Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    23. Veljača 2018. 20:38

Vecer cure
    Kako ste sve?
    Ugolina nije bitno kad je poklon odnesen ili sta je bitno da je od srca
    Lucy kako je bilo na rockasu?
    Ilani kako si ti? Jesi li se umorila dok si sve pripremila? Kako je Nikolins?
    Mamika je li spvaju djecica?
    Nas zvao od gazde tata da maknemo aute jer su najavili olujnu buru i neko se drvo u sumi preko opasno nagnulo

Lucy16
    23. Veljača 2018. 22:08

Mare, najela se dobro, a kao rekla smanjiti. 😧  
    Kod mene ne pada nit puse ali je hladno. 
    Ugolina, poklon je lijepo primiti bilo kada. A ako sad pripremaju svadbu, vjerojatno im treba sada vise novceka. 

Ugolina
    23. Veljača 2018. 22:29

Pa tak si i ja mislim... A lakse mi je da mi nisu ti novci doma.. Bojim se da nebi bilo, ono fali mi za ovo, uzmi sto, fali za ono, uzmi pedeset,kaj, vratit cu..i na kraju ce otic na kojekakve gluposti..a ceka nas jos svasta... Registracija iduci mj, pa djevojacka, put na svadbu,gorivo,cestarina,hrana,dva dana smo tam..pa buraz krizma, pa dve il tri prve pricesti .. Di su rockasi,imendani...isusee... 
    Ilani,javi kak je proslo? Cijeli dan cekam sinovu reakciju hhaaaahahahaa sigurno je glasno doma sad, glasnije neg inace 😂😂😂😂

Ugolina
    24. Veljača 2018. 08:03

Kavaaaaa ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Mum of four
    24. Veljača 2018. 08:13

Jutro....
    Ilani sretan rodjendan tvom sinu!!!!
    ugolina tako i mi ostavimo nesto sa strane pa svako malo 100 za ovo 100 za ono i na kraju ode sve,pa se cudimo di nestalo 🤣🤣🤣
    Lucy izgleda da ipak nesto postoji ato moze Matea umorit,iskoristi sad ove snjezne dane 😂😂!!!!
    Kod nas jucer malo palo snijega al se vec sve otopilo 😁

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

24. Veljača 2018. 08:39

Jutro zene!
    Evo na brzinu.Imam brdo posla pa bjezim.Bubnjevi stigli navecer kad je slavljenik bio spreman ici van. Ma bio je sav ne znam kako bi opisala,zaprepasten?zbunjen? Kao da nije vjerovao sto se dogada. Iznenadenje je definitivno uspjelo! Malo su lupali u podrumu,dosli gore,pojeli kolaca,popili soka i otisli u "Mocvaru". Pravi raspasoj ocekujem veceras. Kcer slavi svoj rockas sa curkama,koje znaju biti itekako glasne,a decki ce sigurno zbrisati u podrum nastimavati cijelu instalaciju
    Javim se kasnije jos.

24. Veljača 2018. 08:40

I hvala svima na cestitkama!

mamika3
    24. Veljača 2018. 10:02

Dobro jutro!Jucer sam si opet maltretirala dijete!Nisam joj dala spavat poslije 18!A trazila je oko 20!Bila je cendrava pa sam ju prije 21 stavila u kadu i smirila se!Voli vodicu,od prvog kupanja!Tako da mi je zaspala u pol22!A jutros je mm u 8 dosao s djecom u sobu da me probudi!Bila sam budna,al sam htjela samo lezat u miru!Onda se i buhtlica probudila!Pa prisilno dizanje!Samo kaj ona dodje k sebi nakon 10  min,a ja sat vremena!Zaspala je u 9!Danas moramo do moje mame otic i vjerojatno do svekrve!Doci ce necakinje pa da se malo poigraju!Iskreno,ne ide mi se!Ledja me ubijaju,pms!Najgore mi po noci kad se ustanem za hranu!Joj,idem popit kavu do kraja i pospremit!Uzivajte u danu

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    24. Veljača 2018. 13:23

Sandra31

Jutro….
    Ilanisretan rodjendan tvom sinu!!!!
    ugolinatako i mi ostavimo nesto sa strane pa svako malo 100 za ovo 100 za ono i na kraju ode sve,pa se cudimo di nestalo 🤣🤣🤣
    Lucy izgleda da ipak nesto postoji ato moze Matea umorit,iskoristi sad ove snjezne dane 😂😂!!!!
    Kod nas jucer malo palo snijega al se vec sve otopilo 😁

Kak si ti i tvoje curke? Ozdravili svi konacno?

Ugolina
    24. Veljača 2018. 13:32

ilani

Jutro zene!
    Evo na brzinu.Imam brdo posla pa bjezim.Bubnjevi stigli navecer kad je slavljenik bio spreman ici van. Ma bio je sav ne znam kako bi opisala,zaprepasten?zbunjen? Kao da nije vjerovao sto se dogada. Iznenadenje je definitivno uspjelo! Malo su lupali u podrumu,dosli gore,pojeli kolaca,popili soka i otisli u "Mocvaru". Pravi raspasoj ocekujem veceras. Kcer slavi svoj rockas sa curkama,koje znaju biti itekako glasne,a decki ce sigurno zbrisati u podrum nastimavati cijelu instalaciju
    Javim se kasnije jos.

U cvaru sam i ja nekad izlazila prije moje zlice ahhahahahahhahahahaahha, zestoko! Znaci,sin alternativac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.