Jutro, evo i mene na kavu , molim esspreso cisti
IMoja se rasteze u krevetu briga nju sta nismo spavale... Opet nije htjela do pol 2 zaspat. Dva dana lijepo spavala i sad opet ne. Trlja rukama glavicu i zvjeva od umora i onda dremne i naglo se trgne. Mislite da ju nesto boli ili svrbi? Mjerila sam joj temperaturu nema
Kakica joj sad malo vise smrdi, i malo je vise sluzavija al pocela je slinit ? Nisu obilne kakice tako da sam iskljucila proljev
Bellar neznam sta da kazem al znam da ti doktori pušu i na hladno, saljem virtualni hug
Mala koza i tebi saljem hug
Sanjarka drzim fige da nades povoljne nikice 👍🏻
Tpol poslala ti na mail 😉
Vjeverice tvoj mail nemam...ili ne znam di je 😂😂😂
Ilani ma stvarno nisam pametna, dakle ako odspava preko dana sat i po, noću spava 8 sati, dakle 9,5h sve skupa. Ako ne spava po danu odspava 11-12h po noći. A ovo dnevno spavanje isključivo u vrtiću. Ne znam, pozabavit ću se još time da ga maksimalno fizički izmorim, možda upali, iako te probleme s spavanjem imamo oduvijek, ni ko beba nije bio previše lud za spavanjem. Toliko se trudi ostati budan da to nije normalno, vidiš ga da jedva gled na oči ali neda se. Čak sam mu bila kupila onu slikovnicu za uspavljivanje "Zeko koji želi zaspati" koja se čita tako da subliminalno potiče na spavanje, i čitam ja to njemu kad mene uhvati spavati, a on me počne razbuđivat ahahahhahahahahahaa 😂😂😂 "mamaaaa budi se, prrrrrrrrr" 😂😂😂
jutro cure
evo i mene na kavi i nosim kolac od dunja
mala koza veliki zagrljaj saljem
crazy i ja sam svom malom ukinula spavanje po danu,bas kao sto kazes bude do 22-23h budan.
Moja frajerica me probudila u 6.30 i do maloprije bila budna,sad ponovo spava.Taman da u miru kavu popijem
Ejic,mene od moje sve zivo boli 😂😂😂😂 al da se pohvalim,jucer sam ju dva puta uspavala sjedecki,koja milina za moje ruke,inace se nije dala,urlala katastrofa,morala sam hodat..i sad ju vise ne uspavljujem kad vidim da je umorna,a recimo ona se neda jos nego se poigramo jos dvadesetak min i onda ju pocnem,uz muziku,i zacas zaspe..prva pjesmica prode,pocne druga,ona je gotova.. 💪💪 imam osjecaj da stalno moram nes novo probavat i kemijat kak raste jer ono sto nije uspijevalo jucer,danas vec bude..strasna je..zlica mamina.. Jucer sam ostavila muza i nju same doma,ona je spavala,,dosla doma nakon mozda 40 min,ona naravno u krokodilskim suzama maaaaaaa, i maaaa...a dobra je kad ju ostavim kod mojih..veli muz da me valjda smatra inventarom ovog stana 😂😂😂
jutro mameee evo i mene na kasnu kavu..valjda mi niste sve popile 😉
jucer nam je dan bio uzas,nakon katastrofalne noci ja u migreni,mm s malim, mali nervozan vristi place..sinoc mu dala sirup prije spavanja i pajkio ok, budio se u ponoc pa u 5..jucer sam bas i na fejsu pisala, zadnjih 20 dana borba na sisi teska, nece jede, okrece glavu,vristi..ja sve racunam da je od zubica i stvarno kad mu dam malo sirupa bude puno bolje..samo ne mogu mu ni davat taj sirup stalno 😣 bas muce i mene i njega, njega jer ga boli a mene jer mu ne mogu pomoc..
Malakoza saljem hug i tebi i Emily, snazna je to cura i bit ce ona super ❤
Bellaru kao sto su cure napisale doktori radi sigurnosti salju na kontrole i bolje da je tako nego da nesto previde pa kasnije bude kasno..saljem virtualni hug tebi i cmokic Karlu 😘😘
Sanjarka kakve bi mudrica airmaxice? jel ima neku posebnu zelju? javi kad budes mobilna za kavu, moje auto je funkcionalno 😀😀
mislila sam narucit malom za krstenje kosuljicu i krsnu svijecu, jel itko od vas narucivao il ima preporuku kakvu?
Cure hvala..stvarno ste me utjesile i nekako i ja jutros sam misljenja da nije to nista al neka..bolje provjerit
Zvala doktorica da u ponedjeljak u 12 budemo tamo. Dr.škunca i dr malenica
I da mu do tad pricamo i zveckamo na drugu stranu.i ako nas sta brine da ju slobodni nazovemo na mob🖒
Noc slabo prospavana..on je cendro cjelu noc..jedva drzim oci otvorene
Medjutim..dokaze nama kao u babinje od muza stric i strina a bili kod njih sa malim. To je ono sta sam rekla hoce baba vidjet kako nam kuca izgleda😠
Znaci svi dolazite sa bebama komada 1😁 pa raznisljam dal bi sa njim il bez njega. Moram do groblja pa da sve odjednom.
Mala koza nije ti lako..al biti ce sve u redu...i dobro da ce to sve proci dok jos nije svega toga svjesna.
Ugolina probaj s pilates loptom za uspavljivanje, hopsas na njoj, uspavas malu i vjezbas guzne misice 😂
I ja si planiran s jednim komadom. Da ne postanem razoka.
Bellaru znam, Curica i Ugolina se znaju. Mjesto vrijeme imamo. Znak prepoznavanja kolica. Moja crveno crvena.
Sortiraj odgovore
Najstariji