Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    21. Listopad 2016. 16:45

Bellaru,sad se tek posrala 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Littleladybug
    21. Listopad 2016. 16:46

mameee..hellooo
    evo me mm poslao lec u sobu a ja naravno ne mogu spavat jer cujem malog pa vam tipkam..
    noci su nam i dalje boze sacuvaj,u najboljem slucaju dva budenja uz bar jos dva grintanja izmedu..zubi jos uvik nisu izasli a ocito je da je do njih jer sve ostalo stima..tata nam se malo popravio,preko dana pomogne al zato noc i dalje malog ne cuje..no dobro😉 ne mos ni ocekivat odjednom previse
    vidim purgerska kavica je bila uspjesna..valjda ce i nasa splitska uskoro..cekamo Sanjarkinu mobilizaciju 😂😂😂
    jesu dosle mudrici maxe?
    Kili- zadnje mjerenje 59, nadam se jos koje da je otislo dosad..ja sam metar i zelja za rastom kako Sandrich kaze pa bi bilo dobro jos koje doli..antitalent za vjezbe teski al se nadan da cu nac zrtvu makar za pilates jer mi se ne ide solo nikako..
    ko je sta jos pisao ne sjecam se, u zaostatku sam dva dana a to je kod nas brbljavica bar 30 strana..odoh citat 😘😘

Ugolina
    21. Listopad 2016. 16:50

Super mi je ovo kad mozes povezat nadimak i postove s necijim licem,glasom itd 😂😂

TPol
    21. Listopad 2016. 16:53

E evo kad ne mogu s vama na kavu onda citam forum i pijem kavu ! 
    Moram bezo tipkat stizu nam gosti a do navecer cete jos natipkat pa ono sf cu zaboravit , sanjarka neznam sta je s mozgom otisao na pašu haha
    Vjeverice pocela sam s 8, pa 16 i 24 samo dvije vjezbe swing i geth up. Odlicno sredi tjelo bez puno muke i budes bas jak 

mi smo bili na kontroli 61 cm 5200g i sve super .. Tako da valjda je dobro kad ona kaze hehhe 

E da dal vi morate potpisat kad cjepite bebu? Ovde mi moramo jer nije obavezno tak da neznam nisam se odlucila jos . Popila je samo za rota virus to smo se odlucili dat. 

Mascha ja pijem i do 5 kava , spava neovisno o njima, nisam pazila sta jedem jer nevjerujem da to tolko utjecd mozda promjeni malo okus al sad da ce beba prdit jer sam jela grah nevjerujem , a i bebe na ad imaju grceve . Mi smo ih imali preksinoc a sinoc mi se sva u snu grcila :( mislim da ce valjda prestat uskoro 
    Al kao sta kaze crazy ako vec lijepo dojis steta odustat zbog toga treba samo izgurat

uykmyjh
    21. Listopad 2016. 17:15

Baby jel se na taj pilates moze povest bebaca? Haha

uykmyjh
    21. Listopad 2016. 17:16

Ugolina da di s nama ma fejsu odavno bi povezala lice s nickom :p

uykmyjh
    21. Listopad 2016. 17:16

Ugolina da si s nama na* bemti 

Ugolina
    21. Listopad 2016. 17:25

Sandric,nemam ti ja face..ne zelim to imat,nikada nisam napravila..i ovo je cudno da sam na forumu uopce..dosada u trudnoci je rezultirala time 😂

Masha
    21. Listopad 2016. 17:54

Cure da ne citiram samo jednu evo ja cu svima odgovorit. Ne jedem jer sam luda od savjeta. Sta god krenem - joj to nemoj. Ne znam vise. Prije sam pravila: mahune, rizoto, kupus, bolonjez, kelj. To mi nekak bio menu..a sad...vise ne znsm.

Mlijeko sam izbacila i mlijecne proizvode. Necakinja mi je alergicna na mlijeko pa znam napsmet koji ga proizvodi nemaju - ne moram ni citat.

Bas sam tuzna. Danas sam malom u stolici nasla krvavu nit. 2 mm. Nazvala pedicu ona me otepla da je od neceg ceg ja jedem. Ja joj kaze NE JEDEM NIST ZENO BOZJA.  Jedvaxse odlucila dat uputnicu za analizu. Kaze da pratim...  jel kom tak bilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.