Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    18. Listopad 2016. 14:15

Eto moja zaspala samo nekad mi se cini da uspavljivanje traje vise nego njeno spavanje hahahha .... 

Crazy hvala puno kad uspijes samo posalji nekako bi rado barem probala s time, a ako ne uspije ne .... 
    Sanjarka bas lijep kompletic 👍🏻👍🏻👍🏻
    Ja bi sad trebala kao usisat al neda mi se hahah

vjeverica8
    18. Listopad 2016. 14:38

Moj je odlučio prespavati svoj drugi minić, evo već 2 sata spava, ja ga ne prepoznajem!?! 

Abies
    18. Listopad 2016. 14:49

Curice naravno! Ja se švercam pod nzg😊

Ugolina
    18. Listopad 2016. 15:07

Curica 👍👍👍
    Novi zg,onda petak supernova? Koje doba vam odgovara??

Imala doma hipp jabuku..mala pojela pola i tak je bila sretna kaj to jede i sva se razmahala za svaku zlicicu.. 💕💕 moram nabavit domace jabuke..

curicax3
    18. Listopad 2016. 15:12

Uberem ti ja par komada i donesem na kavu😉

Ugolina
    18. Listopad 2016. 15:24

Moze!! 😄

Abies
    18. Listopad 2016. 15:32

Da i moja je hipp jela. Oblizivala se. I kad je dosta u plač. Pa višak bljucne 😕
    Supač petak. Mjesto imamo. 10/11/12h? Ellie? Ilani?

Ellie00
    18. Listopad 2016. 15:53

Dan..glupa kisa. Mi smo poharale Mueller. 
    Moj bebo pjeva cijeli dan. Staaaalno. Jako je smjesna. Al ona pjeva I kad jede tako da nam to malo smeta.. I dalje nije bas zainteresirana za hranu. Ometa ju pjevanje I nauceno pljuvanje.. hm

Petaak? Mi imamo plan otici za vikend u Asustriju al poznaujuci mog mm vrlo vjrrojatno sam u Zg. Meni odgovara oko 11

Sanjarka88
    18. Listopad 2016. 16:32

Ellie i kod nas je tako nesto vice, prica i svasta nesto uopce ga nije briga sta su mu usta puna 😂😂

Vjeverice malac slavi svoj minic 😃😃

Moj jutros odspavao 40min, pa od jedan do 14.10 i evo opet zaspao u 15.50  i jos spava iznenadio i mene danas haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

18. Listopad 2016. 16:50

Danas je izgleda  dan spavanja. Nikolina isto samo spava i cica ko novorođenče, ali to nije zbog kiše već zbog jučerašnjeg cijepljenja. 

Mame NZg, znači supernova petak u 11 Baš se veselim! 

Sanjarka, uzivaj sada, troši, jer  sa1600kn  nakon šest mjeseci (dobro ja sedam i pol) svi ćemo morati smanjiti apetit 😢 A kompletic je baš sladak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.