bellaru nije nista strasno,bit ce sve ok 😍
Moja cura isto tako glavu drzi,zagleda se u jednu tocku i ne pomjera glavu.
crazy i ja imam 1600kn.
Danas ih podigla i potrosila 😩 al sam bar sebi kupila par sitnica 😊
Vidim da se dogovaraju kave. I ja bi ali ste mi sve dalekoooo 😢😢
Bellaru, znam da ti ove rijeci valja vec idu na usi ali nemoj brinuti, ja mislim da to nije nista strasno. A doktori ko doktori, preventivno moraju poslati na pretrage. Saljem 😙😙😙 i veeeliki hug!!
Ja sam cijela strgana, sve me boli 😣 Jucer i danas cijeli dan na nogama i sad crkavam jer nisam u formi 😣 Jel jos nekoga bole leda od nosanja bebe? Ja sam se prije 2 sata jedva pomaknula. Sad nakon tusiranja je malo bolje ali i dalje bole. Moram pod hitno poceti sa vjezbama za ledne misice (ali i trbusne 😉)
Evo da se pohvalim, jucer opeglala one obje kosare robe 💪💪😊 Danas kuhala, usisavala, bila u shopingu 😊 Ali nije ni shoping vise sto je nekad bio. Sad se sve vrti oko mog malog zlata i najrade se zadrzavam u djecjem odjelu. Vidjela taaaaakve lijepe pulovere, hlacice, jaknice ali sve te lijepe stvari imaju najmanje 62 a Marcelu to sad jos veliko a i imamo punu ladicu robice 62 tako da se za sad jos kontroliram. Ali 68 nemamo jos skoro nista pa mislim da ce se onda kartica na veliko peglati 😈😊
Moram sad Marcela probuditi za papanje inace ce on opet mene probuditi u 1 kao jucer. A sad opet taaako lijepo spava i zao mi ga buditi 😯
Ivalea i malakoza, dobro nam dosle natrag 😘
Malakoza, tvoja curica je imala onaj neki problem u usnoj supljini sto nije do kraja zaraslo u trudnoci ako se dobro sjecam. Kako joj je sad to? Jel stvarno morala na operaciju ili joj samo zarasta?
Bellaru hug od mene.
Ena je prviih par mj takodjer samo u jednu stranu (lijevo) stalno gledala. Ni nama nije bilo jasno sto. Kasnije se na tu stranu I prvo pocela okretat I imalla je tu asimetriju I hipertons dijagnosticiran.
Evo nakon 2 mj bili kod iste dr I kaze da je motoricki kao njeni vrsnjaci. Zato glavu gore I bit ce to ok... nasi malci su veci borci nego mi mislimo
Bellaru, sve bude super, šaljem vibrice podrške ~~~~~~~~
Ejic, Rascjep nepca. Nema tu samog zarastanja, nažalost.
Moramo na minimalno 2 operacije jer nema ni tvrdog ni mekog nepca.
Prvo će joj zatvoriti meko nepce, to idemo 6.12. na operaciju. Za otprilike godinu dana, tvrdo.
Mogu bit s njom cijelo vrijeme u bolnici.
Bitno da se riješi prije razvoja govora i uvođenja dohrane
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dobro jutro,mame!
Mi smo budni od pola pet. Znala sam da cu jucerasnje Nikolinino spavanje nekako vec platiti.Muz se ustaje za posao u 4.30,tada se i ona probudila ,stavila sm si je u krevet,cicala je dugo ali zaspati nikako i nikako.Sva sam se ukocila pa sam se radije ustala i skuhala kavu.Ona lijepo lezi i razgledava prstice.Moram priznati dami sada nekako lakse pada to nocno- ranojutarnje bdjenje-budenje radi bebe,kada sam bila mlada bilo mi je teze.Valjda mi je organizam navikao na sve to,jer nitko od moje djece nije bas spavao po cijelu noc.Idem buditi cure za skolu...
Jutro mame 😘 evo kuham kavu za sve!!! ☕☕☕☕☕☕
Bellaru kad idete na pregled javi obveznooo 😘
Mene je ped. kad je mudrica imala 7mj panično poslala na uzv mozga jer je vidilila nekakvu asimetriju lica ugl. sam taj pojam uzv mozga
je meni bio zastrašujuć 😲 tako da kuzim te...
Ilani sad ce ona malo zaspat da mama popije kavu na miru 😉
Moj jeo vec u 7h sad vice tu po krevetu jos mu se spava
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MalaKoza to njoj trenutno ne smeta dok ne krene jest?
Ejic nek te muz izmasira al samo ledja 😂
Junior sinoc jeo skoro u 22h pa je svejedno budenje nocno bilo u 1h
Boli me trbuh od menge a tribala bi se pokrenit i otic po meso.
Nasla na nike online air maxice na snizenju 370kn al pt skupa 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji