Bellaru vjerujem da nije ništa. A u krc je isprepadaju te, daj ovaj onaj pregled a šute na što sumljaju.
Ja sam svoje zezala za praćenje pogledom prstima kao čaraš lijevo desno gore dolje i takneš nos. Prate pogledom.
Vjržbe glave baš i nije nam išlo.
Veselim se petku!!!!!
Cure hvala sta me tjesite😟 ma i ja nekako mislim da nije nista ali kako je rekla doktorica bolje provjeriti odmah nego da ispadne kasnije da je nesto😞
Nije nas htjela ni cjepit na kraju. A muz sav izbezumljen. Najgore sta nije rekla sta moze bit itd...a mozda i bolje da nije...
Ova ce valjda gledat taj ocni zivac il sta vec ...
Na kavu vodite i djecu il??? Abies ti vodis oboje?
Evo napisem i obrisem😖. Bellaru a nije nista rekla sta bi moglo biti imi zasto nije dobro da tako gleda? Vjerujem da ce sve biti dobro cim malac prati pogledom. Ali bit cete mirniji nakon pregleda.
A muski su obicno slabiji
A muski su obicno slabiji od nas zena. Moj je pak uvijek miran i to me neki put ljuti. Ja sam panicar. Jednom su meni nalazi krvi bilo losi i ja sva zabrinuta u komi...a on je bio miran kao necemo se zivcieati prije reda. Ako nesto je onda cemo razmisljati sto i kako. Ja odmah poludila da ga boli briga za mene. A zapravo je u pravu jer se ne isplati zivvjrati prije reda...ali to ne moze svatko. Pogotovo kad je dijete u pitanju. Pa strepis za svaku sitnicu.
Karlafi nije nista rekla..mozda i bolje da nije😞 ko zna sta bi tek onda mislila. A zasto ga nije htjela cjepit...nemam pojma...kao da vidimo prvo sta ce biti sa ovim i kao lako za cjepljenje kad nemamo vrticko djete doma uz njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji