Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    07. Srpanj 2016. 14:45

U karlovcu oko 33 stupnjeva,kod mene u kuci ugodnih 25,ali ja jos uvijek joj obucem duge hlacice.
    Isla sam joj jucer lagano ocistit nos sa onim za usisavac...i zamislite,smirila se i slusa. Kako puno bljucka ude joj u nos i smeta. 
    Rucak gotov i cekam mm koji opet za vikend ode na more pomoc mami oko apartmana. 
    Ajd barem me to ove godine obislo,inace sam uvijek ja sve ribala.

Ena bas lijepo naprrdovala,a ja nikako docekat sutra predvecer da vidim nas napredak!!

Btw meni se u babinje najavljuju ljudi koje nikad nisam ocekivala...sta ljudska znatizelja radi!!!

Saljem svima pozdrave i idem si pocupat obrve dok mogu

url=https://lilypie.com]

Abies
    07. Srpanj 2016. 16:29

Sanjarka i ja imam aventove. Sinu bile dobre. E sad jel bljuckaju petri/e zbog njih i kolike??? 
    Baki kupila dm bocu i dudu. Kad smo tamo da ne mislim. Slicna je nukovoj. 

Kleopatra...gurni bebinu glavu blize u cicu. I da zicaj sve polozaje. A rane ce proci. Svi ce reci prihvat je kriv. Ma brus. Krivo je to sto se odjednom cice navlace par sati dnevno vakuumom. To si neces prije radit nego rodis. Trebaju ocvrsnut bradavice. Moje misljenje.

Abies
    07. Srpanj 2016. 16:31

I da Sanjarka meni na gin su rekli zovi iza 1.8. tak da si jos ok prosla s cekanjem pregleda

Ugolina
    07. Srpanj 2016. 16:36

Malo da se i tu javim..moja ljepota danas punih mjesec dana navrsila..bili smo na p

Ugolina
    07. Srpanj 2016. 16:44

Bili smo na prvom pregledu kod pedijatra..sve super savrseno.. Bucka ima 5100g i velika 56cm..dobila kilu od poroda i narasla pet cm..bas se lijepo zaokruzila a kak i nebi koliko moze pojest,ljubav moja.. Isli i na salatu narucit se za pregled i uzv kukova..najvise mi se svidlo sto mi je rekla sestra da se za bebe ne ceka,kada dodem, javit se preko reda, ajde barem nesto,milina...
    Osim toga svega,puhala sam na hladno i javila se na hitnu u petrovoj zbog sumnjivih lohija..dakle,krvarenje nakon poroda mi se postepeno smanjivalo i potpuno nestalo prije desetak dana,mozda ak bi kroz cijeli dan smeda kapljica bila na dnevnom ulosku..i unazad dva,tri dana iz mene opet izljevi,zgrusane tamne krvi poprilicne jacine..i zovem ginica da vidim kaje sad,veli sestra da moguce da se pojavi ponovno krvarenje ali nebi smjelo bit ugrusaka bolova temperature i tako..ovo ugrusaka mi je bilo dosta da se userem..reko odo ja nek me pregledaju,jos bum tu vmrla pa ce bit sama si je kriva kaj nije reagirala.. Ugl,opet mogu normalno disat,nije nista, sve pet.. Uf,morala sam nekom rec 

Ellie00
    07. Srpanj 2016. 18:17

Ugolina super raste beba :-).

Ja sam se bila pretrasila kad je mi je par dana povratila u mlazu da nije od tog gutanja zraka jer sam vidjela da se stvara zrak + prebrzo je pojela sve..frendica mi preporucila dr.browns jer ima u sebi taj neki sistem koji sprijecava gutanje zraka. I stvarno mogu reci da od tad nije povracala...

Ellie00
    07. Srpanj 2016. 19:05

E da, zene moje drzite fige. Od sutra nam dolazi svekrva na bar tjedan dana. Rade joj u cijelom stanu novi parket i kupaonicu. 
    Mi smo si inace u pristojnim odnosima al daleko od idealnih... Zvjele smo mozda pola godine zajedno i zbog nekih stvari mi se zamjerila i jednostavno ne mogu prijeci preko toga (lagala je cijeli zivot mm oko nekih bitnih stvari, meni se povjerila + veliki je control freak).
    Uglavnom teska osoba... Bit ce to zanimljivih tjedan dana 
    Kakve ste vi s vasim svekrvama?

Sanjarka88
    07. Srpanj 2016. 19:21

Sunshine sretno sutra na sistematskom 😊
    A to za neocekivane goste a sto reci 😔 izdrzi!

Abies i ti ces cekat 8mj? Ili? 😯

Ugolina bravo za tvoju veliku curku ❤  i nek si ti to provjerila nije za igrat se 😊

Ellie uh! Sretno! 
    Ja sa svojom u korektnim odnosima, nemam stvarno zamjerke.
    Ta tvoja s tim tajnama zvuci ajme!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Srpanj 2016. 19:22

Abies i Ugolina vasim curkama sretno prvih mjesec dana ❤❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Deedee01
    07. Srpanj 2016. 21:24

Curke upravo sam osjetila kao da je nesto ispalo iz mene velicine jajeta. Odem pogledat i na ulosku vidim crveno smedkasti zelatinasti "iscjedak" koji je zbilja velik i gust kao jaje. (Sorry) sto mislite jel to ok?
    Inace, jel ikog od vas boli trtica? Mene sav boli jako malo ali me trtica sprjecava da se sjednem da podignem nesto..ma bas bolno😔

Ja isto imam jednu ragadu, cure su ti dobro rekle,mazi sto vise sa svojim mlijekom, i ja namazem purelanom kako mi je Abies rekla, i za sad izdrzavamo. Patronazna mi rekla ds ih sto vise mazem mlijekom i luftam.
    Meni je mali u bodicu kratkoh rukavs i carapama. Kad je bio u dugim rukavima, tocno sam znala vidjet mokru plahtu iza njega, koliko se uznojio.🙊
    P.s.patronazna mi je rekla da su najbolji ulosci lola ribar, jer kroz njih rana moze disat. Ja koristim vir pa mi je rekla da maknem onu placu foliju i da stavim ulozak takav, da mi rana dise i sto prije zaraste.😄
    P.p.s. Drago mi je mamice sto vam bebice tako lijepo napreduju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.