Dobra vecer! 😘
Moj djecak spava. Mm i mudrica donili doma hamburgere pojela i ja pola od mudrice, eto krenula sam sa dohranom 😂
Bila sam se spustila do svojih i ostavim njega 20min da operem kosu na miru.
Kat povise sam ga cula kako vristi 😱😱
On se njima toliko derao isto kao i onaj put kad sam isla na koncert. On meni nikad tako ne place nikad tj uopce ne place i onda tako kod njih vec dva puta?
Ma jel moguce da on tako cmizdri za menom???
Iako kaže mama da se grci dok je plakao i da ga muci probava al kako to meni ne radi??
Deeka mi uglavnom nemamo problem sa uspavljivanjem a ne mogu rec ni da smo ikad imali tipa da ga uspavljujem sat ili dva. Zna malo protestirat zadnje vrijeme za dnevno spavanje al vrlo brzo zaspe
Jambice super druzenje zvuči zanimljivo 😊
Ugolina vidim nije ti dan hug! 🤗🤗 zao mi je bas zbog tih bolova 😔
Ilani si nam slikala tortu? 😉
Ellie ajme kad ce meni moj ponudit da me odvede u shoping? 😂
Sljedece cijepivo sa 6mj.
Sretno sa skolom! Bravo 😊
Bellaru mami sretan rodjendan 😘 tko je radio tortu? 😍
Bebačice cura je bas visoka 😍 na tu visinu nema puno kg. I jel te izmasirao ? 😂
Crazy nemoj da te masira sta je sigurno sigurno je 😂😂
Curice ma jel to prvi zubici na temi?? 😍😍😍 cestitkeeee! Hehe
Ako nisi sigurna metalnom zlicom malo po tome ako odzvoni to je to 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ellie super ti je profilna! 😍
Ajmo jos malo o dohrani 😂
Tko je sve krenuo sa 4mj? Abies, Ugolina, L&L&R?
Kako ce te pratit tablice kad su sve od 6mj 🤔😣
Oduzet minus 2mj ili?
Recimo mi cemo ovaj mjesec jest jabuku, mrkvu, krusku, rizine pahuljice, rizolino i mislila sam i proso.
Sljedeći mjesec uvedem bananu al sta dalje mislim kako da se orijentiram i cime da se vodim?
Abies jesi joj pocela stavljat rizine pahuljice u bocu?
Bili nas 4 u city centru. Prije valeku po cipele. Dali promijenit tabanice i da dodaju cvjetiće. Seka ima cipele do 4god! Dobit će i svoje kad dođe vrijeme. Burazove će poslužiti itekako.
Čak sam joj i haljinu obukla, napokon😃
Sinu kupili u hm trenirke 104 male (3za2). Jedva nađem 110 i kopka me da su male. I da 110-104 potpuno jednake ??? Sad moram nazad po 116. Mislim da je drugi tip hlača ok bilo bi shvatljivo.
Kašica nam danas nije išla 3-4 žlice i urlanje.
Crazy niš od masaže 😂😂😂😂
Salut uuuu to već dugo nisam vidjela
Ellie nazad na faks. Svaka čast 💪
Mene još suđe čeka. I potrpat ih u krevet.
Laku noć!!!! 😘
Večer mame😊
Moji svi spavaju,napokon malo mira i tišine,uživam...
Svim bebicama sretni minić!😘
Ellie bravo za učenje ,samo naprid,sigurno ćeš sve uspjeti uskladit!!👍👍👍
Sanjarka danas sam bila u školi malome na sastanku(doktorica školske medicine drzlala predavanje)ostavila ritu mami u 5:30 počeo sastanak,u 18 joj je bilo vrijeme za hranjenje u 18:10 me zove da se vratim da mala vrišti ,inače ne plače a kamoli da vrišti👄neće da pije rizolino i mljeko na bocu...
Dala joj sisu ,halapljivo je ispraznila i mir🐰
Tako da ja nemam ništa pametno o dohrani reć..sa ovo dvoje starijih prekasno počela do 2.god im jednom i drugom sisa bila broj 1 ovo sve ostalo na jedvite jade...
Nisam optimistična ni što se tiče Rite,možda ja nešto krivo radim,neznam nisam pametna🐵🐵
Dohrana. Rižu prvo sam u bocu sad na žlicu gušće. Al malo 30ml ad ili svog + pahuljice. Iduće kruška ili jabuka. Pa mrkva. Onda banana. Imam i onaj nestle sinlac (?) probat ću i to. Pa juhe. Malo ću pogledat kašice 4mj. Eto 6mj. Onda ću opet pogledat knjige, kašice (kašice imaju širi spektar)... Meso pomalo juhe no1 i mislim da onda u voćne može petit keks.
Strah me kad dr pozvizdi da sam počela dohranu. Prešutit ću. Najpametnije.
Sanjarka koliko hipp kašice pojede junior? Ili kuhaš?
Tocno i ia necu nis govorit pedici,i ovako mi sere da je mala ogromna 😂😂😂😂 a ja trenutno nemam nikakvog reda s tom dohranom..prode par dana da nedam nis,onda se sjetim da bi mogla nes dat..voli mrkvu,jela je juhu haha pa bananu pa rizolino kaj jos ?!? Al to sve tak porazbacano,kad ne kuzi bas jest..bu naucila..imam hipp jabuku kaj je dobila na poklon,probat cu joj to dat danas
Jutro mame 😘
Jeste se naspavale? Ja bome jesam moj sinoc pojeo zadne u 19h. Zaspao oko 20.30 i potegao do 5h ooooo! Posli boce produzio do 8. Ugl neznam sta mu doslo da 10h nije jeo no 👍
Vani je bas hladno! Oko 10 stupnjeva je i puse. U kuci se grijemo.
Ugolina pomalo svaki dan malo na zlicu i skuzit ce 😉 moj voli jabuku. Danas ćemo je i mi papat nije jucer kakio a ona ga bas lipo otvori.
Abies cudno to za hlace da im nije greska u proizvodnji 🤔.
Cura u haljiji jeeej! 😍
Ja sam stvarno luda od tog kalendara dohrane a po kasicama mi tesko pratit one prodaju i tjesteninu bolognese za 4mj 😂
Ne kuham jos nista. Em su male kolicine em pokusavam nabavit domaće. Za sad smo samo na hipp kasicama. Kako sta recimo jabuku prvi dan par zlica, drugi dan vise od pola teglice a treci cilu 😃 mrkvu ne baš prvi dan par zlica, drugi malo vise od pola teglice a treci niti pola teglice. Rizine i jabuku pojeo samo cca 50ml. A ja napravila 200 haha.
L&L&R poznat mi taj vecernji mir i tišina obozavam! ☺
I moj kad je tad prvi put vrištao odbio bocu a nju NIKAD nije odbio cudno bas!
O cemu pricalo na sastanku?
S dohranom sigurno ne grijesis Rita to malo odugovlači krenit ce to samo strpljivo 😉
Jutro mame!
Vidim nasmijala vas masaža, a što ću kad je gospodicna pod terapijom. A i grlo me boli ahahahhaha
Ja sinoć iscrtala namjestaj za kucu pa sad cekam ponude :-)
Noc nam nije bila neka, budila ga tek u ponoc papat al se iza toga budio svaka dva sata, do sad je bio dobar pa cu mu oprostit, al nema da se ponovi hehe
Skuhala si neku rijetku kavu, moram jos jednu inace ce mi se glava rascetvorit. I ovdje zahladilo, nadam se da cu moc van s klincima. Danas stize mobitel jeeee
Sutra uzv kukova, al kaze pedica da su dobri...
Kako ste mi vi jutros?
Crazy kod tebe ful zanimljivo sa dvoje djecice, kucom, projektima... 😉 nisi jedna od nas koje se kravimo po kaucu i mozak na pašu 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji