Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    05. Rujan 2016. 10:03

Kako uzeti samo jednu kockicu čokolade? Ok ak ima 100g 😀

Ugolina ja kupim igračke za sebe ne za dijete 😉 i nitko ništa ne može prigovorit
    Za puzanje sjedenje i bum tres paf sam ispod tepiha stavila spužvu i mm dao napraviti ogradu tak da smo bili na miru. Sad opet će biti tako. 
    Više me muči kako sinu objasnit da mini lego makne kad mala počne ludovat. Da mi ne bi kahlica postala kao škrinja s blagom.
    Počela ta moja mala ćorit 21-24. Nije loše ☺

bellaru
    05. Rujan 2016. 10:11

Abies prije 25 g one na blagajni male😄😄😄
    Ne kuzim ovo 21-24?
    Ides docekat kolindu??
    Bit ces sretna ako pokaka llegic😁 reci mu da ce seka progutat i pokakat pa ce legic smrdit pa ce pazit😁

Sanjarka88
    05. Rujan 2016. 10:24

Bellaru eto sad bi otišla u dućan i na kupovala si slatkog 😆😆😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sunshine1
    05. Rujan 2016. 10:31

Jutreko

Sve bebe ljetnice i klokanice docekale zahladenje. Jeeeee
    Koje olaksanje,evo ova moja zaspala ko na prrkidac nakon muke otkad smo dosli.
    Netko pitao koliko ceno ostat. Mm je na GO 2 tjedna,pa ce ga zamijenit moja majka 2 tjedna a onda cu vidit kakvi ce vrijeme bit i hocu ostat sama jos s njom.

Mm gleda formulu a ona drijema,ja na terasi kava i tisina 

Puno ste pisale i nisam nis zapamtila....uzivajte u osvjezenju!!

url=https://lilypie.com]

deeka
    05. Rujan 2016. 10:40

Jutro!
    U nas oblacno al kise jos nema. Dan je za izlezavat se :) Ja doruckovala i sad se vratila kod bebe u krevet :)
    Ona isto cila pospana pa se nadam spavancu.

Ellie00
    05. Rujan 2016. 10:48

Kako netko moze pojest jednu kockicu cokolade? Onda bolje ni pocet 
    Za Usks bila dobila paket od tete iz CH, poslala je one velike zeceve od cokolade. Od njih 8 samo 2 su 'prezivjela" put. Kad smo otvorili kutiju ja se stvarno spontano nasmijala a mm me gleda- vidim da si sretna da su polomljeni sad ih mozes jesti bez griznje savjesti 

Mi se budili, papali, smijali se 

malo vjezbali i sad opet zaspali... Trebala bi kosu oprat al mi ju je bed ostavit...

CrazyPuppet
    05. Rujan 2016. 10:57

pozdrav mamiceee!!!
    Pa jedva vas pohvatat, ubacile ste u petu brzinu!
    Nove mame dobro dosle! 
    Bellaru pa daj nemoj nas izazivat s ovakvim slikama :-D to bi kod mene na*ebalo u jedan dan! 
    Ugolina ne znam kako sad kombiniras ad i svoje mlijeko, ali bebe ti brzo skuze da iz dude ide lakse, pa neće više cicat. (ja sam ko beba to izvela) 
    moj se nekako unormalio s papanjem, ak nije gladan neće jest i gotovo, tako da pratimo onaj ritam od tri sata. samo sto je sad zaspao ko top (valjda od ovog vremena) pa će bit svakako.
    Ellie sveki ti je baš sirovina. Dobro da se tm postavio kako treba. 
    Mare drži se ♡ 
    Marigmar, hrabrice, šaljem ti jedan veliki hug ♡
    e da, mm polako ali sigurno hvata situaciju, iako jos nismo do kraja rascistili neke stvari... On je iz s*ebane obitelji i neke vrijednosti mu i nisu bas usađene u glavu, pa moram biti strpljiva s njim. Al nije uvijek lako, bas je mustra... Kad mu prigovorim za tako nesto, buni se da što ja njega *ebem kad bi on malo odmorio, i da sam neorganizirana i da se ne snalazim (ne znam jel bi se smijala na to ili plakala) pa ga samo pitam jel ga boli jezik kad takvu glupost izvali...
    ovdje hladno i kisa, a ja sve dugo ostavila kod šogija na tavanu kad smo selili. Nemam ni jedne duge hlače :-/

Sanjarka88
    05. Rujan 2016. 11:05

Sunshine samo vi uživajte na moru bit će još lipog vremena 😉

Deeka od spavajte vas dvi 😍

Ellie Ena je premedena 😍😍😍
    Ja jučer išla prati kosu dok je on spavao naravno da se u roku keks probudio pa sam mu tako s mokrom kosom davala jest 😃

Crazy samo ustrajno valjda će jednom shvatiti pa da mu više ne moraš objašnjavati.
    Brzo po dugu robu 😉

Sanjarka88
    05. Rujan 2016. 11:08

Ja stavila prat robicu dugu 62/68 šta je još sve bilo s etiketom.

Junior se taman budi odspavao je sat vremena na terasi 😂

Sunshine1
    05. Rujan 2016. 11:10

Znaci stogramske cokolade su testeri a ne cokolade 
    Ja bi trebala snanjit slatko pod hitno al nrkako mi se neda. Mislim da previse slatkog pojacava grceve ako se ne varam,isto kao prekiselo,preljuto i sl.

Sanjarka potamani gamad ako je ista ostalo. 
    Moja buca se probudila,pojela i natrag,dijete jedva docekalo hladnije dane. U zadnjih dva tjedna je bas napredovala i sa drzanjem glavice i sa smijanjem i sve. Jucer je cak vikala na mene a kad se ljubimo nos o nos onda prica njanja  to kao da mene zove imenom

Bila sam bas tuzna kad sam prije jedno mj dana citala vase postove o smijanju i drzanju glavice a mi nikako...al ide,ako oduzmem ta tri tjedna....to je to! 

Ellie tvoja svekrva... Fuuuuj. A Ena je preslatka i bas mi se cini dobar komad bebe. 

Abies bravo za spavanje. Kad citam ovdje ritmove spavanja pa meni je super. Samo ne kuzim zasto sam tolko ljuta i bijesna na nju kad se probudi u noci i ne zaspi odmah. Bas me nekad pece savjest zbog te ljutnje,a ona se budi sa takvim veseljem. Jednom tjedno obavezno kenjkanje po noci i danas oko 5 sam sutnula mm nogom i reko dizi se i uspavaj ju natrag...pun mi je k tog ljencarenja oko bebe. A stalno se zali kako je umoran. To sta janekad jedva gledam i hodam....kapa curama sa malom djecom uz bebu.

Jucer sam ko sanjarka odkunjala 15,20 min...a ona...gledala je Harry Pottera na tv

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.