Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    06. Srpanj 2016. 19:21

Cure pozdrav svima! 
    Vruce? Kako oblacite bebe? Nama u kuci hladnjikavo,cak i meni dok lezim pa je ujutro u dugackom...popodne kratki rukavi,duge hlace....iako smo bile i gole i bose kad je prije nekih tjedan dva ono zakuhalo. Mi se ovaj tjedan odvazili napokon i naveliko setamo...cak i same! I to prije krstenja  u nedjelju mislim da bi mogli i do mojih!

url=https://lilypie.com]

Pixii
    06. Srpanj 2016. 21:33

Preko dana smo u kratkom bodicu, duge hlacice i carapice, a navecer u dugom. Za spavanje ga jos pokrijem laganin ljetnim pokrivacem.

Sanjarka88
    06. Srpanj 2016. 21:58

Koliko je kod vas stupnjeva? Kod nas vruceeeee

Tako da je on preko dana samo u kratkom bodicu. Za spavanje mu jos navucem carape. 
    U setnji smo kratki bodic, duge hlacice i carapice 

Sunshine sram te bilo kako smijes u setnju prije krstenja hehe 😂 uživajte curke! ☀😍

Junior dobio bocicu oko 21h, zaspa na tati no cim ga je spustio odmah oci otvorene. Eno ga u kolicima dok ne place dobro je

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    07. Srpanj 2016. 10:47

Mi se vratili od pedijatrice. Imamo 4,2kg i 54 cm. Isli vadit krv sve je ok osim sto smo malo anemicni. Dobila je Aktiferin kapi valjda njih nece povracati. Ostalo sve ok, dr zadovoljna. 
    Dobila je cijepivo 6u1, nadam se da nece biti nuspojava

Pixii
    07. Srpanj 2016. 10:54

Kod nas je isto vruce zivimo na moru, ali patronazna kaze da ga tako oblacimo. Carapice su obavezne jer male bebice jos nemaju razvijenu termoregulaciju pa da se ne razboli.

Ellie00
    07. Srpanj 2016. 11:30

Mame koje koriste bocice- koje koristite?
    Nama su u rodilistu rekli da kupimo Nuk jer su ih tamo s njima hranili. Prije 10etak dana kupili smo Dr.Browns i jako sam zadovoljna- mora vise vuci i cini mi se da bljucka/ povraca manje nego prije

kleopatra1606
    07. Srpanj 2016. 12:31

Evo curke da se i ja prikljucim u ovi grupu. 
    Mi smo stari 24 sata 😊 
    Muku mucimo sa dojenjem, vec sada mi je ragade napravio na jednoj sisi! Bilo kakav savjet dobrodosao 😘

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Sanjarka88
    07. Srpanj 2016. 13:16

Kleopatra tu si nam ❤
    Ljubi Davida! Vec ragade? 😥
    Ja savjet nemam, znamo svi da je najvaznije dobro se namjestit. No i svi mi sa savovima znamo kako je to tesko pogotovo dok si u rodilistu 😐
    Drzi se!

Pixii i ja sam oko 3tj malca drzala u dugom. No sad vec pratim njegove signale i koliko mi se znoji pa ga sukladno tome i skidam

Ellie mi smo na aventu. Poprilicno kapa iz boce i moguce da zato i puno bljucka. No sto cu kad sam pripremila dvi avent bocice radi njihove izdajalice. Necu sad kupovat nove. Prelazimo na veliku za cca tjedan dana 😊
    Super je Ena napredovala 😍 samo tako naprijed.
    Fige da ne bude reakcija na cjepivo!

Junior je zaspao. Ja malo odmaram pa idem oribat kupaonu a onda spremit rucak

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    07. Srpanj 2016. 14:45

U karlovcu oko 33 stupnjeva,kod mene u kuci ugodnih 25,ali ja jos uvijek joj obucem duge hlacice.
    Isla sam joj jucer lagano ocistit nos sa onim za usisavac...i zamislite,smirila se i slusa. Kako puno bljucka ude joj u nos i smeta. 
    Rucak gotov i cekam mm koji opet za vikend ode na more pomoc mami oko apartmana. 
    Ajd barem me to ove godine obislo,inace sam uvijek ja sve ribala.

Ena bas lijepo naprrdovala,a ja nikako docekat sutra predvecer da vidim nas napredak!!

Btw meni se u babinje najavljuju ljudi koje nikad nisam ocekivala...sta ljudska znatizelja radi!!!

Saljem svima pozdrave i idem si pocupat obrve dok mogu

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.