Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    18. Listopad 2016. 19:37

Ma ne bjezi oko..mislim bjeze mu oci al znam da je to normalno. On kad legne okrene glavu desno prema gore u cosak i to gleda i ti mu probas glavu okrenut il ravno il na lijevo i on neda il pogleda pa odma vraca glavu nazad desno i gleda gore. Kako da objasnim...probat cu poslikat.

Vjeverice nemam pojma...dvije je spomenula..mislim martincic i jos nesto ako sam i ovo dobro zapamtila😏

Gdje se pije ta kava

bellaru
    18. Listopad 2016. 19:45

bellaru
    18. Listopad 2016. 19:49

E on se tako fokusira kao na nesto a nema nista osim naslona.

vjeverica8
    18. Listopad 2016. 19:53

Znaci on cijelu glavu okreće? Čini li ti se da desnim kutom fiksira predmet pogledom ili gleda predmet s ocima/zjenicama na sredini? I moj preferira Glavina desnoj strani, i opcenito mu je jača desna strana..

vjeverica8
    18. Listopad 2016. 19:54

*glavicu

bellaru
    18. Listopad 2016. 20:11

Daaa cijelu glavu okrece i tako gleda . Sta gleda ja nemam pojma.. 
    Nemam ti pojma odgovorit vjeverice na tvoje pitanje🙁🙁 jer ja ga stavim uz naslon kauca..nekad je tu medo pa ja mislim gleda medu al kad nema mede on isto tak gleda i smije se..znam pomislit sta je on sebi zabrijo da gleda pa se smije. Mislim gleda on i normalno i reagira na mene i gleda me al kak kaze doktorica gubi fokus i vraca glavu desno gore. Mislim mene gleda kad mu pricam i smije mi se. Ne znam😟

Sanjarka88
    18. Listopad 2016. 20:17

Bellaru 😓 bit ce sve ok al znam da si sad pod stresom i da bi sve mi bile. Ne treba puno da se useremo od straha kad su nam djeca u pitanju 😔
    Meni ne zvuci strasno ako cijelu glavu okreće. Mozda je to onda vise problemcic motoricke prirode nego vida ha? 

Ilani sve pet 😄

Crazy ajme ne mogu si to niti zamislit toliki mali porodiljni i ovako mi izgleda kao da je sve povuci potegni 😩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    18. Listopad 2016. 20:27

Bellaru,moja ti je radila potpuno isto samo ulijevo..jedino kaj sam ja radila,kaj mi rekla patronazna,da joj vracam glavicu nazad u normalan polozaj i samo joj se ispravilo..moja je bila velika i zalezala se u trbuhu.. I noge su joj takoder bile zalezane..ugl nitko nikakvu frku nije radio oko toga i nakon valjda drugog mj nije to vise radila jer sam stalno vracala glavu normalno..al govorila mi patronazna da moram vracat zbog,kaj ja znam,neke zile nesto bla bla..
    Bellaru,u petak u super novoj u buzinu, leggiero birtija u 11.. Pridruzi nam se

curicax3
    18. Listopad 2016. 20:36

Ma Bellaru nemoj se zivcirat.meni to djeluje sve ok.vjerujem da si jako uplasena,al meni ti s najstarijom curom bilo kao problema,nahodavali na vjezbe u Vinogradaku.prvo nije htjela sakice otvarat,pa je bila premirna,nije se htjela okretat na trbuh,cak skoro na bok,a imala 6 mj.Da je sad vidis,bavi se plesom,radi zvijezde,spage.Meni ti to izgleda kao da on motoricki preferira jednu stranu i probaj ga ti okretat sto vise na drugu stranu,stavljaj mu igrackice u gornji lijevi kut da privuces paznju.Ne mogu oni u tako kratko vrijeme zakljucit da ima problem

vjeverica8
    18. Listopad 2016. 20:42

Slažem se s curama, po ovome mi ne zvuci kao problem s vidom, prije bih rekla da preferira jednu stranu. I ja sam to skužila kod svog pa ga vise stimuliramo na drugoj strani 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.