Bellaru i ja obozavam plisance,more ih imam i moj omiljeni ima pocasno mjesto i nitko ga ne smije dirat,haha.. Za koji mjesec cemo bebolini napraviti doma puzaliste haha i kotrljaliste.. Bile nedavno u plodinama na akciji one spuzve puzzle sa slovima i brojevima i oblicima,po 25kn,nis, mi toga nakupovali pola police i trecinu dnevne sobe planiramo time oblozit i pregradit taj dio namjestajem..i sve te plisance cu prvo dat na kemijsko i po podu joj stavit..i jastucice.. I tu cemo skupa puzat.. Joj,jedva cekam..
Da,i satorcic smo kupili za to puzaliste s tunelcicem..
Jbte,ja se veselim tome ko malo dijete
Ugolina ti imaš već plan za sve 😃😃
Ellie sretno sutra s odvajanjem 😉 ja sam isto 100 puta već robicu preslagivala da mi ne promakne neki manji kalup ono piše 74 a malo ko 62.
Nemam neki plan za danas. Neki junior zaspe pa ću maloj oprat kosu i provjerit jel smo se riješili svih nametnika da na miru krene u školu. Ovaj tjedan je popodne.
Pa ću skuhati ručak, popodne smo očito bez šetnje s obzirom na vrijeme.
Vinnie najbolje se izlezavat po krevetu na ovakav dan 😎
Buđenje svako 2h? 😓
Bellaru bome lipo je odspavao 😊 a nakon 3h?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne kuzim. Kao ako dojis smijes samo kockicu cokolade?😱
Evo slika sta sam jucer dobila od sogorice.
Ugolina oces moc proci kroz taj tunel?😁 jbt ja sam tih par komada spuzvi u babycentru platila 130 kn negdje😱😱😱😱😱 i to nemas sta vidjet na podu.
Imas inace u dm-u za kupit sprej za dezinfekciju tak tih igracki i tog sta se ne smije prat. Pa sa tim nasprejas. Joooj i ja jedva cekam sve to a isto bi tak da je jos malo ovako malii
Ugolina Ja pretpostavljam zbog kakaa im moze izazvati osip eh sad iskreno nemam pojma
Ajme predobro za puzaliste, odlicna ideja! Kako cete se samo super zabavljat😄
Ja isto obozavam plisance, bebac ih je vec puno dobio i uglavnom sve iz winnie pooha, i oblekice i dude na winnie pooh,smijeh😂
Sanjarka onda se probudio nakon 3 sata pa nakon 3 i pol i onda je popio dvije flasice u razmaku od sat vremena 😱 i sad spava ko klada.
Bellaru Ma mene strah pojest vise jer su tako rekli al bas cu probat, sline mi cure na tu tvoju sliku😋
Super za sprej, nisam znala za to!👍🏼
Sanjarka A da, kad malo pojede i zaspi da ga vise ne mogu probudit, al zna me iznenadit koju noc pa se samo 1 put budi za jest, ahhh kad bi bilo vise takvih noci
Jutro mamice
Mi imali malko nemirniju noc u 5 kad je pojela nije joj se dalo zaspat pa sam je nosala zaspala oko 6 al eto do 9 potegnula, samo sta mi jadna ima one beby akne po cijelom licu :( nadam se da ce brzo proc.
Kod mene problem da nemam uopce apetita neda mi se jest a vidim da nema mlijeka kad se ne jede 😕 jedino sam u trudnoci bila gladna
Ejic kad su poceli ti grcici?
Vinnie to za cokoladu nisam cula neg samo kao dobro je jest sto smo u trudnoci jele jer kao vec je baba naviknuta na taj okus
Vjeverice kako si nam?
Sortiraj odgovore
Najstariji