a moj stari zelene. Ostali su svi tamnooki.
Mala mi ima tamnosmede i s njima se rodila.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajme,zene,pa fakat vas ubijaju ti klinci nocu..moja se budi oko tri,cetri i onda oko sest,sedam i opet je mir do deset,stvarno imam srece
Moja je pristojna nocu. Jednom. Od svitanja ni ne racunam.
Mm i ja imamo zelene oci. Malac plave. Petra ce ili plave ili zelene.
Susjedi s 4 djece - veli mama ni ne zna da se boja mijenja: dvoje sa smedjim dvoje s plavim ocima od rodjenja
Sanjarka tebi moze junior sve boje imat (smedja je najjaca u nasljedjivanju, plava najslabija)
Znam.
Ja, brat i sestra svi smeđe. Zelene oceve skroz izgubile.
Mislim da bi junior ipak trebao imati smede no vidit cemo
Ja skroz zadovoljna novu. Zaspe oko 21-22. Budenje prosjek 3 i 6 spavanac do cca 6
* do 9
Miris ukiseljenog mlijeka, kosa svezana u rep i sto komotnija majica da je sisu sto lakse izvaditi kad gospodin zatrazi - to je moj kucni izgled ovih tjedan dana.
Nakon koliko vremena promijene boju ociju? Moj malisa ima plave za sada- muz ima zelene a ja smede
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra kako koje dijete moze se protegnit na vise mjeseci (6+)
Sortiraj odgovore
Najstariji