Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    18. Listopad 2016. 20:57

Bellaru vjerujem da nije ništa. A u krc je isprepadaju te, daj ovaj onaj pregled a šute na što sumljaju. 
    Ja sam svoje zezala za praćenje pogledom prstima kao čaraš lijevo desno gore dolje i takneš nos. Prate pogledom. 
    Vjržbe glave baš i nije nam išlo. 
    Veselim se petku!!!!!

bellaru
    18. Listopad 2016. 21:07

Cure hvala sta me tjesite😟 ma i ja nekako mislim da nije nista ali kako je rekla doktorica bolje provjeriti odmah nego da ispadne kasnije da je nesto😞 

Nije nas htjela ni cjepit na kraju. A muz sav izbezumljen. Najgore sta nije rekla sta moze bit itd...a mozda i bolje da nije...
    Ova ce valjda gledat taj ocni zivac il sta vec ...

Na kavu vodite i djecu il??? Abies ti vodis oboje?

• karlafi
    18. Listopad 2016. 21:34

Evo napisem i obrisem😖. Bellaru a nije nista rekla sta bi moglo biti imi zasto nije dobro da tako gleda? Vjerujem da ce sve biti dobro cim malac prati pogledom. Ali bit cete mirniji nakon pregleda. 
    A muski su obicno slabiji

• karlafi
    18. Listopad 2016. 21:36

A muski su obicno slabiji od nas zena. Moj je pak uvijek miran i to me neki put ljuti. Ja sam panicar. Jednom su meni nalazi krvi bilo losi i ja sva zabrinuta u komi...a on je bio miran kao necemo se zivcieati prije reda. Ako nesto je onda cemo razmisljati sto i kako. Ja odmah poludila da ga boli briga za mene. A zapravo je u pravu jer se ne isplati zivvjrati prije reda...ali to ne moze svatko. Pogotovo kad je dijete u pitanju. Pa strepis za svaku sitnicu.

• karlafi
    18. Listopad 2016. 21:38

I zasto nije htjela cjepit? Kakvo veze cjepljenje ima s tim?

bellaru
    18. Listopad 2016. 21:49

Karlafi nije nista rekla..mozda i bolje da nije😞 ko zna sta bi tek onda mislila. A zasto ga nije htjela cjepit...nemam pojma...kao da vidimo prvo sta ce biti sa ovim i kao lako za cjepljenje kad nemamo vrticko djete doma uz njega.

18. Listopad 2016. 21:50

Neuropedijatar na Goljaku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.