Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 14:25

Crazy nisam ni prije t jela više pa nisam mrsavila tako da nemam pojma zašto sad gubim na tezini 
    A kad nisam gladna ne jede mi se nista, izmedu doručka i rucka nisam gladna a pogotovo ne navecer... u svakom slucaju jos malo jedino ce sise ostat na meni one ocito nisu salo haha 
    Budeš se ti dovela u red samo izbaci bespotrebne zalogaje i kasne obroke ako ih imaš uz te šetnje i dvoje male djece bit ces tip top 👍

L&L&R manekenka Rita? 😊 bitno da je dijete zdravo i veselo. Mom sve otide u obrascice 😂

Sunshine ne moraš se bojat rizinih one su zaista blage i nemaš straha za njih.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 14:26

Vjeverice ostav se tih serija i tipkaj ovamo 😄

Purgerice prezivile? ☕

Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 14:32

Deeka na Nextu čini mi se ovo za curke http://hr.nextdirect.com/en/g93218s4#759171

Sanjarka88
    21. Listopad 2016. 14:34

http://hr.nextdirect.com/en/g93218s1#734127

lan@luk@rit@
    21. Listopad 2016. 14:57

Sanjarka ona se čini baš zadovoljna i sretna beba,da mi plače i sl.zapitala bi se ovako ne brinem,nije čak zgoljava nego onako taman čak ima po kolutic na buticima i lijepu pupicu😁
    A da izvsdis hormone štitnjače zbog gubljenja na težini?jesi ih ikad vadila i bila na uvz?

Ugolina
    21. Listopad 2016. 15:03

Kad nece nitko prvi onda cu ja-evo dojmova 😂😂 bile na kavi curica,bellaru,abies,katja,petra, josipa i ja 😂 osobno,bas sam sretna kaj smo se upoznali,curama sam fascinirana koliko su sve normalne i zajebantice i tu smo nekako na istoj valnoj duljini tak da definitivno ponavljamo druzenje ☕☕ 💪💪💪💪😂😂😂😂😂 nadam se da ce nas drugi put biti jos vise

uykmyjh
    21. Listopad 2016. 15:24

Jeeej uspjesna kava! Kad ce vise ta u splitu? 😁
    Sanjarka ta haljinica je toliko slatka da bi je i lovri obukla 😆😅

lan@luk@rit@
    21. Listopad 2016. 15:29

Sandrich rekla je Sanjarka da je mobilna ovaj ttjedan što dolazi,mogle bi se dogovorit?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.