Eto moja zaspala samo nekad mi se cini da uspavljivanje traje vise nego njeno spavanje hahahha ....
Crazy hvala puno kad uspijes samo posalji nekako bi rado barem probala s time, a ako ne uspije ne ....
Sanjarka bas lijep kompletic 👍🏻👍🏻👍🏻
Ja bi sad trebala kao usisat al neda mi se hahah
Moj je odlučio prespavati svoj drugi minić, evo već 2 sata spava, ja ga ne prepoznajem!?!
Curica 👍👍👍
Novi zg,onda petak supernova? Koje doba vam odgovara??
Imala doma hipp jabuku..mala pojela pola i tak je bila sretna kaj to jede i sva se razmahala za svaku zlicicu.. 💕💕 moram nabavit domace jabuke..
Da i moja je hipp jela. Oblizivala se. I kad je dosta u plač. Pa višak bljucne 😕
Supač petak. Mjesto imamo. 10/11/12h? Ellie? Ilani?
Dan..glupa kisa. Mi smo poharale Mueller.
Moj bebo pjeva cijeli dan. Staaaalno. Jako je smjesna. Al ona pjeva I kad jede tako da nam to malo smeta.. I dalje nije bas zainteresirana za hranu. Ometa ju pjevanje I nauceno pljuvanje.. hm
Petaak? Mi imamo plan otici za vikend u Asustriju al poznaujuci mog mm vrlo vjrrojatno sam u Zg. Meni odgovara oko 11
Ellie i kod nas je tako nesto vice, prica i svasta nesto uopce ga nije briga sta su mu usta puna 😂😂
Vjeverice malac slavi svoj minic 😃😃
Moj jutros odspavao 40min, pa od jedan do 14.10 i evo opet zaspao u 15.50 i jos spava iznenadio i mene danas haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas je izgleda dan spavanja. Nikolina isto samo spava i cica ko novorođenče, ali to nije zbog kiše već zbog jučerašnjeg cijepljenja.
Mame NZg, znači supernova petak u 11 Baš se veselim!
Sanjarka, uzivaj sada, troši, jer sa1600kn nakon šest mjeseci (dobro ja sedam i pol) svi ćemo morati smanjiti apetit 😢 A kompletic je baš sladak!
Sortiraj odgovore
Najstariji