Ahhhh,kava...nema nis bolje od slatke turske i vruce kave (jer obicno pijem hladnu,muz mi skuha,a dok se ona hladi ja se borim sa svojim borbenim prascicem) ujutro u miru..jer beb je mirna?!? Sad sam ju pitala ko si ti i di je moja beba kisa ju mozda uspavljuje... Zapravo,sad sam se naluknula, zaspala je sama sa svojim medekom..
Kada vec pricam o njenom najdrazem medi,dal je netko od vas vidio gdje ima ovakvih medeka za kupit??? Tog voli grlit dok spava i imam osjecaj da ce se vezat za njega kak bude rasla pa bi kupili barem jednog rezervnog..a dobila ga je za krstitke od nekog..
Vidla sam u plodinama tak neke tockaste cucke pa si mislim mozda ih ima tak na vise negdje u tak nekom ducanu
Jutroooo 😘
Da da klokanice uspavalo vrijeme. Ovdje oblačno nema još kiše.
Junior gleda televiziju 😂.
Ilani prva pusa aaaaaa ❤ predivno ime ima cura
Ugolina slatki medo 😍 nisam ih nigdje vidjela ako vidim javim ti 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro. Evo i mene s kavom. Sjedim na terasi u trenirci, slusam avione (idila lol).
Bebo moj spava jos. Budila se u ponoc (nakon dugo vremena) pa smo papale i sad jos spava. Pase joj ova temp jer je jucer jadna zakuhala skoro u auto sjedalici. Ne znam kako - vozili se 10 min, imamo i onu ljetnu navlaku al bila je bas topla...
Sutra imamo prvo odvajanje. Idemo zajedno na sprovod mm i ja. Bit ce ta dva sata s sestricnom i njenom mamom (sestricna dovela pojacanje ). Ona inace studira logopediju i inace zna djecu cuvati tako da ce nam sigurno biti teta cuvalica povremeno.
Sto imate danas u planu? Ja cu preslozit odjecu od Ene da vidim sto joj sad pase jer mogu se kladit da cu nesto preskocit jer svaki proizvodjac ima svoje velicine...
Illani bravo za Nikolinu. Prva pusa? Joooj kako lijepo. Rastopila sam se
Cure ovaj moj je spavao od pol 7 navecer do pola 3 ujutro😱😱😱😱😱 valjda ga skrsilo ovo po noci i cijeli dan cendranje . Al znaci valjda nisu onda grcevi😧
A joj vani kisa, sve tamno, kava, izlezavanje😄😄😄😄
Kako lijepii medo ugolina!😍 inace ja volim plisance i imammih dosta da bebi i ne treba kupovat 😄 a najvise volim magarca iz winnie the pooh kako se vec pise.
Jel nam marigamr ziva?
Jutro mamice
Mi jos u krevetu, izlezavamo se i pricamo. I kod nas kisa i ruzno i zahladilo tako da cemo malo produzit
Nocas fino budjenje svakih dva sata.
Cure je jedete cokoladu? Nama su tu na tecaju rekli samo kockicu dnevno da smijemo a ja ovisnik o cokoladi😮
Sortiraj odgovore
Najstariji