Ilani..3-4 spavanjaKako kad!Jucer je prisilno imala jedan manje!Ma kad negdje odemo,zaspat ce ona u kolicima,ali to se uvijek produzi!Onda kasnije zaspi po danu pa po noci...Tak je i jucer bilo!Sve se pomakne!Mislim da ce danas imat tri!Sretan rockas sinu!!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,mame!Dovrsavam kavu pa idem pospremiti!Imala jucer udes s vesmasinom!Nije htjela vodu izbacit!Vec sam se usrala da kaj je sad,a vesa brdo!Fala Bogu pa muz razmislja realnije,bez osjecaja!Bez straha je izvukao iz filtera spangicu i gumicu za kosu!Koja je bila omotana oko necega!Isli maloj jucer kupit slapice!Odemo u CCC!60 kn,a izbor zbilja velik!Dosli doma,i beba treba spavat u 19!I ona nece!Dize se,sjedi ,place ..Onda joj nisam dala da spava!Rekoh radije te trpim cendravu nego da opet u ponoc idem leci!I uspjelo je!Zaspala mi u 21!Ide jij treci zubic van!Kad god neki izlazi ona ima proljev!I guza odma crvena!Danas cu oslica i krumpir na salatu!Bas mi se to jede!Idem komentirati!Bas ste se lijepo raspisale!
Jel joj to kao treci spavanac? Znam da smo.imali mi tak tarapanu oba puta kad je ukidala spavanac neki..i onda dva do tri tjedna nervoze u to vrijeme kada bi spavanac trebao biti,pa smo svi skupa stisnuli zube i progurali i tako izbacili doticni spavanac,a vrijeme odlaska na spavanje se pomicalo ranije... I super
☕☕☕☕☕☕☕☕ jel mirisi kavica 😘😘😘😘
Jucer navecer se poklala s muzem… Plakala sam ko velka 😂 mengu sam dobila jutros pa je to valjda razlog plakanja… Ugl, smeta mu sto budem zivcana (a ja ocito u pms bila kad sam mengu dobila), da sr ne vidimo cijeli dan a ja mu doma donesem tude probleme zbog kojih se mi posvadamo… Vjerojatno je u pravu, cesto dodem doma i pricam mu neke stvari o nekim ljudima i stvarno cesto udemo u raspravu oko toga sto bi recimo ja napravila drugacije,sto on i tralala i eto rasprava…a njega boli bas briga za ovog ili onog…boli i mene,ali eto,pricam dojmove od dana…
zapravo, zakljucak citave nase rasprave je da mu falim i da mu fali sto se ne zagrlimo, sto rjede pricamo,sto i je, jel bas cesto u zadnje vrijeme dodemo doma u pol sedam navecer..a kako je sad doma pa pretpostavljam mu se to cini dugo (mislim,i je dugo) itd itd… Uglavnom,pomirili smo se,grlili i ljubili…
Onda sam isla kuhat juhu i pec piletinu i to sve je bilo gotovo u 22 h 😂 i digla se jutros u pet dovrsit juhu,tj zakipit tijesto u njoj,napravit zlici dorucak i caj i oprat flasicu… I zapravo sam se tek sad pocela spremat za posao .. Boli me trbuh od menge… Morat cu nes popit protiv toga jer cu umrijet na poslu… Mislis si,trpa taj snijeg,ko ne treba dovest djecu,nece. A ono drek .. Svi dodu jos i ranije da nebi slucajno deca kaj propustila.. Ma… Bolje da sad zasutim…
Ugodan dan svima 😘
Lijepo kako muz i ti razgovarate!Osim pickaranja,zdrav odnos imate!Haha…Salim se..Al moram reci da ga razumijem!A zasto vas dvoje nikad sami ne izadjete?Ne mora to bit navecer,moze i prek dana!
Hahahaha ma i ja ga razumijem jer je tak bilo meni dok sam bila na porodiljnom a on radio...
Zasto ne izademo sami? Ma,mi smo ti malo poremeceni, sad da nekud odemo oboje bi imali griznju savjesti 😂 al ozbiljno...kud mi,tud i mala... Osim radit u vinograd i posjetit bazgu 😂😂😂 a bazgu smo srusili i nema vise nase ladovine 😂😂😂😂
Jutro zene!
Ja nekako ne stizem pisati,stalno nesto.
Snijeg pada,ralica nije prosla niti jednom u nasoj ulici. Jucer se malo probali voziti na sanjkama,ali je snijeg bio premokar za to. Danas cemo opet probati.
Za rockas spremni. Danas stizu sinovi prijatelji s bubnjevima.Jedva cekam vidjeti reakciju sina.
Cura sutra ima festu.Njoj tek trebam napraviti tortu.U nedjelju kumovi ce doci pa moram i tu nesto pripremiti. Uglavnom sve je to puno previse kolacaMamika super sto si uspjela odrzati bebu budnom .Koliko sad onda spavanja ima? Muke po zubicima joj poznato mi je.Mi smo hb zavrsili s time.Stvarno je preporod otkad su zadnji zubici izasli.
Ugolina vi imate super komunikaciju,bas je gust citati. Nadam se da ce trbuh popustiti od tablete.
Lucy,kako ide bez slatkog? meni ne bi uspjelo pogotovo dok sam ovako u kuci non stop.
Mare jooj sirenica jadna i ti s njom. Neka sto prije zubic izade da ju ne muci toliko.
Abies,ides li na teren po ovom vremenu? Kako muz?
Brojcana ima li kod tebe zime i snijega?
Jooooj i ja jedva cekam da tu napises sinovu reakciju !!!!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂 sretan rodendan slavljenicima 😘😘😘😘😘😘🎂🎂🎂🎂🎂🎂
A da,imamo dobru komunikaciju,samo s njim fkt treba znat razgovarat...nakon pol sata svade sam ja uspjela iz njega izvuc koji mu je vrag
☕☕☕☕☕☕☕☕ jel mirisi kavica 😘😘😘😘
Jucer navecer se poklala s muzem… Plakala sam ko velka 😂 mengu sam dobila jutros pa je to valjda razlog plakanja… Ugl, smeta mu sto budem zivcana (a ja ocito u pms bila kad sam mengu dobila), da sr ne vidimo cijeli dan a ja mu doma donesem tude probleme zbog kojih se mi posvadamo… Vjerojatno je u pravu, cesto dodem doma i pricam mu neke stvari o nekim ljudima i stvarno cesto udemo u raspravu oko toga sto bi recimo ja napravila drugacije,sto on i tralala i eto rasprava…a njega boli bas briga za ovog ili onog…boli i mene,ali eto,pricam dojmove od dana…
zapravo, zakljucak citave nase rasprave je da mu falim i da mu fali sto se ne zagrlimo, sto rjede pricamo,sto i je, jel bas cesto u zadnje vrijeme dodemo doma u pol sedam navecer..a kako je sad doma pa pretpostavljam mu se to cini dugo (mislim,i je dugo) itd itd… Uglavnom,pomirili smo se,grlili i ljubili…
Onda sam isla kuhat juhu i pec piletinu i to sve je bilo gotovo u 22 h 😂 i digla se jutros u pet dovrsit juhu,tj zakipit tijesto u njoj,napravit zlici dorucak i caj i oprat flasicu… I zapravo sam se tek sad pocela spremat za posao .. Boli me trbuh od menge… Morat cu nes popit protiv toga jer cu umrijet na poslu… Mislis si,trpa taj snijeg,ko ne treba dovest djecu,nece. A ono drek .. Svi dodu jos i ranije da nebi slucajno deca kaj propustila.. Ma… Bolje da sad zasutim…
Ugodan dan svima 😘
Lijepo kako muz i ti razgovarate!Osim pickaranja,zdrav odnos imate!Haha…Salim se..Al moram reci da ga razumijem!A zasto vas dvoje nikad sami ne izadjete?Ne mora to bit navecer,moze i prek dana!
Hahahaha ma i ja ga razumijem jer je tak bilo meni dok sam bila na porodiljnom a on radio…
Zasto ne izademo sami? Ma,mi smo ti malo poremeceni, sad da nekud odemo oboje bi imali griznju savjesti 😂 al ozbiljno…kud mi,tud i mala… Osim radit u vinograd i posjetit bazgu 😂😂😂 a bazgu smo srusili i nema vise nase ladovine 😂😂😂😂
Hahah....A probajte!Mozda bi bila griznja savjesti samo prvi put!😂😂Ali razumijem!Zna meni susjeda reci da ce mi malo uzeti malu k sebi,rekoh cekaj da navrsi makar godinu i pol,prije ju ne dam!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro,mame!Dovrsavam kavu pa idem pospremiti!Imala jucer udes s vesmasinom!Nije htjela vodu izbacit!Vec sam se usrala da kaj je sad,a vesa brdo!Fala Bogu pa muz razmislja realnije,bez osjecaja!Bez straha je izvukao iz filtera spangicu i gumicu za kosu!Koja je bila omotana oko necega!Isli maloj jucer kupit slapice!Odemo u CCC!60 kn,a izbor zbilja velik!Dosli doma,i beba treba spavat u 19!I ona nece!Dize se,sjedi ,place ..Onda joj nisam dala da spava!Rekoh radije te trpim cendravu nego da opet u ponoc idem leci!I uspjelo je!Zaspala mi u 21!Ide jij treci zubic van!Kad god neki izlazi ona ima proljev!I guza odma crvena!Danas cu oslica i krumpir na salatu!Bas mi se to jede!Idem komentirati!Bas ste se lijepo raspisale!
Jel joj to kao treci spavanac? Znam da smo.imali mi tak tarapanu oba puta kad je ukidala spavanac neki..i onda dva do tri tjedna nervoze u to vrijeme kada bi spavanac trebao biti,pa smo svi skupa stisnuli zube i progurali i tako izbacili doticni spavanac,a vrijeme odlaska na spavanje se pomicalo ranije… I supDa,to bi joj bio treci!Bilo je i 4-og prije par dana,al ne dam vise!Nije vise tak mala!Poslije 19 nema spavanja!Skuzila sam da mi onda zaspi u 22 i ja sretna!Haha…Kad se blizi 22 postaje nervozna!Vec oko 21!Onda ju stavim u kadu,to voli,odmah prodje nervoza!Probam ju i dati muzi,da on malo bude s njom,al nece ona k njemu!Mamin priljepak!hah…
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,sjebala sam nesto s citiranjem!Kasnije cu opet odg
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, mislim da svi nekad dodu u takvu situaciju da ti fali partner i da se sve nekako poremetilo da su neke gluposti vaznije od vas. Tako i nama bude pa se poslije svade pitam sta nam je to trebalo. Al bitno da se sve rijesi.
Mi jutros bili vani i napravili snjegovica. M se umorio i smrzo valjda. Spava kao top vec 2 h.
Popodne cemo necaku na rodendan. Imala sam mu u planu napraviti tortu od slatkisa ali nisam stigla u nabavu po slatkise i nisam smislila nista za postolje na sta bi stavila to sve pa ju na kraju nece dobiti.
Ocistili dvoriste jutros da motemo autom van. Cesta je ok za sad. Nadam se stvarno da nece vise biti ovoliko snijega i -20 kako javljaju.
Mateo se umorio 😂😂😂😂
Ceste su cak ok jer nije prehladno vani,odmah se topi...
Nadam se da ce se sto vise toga otopiti da sto manje toga ima za smrznuti kada temp padnu...
Mi sad za kojih pol h krecemo kod tih buducih mladenaca...odlucila sam joj dati poklon ovako prije.. Na svadbi ce imati para,a znam da im sada sigurno vise treba pa eto..s obzirom da nisam sudjelovala u kupnji nekog kuh.aparata jer sam tada ugradivala plin u auto i fkt nismo mogli...
Eto,javim se navecer
Sortiraj odgovore
Najstariji