Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Listopad 2016. 08:16

Sanjarka,gdje si nasla tenisice? Jesi gledala ovdje?http://www.tenisice.hr/Linija-Nike-Air-Max/#filter
     I ja trazim poklon za malu.Mislila sam disko kuglu da plesu cure ali odustala .Mislim da ce isto biti nesto sto joj treba bas.

Ellie00
    19. Listopad 2016. 08:24

Jutro. 
    Nas majstori probudili 😔 ja skroz zaboravila na njih

Evo Sanjarka ja nosim keksice uz v kavu

19. Listopad 2016. 08:29

Sanjarka,fina ti je ta kava,Ellie i ti volis keksici uz kavu? Ja obozavam ili malo tamne cokolade :)

Ellie00
    19. Listopad 2016. 08:34

Ja ujutro uz kavu moram nesto slatko. Tek za sat dva mogu doruckovat. Mm to (jos uvijek) ne moze shvatit

CrazyPuppet
    19. Listopad 2016. 08:35

Jutro komadi! 
    Evo mene na kavu 😀
    Mm me probudio u 6 🔫 da je Jakov budan i nek mu dam jest i spremim za vrtić... A ovih dana se dizao u 7:30... Imamo problema s tim njegovim spavanjem. Kad je doma nema šanse spavati popodnevni san, a navečer nikako zaspat do 22. Pa sam ja odlučila ukinut dnevno spavanje i malac fino zaspe oko 8 i spava do 7:30-8. A najbolje je to što zaspe bez problema, a ne da leži budan u krevetu dva sata... I pitam tetu u jaslicama jel ga mogu ne stavljati na spavanje, ali nema šanse. Kaže njima bez problema zaspe i spava oko sat i po... I što ću ja sad? Imate kakva iskustva?
    Baby je bolje, muči nosić i kašalj, al nema temp pa se nadam da ćemo se izvući kroz dan dva. Noć ok, obzirom na prehladu. 
    Kako ste mi vi?

CrazyPuppet
    19. Listopad 2016. 08:38

Ellie hehe i ja tako kava bez šećera al daj neš slatko uz to 😂
    Mala koza držim fige da operacija lijepo prođe pa da curka nema problema s papanjem 💞
    Bellaru nadam se da smo te uspjele barem malo utješiti, 😘 Karlu. Presladak je, by the way 😉

Abies
    19. Listopad 2016. 08:41

Jutro i meni kava! 
    Klinci me d pola 1 držali budnom. Na kraju probdjela noć u mislima.. sama sam si kriva da sam ko zombi
    Jel vaše bebe glume prdenje ustima? Ne kod hranjenja nego im je  to igra? Mojoj to sinoć bio hit. Nastavila i jutros

19. Listopad 2016. 08:51

Abies,i moja se tako zabavlja. Uz pljuvanje.

Crazy,a mislim da ti nema druge nego ga stavljati navecer kasnije u krevet. Rano si on to dnevno spavanje ukinuo.Moji su htjeli negdje do cetvrte godine ,poslije nema sanse.E sada kad su veliki,opet bi.Mala dode iz skole i nece pisati zadacu dok si ne odspava sat vremena.

MalaKoza
    19. Listopad 2016. 08:51

Sanjarka, ima specijalnu flašicu sa produljenim kljunom ali počela je lagano i na običnu s jakim protokom piti. 
    Inače djeca s tom dijagnozom dobivaju protezicu koja im zatvori nepce da im mlijeko ne izlazi na nos i općenito da se ne zagrcavaju i guše dok bljucnu. Ali ona ju je prekasno dobila jer je prvi kirurg rekao da ne treba posto je ona super pila i bez toga i ne bljucne često. Drugi kirurg joj je napravio tek sa 4 tjedana ali ona nikad nije prihvatila tu pločicu jer se već navikla na svoje stanje, stalno joj je ispadala i s njom nije mogla jesti pa je bolje bez.cak su joj stavljali malo onog ljepila za protezu da joj drži ali ispadalo je i s tim pa se samo nagutala tog ljepila i gušila se bezveze. A to bi joj trebali čistiti i vraćati nakon svakog obroka. Uz pločicu bi vjerojatno uspjela i sisati pa ne bi trebala pumpati. Ali kad nije išlo. Možda i bolje ovako. 
    Odbrojavamo dane do operacije i osjećaji su nam pomiješani. Sretni jer će napokon biti bolje, a opet u strahu jer nije bezazleno...
    Bude nju sveti Niko čuvao :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    19. Listopad 2016. 08:54

Abies, I moja prducka i onda sline na sve strane. Od kad je to otkrila, svi bodlji su natopljeni naprijed. Presvlačim ju skoro svaki put kad joj i pelenu mijenjam 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.