Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Rujan 2016. 09:20

Bellaru i ja obozavam plisance,more ih imam i moj omiljeni ima pocasno mjesto i nitko ga ne smije dirat,haha.. Za koji mjesec cemo bebolini napraviti doma puzaliste haha i kotrljaliste.. Bile nedavno u plodinama na akciji one spuzve puzzle sa slovima i brojevima i oblicima,po 25kn,nis, mi toga nakupovali pola police i trecinu dnevne sobe planiramo time oblozit i pregradit taj dio namjestajem..i sve te plisance cu prvo dat na kemijsko i po podu joj stavit..i jastucice.. I tu cemo skupa puzat.. Joj,jedva cekam.. 

Ugolina
    05. Rujan 2016. 09:22

Da,i satorcic smo kupili za to puzaliste s tunelcicem.. 
    Jbte,ja se veselim tome ko malo dijete

Sanjarka88
    05. Rujan 2016. 09:41

Ugolina ti imaš već plan za sve 😃😃

Ellie sretno sutra s odvajanjem 😉 ja sam isto 100 puta već robicu preslagivala da mi ne promakne neki manji kalup ono piše 74 a malo ko 62.
    Nemam neki plan za danas. Neki junior zaspe pa ću maloj oprat kosu i provjerit jel smo se riješili svih nametnika da na miru krene u školu. Ovaj tjedan je popodne.
    Pa ću skuhati ručak, popodne smo očito bez šetnje s obzirom na vrijeme.

Vinnie najbolje se izlezavat po krevetu na ovakav dan 😎
    Buđenje svako 2h? 😓

Bellaru bome lipo je odspavao 😊 a nakon 3h?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    05. Rujan 2016. 09:46

Ne kuzim. Kao ako dojis smijes samo kockicu cokolade?😱
    Evo slika sta sam jucer dobila od sogorice.

Ugolina oces moc proci kroz taj tunel?😁 jbt ja sam tih par komada spuzvi u babycentru platila 130 kn negdje😱😱😱😱😱 i to nemas sta vidjet na podu. 
    Imas inace u dm-u za kupit sprej za dezinfekciju tak tih igracki i tog sta se ne smije prat. Pa sa tim nasprejas. Joooj i ja jedva cekam sve to a isto bi tak da je jos malo ovako malii

Vinniepooh
    05. Rujan 2016. 09:48

Ugolina Ja pretpostavljam zbog kakaa im moze izazvati osip eh sad iskreno nemam pojma

Ajme predobro za puzaliste, odlicna ideja! Kako cete se samo super zabavljat😄
    Ja isto obozavam plisance, bebac ih je vec puno dobio i uglavnom sve iz winnie pooha, i oblekice i dude na winnie pooh,smijeh😂

bellaru
    05. Rujan 2016. 09:49

Sanjarka  onda se probudio nakon 3 sata pa nakon 3 i pol i onda je popio dvije flasice u razmaku od sat vremena 😱 i sad spava ko klada.

bellaru
    05. Rujan 2016. 09:51

Kakao izazvat osip? Svasta..glupost..seru bezveze

Vinniepooh
    05. Rujan 2016. 09:54

Bellaru Ma mene strah pojest vise jer su tako rekli al bas cu probat, sline mi cure na tu tvoju sliku😋

Super za sprej, nisam znala za to!👍🏼 

Sanjarka A da, kad malo pojede i zaspi da ga vise ne mogu probudit, al zna me iznenadit koju noc pa se samo 1 put budi za jest, ahhh kad bi bilo vise takvih noci

TPol
    05. Rujan 2016. 09:56

Jutro mamice

Mi imali malko nemirniju noc u 5 kad je pojela nije joj se dalo zaspat pa sam je nosala zaspala oko 6 al eto do 9 potegnula, samo sta mi jadna ima one beby akne po cijelom licu :( nadam se da ce brzo proc.

Kod mene problem da nemam uopce apetita neda mi se jest a vidim da nema mlijeka kad se ne jede 😕 jedino sam u trudnoci bila gladna
    Ejic kad su poceli ti grcici? 
    Vinnie to za cokoladu nisam cula neg samo kao dobro je jest sto smo u trudnoci jele jer kao vec je baba naviknuta na taj okus 

Vjeverice kako si nam?

bellaru
    05. Rujan 2016. 09:59

Da fakat vjeverice javi se malo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.