Sanjarka kad budes opet radila dostavi malo :)
Tako i mm i ona leze na krevetu, a ja ne mogu zaspat. Kazu spavaj kad i beba, al ja nisam popodnevni tip spavanja.
Ugolina kad pocinje ta aktivnost, s misec dana?
Ugolina hihi super da ste tak ti i M , meni moj fali isto kad ode na posal pa dode tek u 18 al s druge strane sad je na godinjem pa me malo vec i zivicra kuci hihi 😂😂😂😂
Marigmar ovde u Au je obavezno cjepivo protiv Rota virusa tako da cu ja svoju cjepit , to dobije sa 6 tjedana ,
Crazy joj ja bi istukla tog tvog muza hihih , al sta ces jedan tren se ljutimo drugi kao nista i to je tako 😀
Elle tvoja svekrva kao da namjerno zafrkava takvim izjavama 😞😞😞 strasno, a tvoja malecka bas super Bebica. Jedva cekam da moja pocn duze spavat po danu i da idemo van ovak ogladni cim smo vani hihi
Mare drz se, niko ne voli bolnicu i ja sam jedva cekala da idem van, bila sam ko zombi ta tri dana nisam uopce spavala
Mamice koje dojite, normalno je da bole grudi na dodir?
Nove mame dobro dosle 🌸🍼🌸
Ma ne znam vise sto da kazem. Ona zapravo nije zlocesta osoba samo laprda (najbolja rijec) da uopce ne razmisli sto govori. Bitno da prica... Jednom nam bili frendovi i ona se zatekla tu i prica kako ne razumije kako danas ljudi ne mogu imat djece da je ona zatrudnila cim je vidjela muskarca, a ti frendovi dobili blizance nakon sto su hodali godinama na umjetnu.. Htjeli smo u zemlju propasti.
Inace joj danas rekao mm da ce vjerojatno zbog jednog projekta htjet kupiti invesitori njenu zemlju- graknula je iz petnih zila da ta lova ide njoj (nitko joj nije htio uzeti) da moze konacno zivjet kao covjek. Wtf?Mi se samo pogledali... Ima penziju vecu od prosjecne HR place plus radi honorarno i dobro zaradjuje... Mm joj je godinama i rezije placao za njen stan al ja sam to srezala... Prije 10 godina je prodala drugi komad zemlje i doslovno je spiskala jako veliku lovu... I sad jadna s 8000 kn ne moze zivjet..
Joj oprostite, raspisala sam se,al bas sam ogorcena nakon ovog dana. Al to je zadnji put... Zbog nje se necu nervirat.
Pricala sam sad s Mm, i slaze se da je pretjerala i otici ce sutra do nje i reci joj da cemo se vidjat vikendom na kavi/ rucku i to je to i da vrati kljuceve. Ako sto treba nek njega zove.
Sve se vise divim Mm kako je ispao.
Ilani kolika je sad tvoja beba? Gdje si rodila? Jeste bili vec kod neurologa na Goljaku ili vam to prvi pregled? Nama odgodili prve vjezbe (imali samo baby handling i 4 puta instruktazu) i bas sam bila ljuta.. tek u utorak moram zvati za novi termin.
Mare drzi se. Nije lako znam... Mi bile 3 tjedna.. I iskreno ne zelim se tog perioda ni prisjecat.... Vidjet svoju bebu dva puta po pola sata prve dane njenog zivota, a u istom ste hodniku.. Prestrasno
Ugolina da opremila sam se😅 a ako mu ublazim dobro je sta ne? A sad cemo vidjet . Nadam se samo da mu je takav usran dan a da vec nocas ce spavat ko beba😊 a muzu nije jasno da to moze bit svaki dan i noc tako do 3 mj ako ne i vise pa kad sam mu rekla se sokirao. Mislim si da vidis kako je jednoj curi na forumu ( marigmar) bio bi sretan.
Deeka idem 20.9. Al mislim da ce moja sestra ju zvat u ponedjeljak. Vidjet cu kako ce proci noc pa eto. A pise u uputi o lijeku da se on ne apsorbira u tijelo nego izlazi van sa kakicom tak da sta moze stetit? :/
Ellie moja pak cuva soc od jutarnje kave da napravi popodnevnu😄😄😄😄 bacit nesto u smece je stran pojam za nju. Ako svekar i muz krenu bacat stvari ona iza njih ide u kantu i sve vadi😁😁 sogorica ide kupat klince i upali grijalicu ona udje za njom i zgasi i kaze dovoljno je toplo😁😁
Bellaru ovo za soc prvi put cujem ono ikad to je vec drugi nivo "stednje". Nadam se da ne zivite blizu
.
Inace i mi se opremili full za grceve, davala joj jedno vrijeme kao preventivno kapi, al prestala (pije dvitamin i kapi za zeljezo pa mi previse to svega bilo za davat), al nije ni imala grceve pa nisam ni trebala.
Inace nisam vam rekla imamo 6 kg sad (vagali ju doma) i izgleda isto, al ono skroz isto, kao moj mm. Jos nikad nisam vidjela da beba tako lici roditelju. I sad mi se svi kao ispricavaju joj ali izgleda ti kao mm (ne kuzim sto bi ja trebala biti tuzna jer mi dijete izgleda kao mm?)
Mm i bebo spavaju. Ja si skuham kavu i otvorim bombonjeru kad ono punjene cokoladice cistooom rakijom. sva sam se uprljala kad sam pljunula. To mi je kad ne citam. Ja procitala Nuss i moze :).
Idemo kasnije do tete, sama je doma pa da ju Ena malo razveseli. U utorak je sporvod i ne znam kako cemo s bebom. Ako ju moja sestricna nece moci cuvat onda mm nece ici iako je htio...
Joj kada čitam za ove svekrive dođe mi da svoju izljubim 😂 Stvarno ke žena duša od čovjeka i žena zmaj sve ona drži pod kontrolom, nekada čak i previse ali ne cu se buniti.
Bellaru vidiš mm je čuo na sto strana da male bebe ne spavaju i da imaju grčeve tak da on meni da je to normalno, pa kad mu ja kažem da ipak malo premalo spava nas veli da pretjerujem i sa je to normalno, pa mu kažem nek vidi forum i bebe od vas pa veli da vi muljate 😂😂😂
Uglavnom bolje da misli da je ovo naše stanje normalno bar se ne bude prestrašio za razliku od mene 😂😂😂
Jos jednu stvar mi sogi kaže a nisam znala, njen mali mora ici na lasersko rezanje one kozice ispod jezika, ne znam kak se to zove ali njena pedijatrica na prvom pregledu mu je pogledala sa prstom jezik i refleks sisanja, kaže da se to prije obavezno u bolnici pregledalo, da zato neke žene koje nemaju ispupčene bradavice teško uspostave dojenje jer je bebama jezik previse vezan tom kozicom. Kaže da to može imati loše posljedice kod učenja govora, za ova teza slova, kao S,L,R, i kao to vise rijetko tko pregledava a da je bolje to riješiti dok su ovak mali?! Prvi puta čujem, inače njena pedijatrica je jedna od najboljih u ZG i nisam uspjela se kod nje ubaciti, ima listu čekanja od 200 beba 😱
Netko se od vas ispričao na podužem tekstu, kaj bi ja trebala moj je svaki za cijelu stranicu 😂😂😂
Marigmar za ovu doktoricu mislis na dr Puževski? Na tresnjevci kod policije? Ja isto nisam cula nikad za to😨
Ma moj se muz naviknuo na necaka koji je miran, spava, nista mu nije, samo se smije, hoce svima u ruke. Pa mu je sad ovo cudno.
Ellie ja to isto kazem stednja al moj muz kaze skrtost😁😁😁 al to je stednja level 99999😄😄 ma meni ona ne smeta. Nismo u istoj kuci i ne hoda zamnom i gasi svjetla😁 pa me i briga al da zivimo zajedno e to bi vec bila druga stvar. Ona kod mene ne pokazuje to. Osim kad idem nesto bacit ona to izvadi pa kaze iskoristit ce za nesto.
Ellie znam da si ti dugo bila u bolnici i divim ti se na tolikoj snazi.
Meni je jutros bilo tesko jer sam se radovala svojoj djecici i mm,jadan govori oko mu se zatvorilo i jako ga boli 😢 ne znam kako da mu pomognem. Sad sam hranila svoju malu sirenu i opet je vratila na suncanje.😩
Sutra je novi dan i u nove pobjede idemo
Sortiraj odgovore
Najstariji