Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    04. Rujan 2016. 21:29

Previše pisale. Ne lovim zaostatke. 
    Bellaru čujem muziku. Jel pleše ekipa? Domeka došli. Žao mi da nismo na svetište otišli :(  
    Vidim ima novih mama, dobrodošle! 
    Ilani svaka čast na organiziranosti i da stigneš nam pisati. Radujem se upijanju savjeta iskusne mame
    Mirna nam i prospavana noć😘

Ugolina
    04. Rujan 2016. 21:38

Kaj se te resice tice,Kad sam isla na trudnicki tecaj u petrovu,gl.sestra za bebe je pricala da tamo u toj bolnici kada vide da je to kod bebe problem da ih odma rezu da beba nema problema kasnije u zivotu..

04. Rujan 2016. 22:00

Ugolina, bogata si žena! 
    Imaš tri brata i muža s kojim dišete kao jedno. A tu je i malena . Divota! 
    Sanjarka, na vježbe ćemo radi stimulacije razvoja kako je rekla pedijatrica, inače sa malenom je sve ok, nitko nije spominjao ni hipo ni hipertonus, ali kod fizijatra nismo još ni bile, idemo za dva tjedna. 
    Ellie, rodila sam u Petrovoj, 12.4, sada imamo skoro pet mjeseci ali gledaju nas kao da imamo tri mjeseca, termin mi je bio 26.5.Kad je tebi bio termin? Gestacijski su nam bebe tu negdje. Kod neuropedijatra smo bili u sedmom mjesecu pa je rekla da je sve u redu, UZVmozga isto tako ali nas je ipak naručila na vježbe i koje kakve jos pretrage(EEG i jos neka, ne sjećam se sad, mogu pogledati u papirima)To im je čini mi se rutina za nedonoščad, ali neka, ne može škoditi. Babyhandling su mi pokazali na pregledu kod neuropedijatra onako na brzinu i to je bilo to. Isto mislim da je to sve nekako sporo ide.

Vinniepooh
    04. Rujan 2016. 22:09

Sanjarka On je 4-4, tako da tih 4 mj sta je doma je super! Vise mi pase tako nego da je na krace ugovore

Mi svoje popodnevno vristanje  preselili na vecer. Premorena sam danas, sad odmah u horizontalu

Laku noc mame☺️

Ellie00
    04. Rujan 2016. 22:16

Ilani bile smo u bolnici u isto vrijeme..samo ja bila na Pt2. 
    Meni je bio termin 5.06.a rodila se 6.05 (zamjenila brojke 😊 ). kako napreduje sad tvoja beba (nisam ime uhvatila)? 
    Ma I meni se cini da ide to sporo. I onda kad dobili termin su nam ga odgodili. Mi bili na Eeg-u, nije bas najugodnije iskustvo za bebu. Navlace joj onu kapu na glavu pa elekrtrode zaljepljene po licu... I onda treba spavat s tim.Ena prvi put plakala onako zaparavo tamo. Nadam se da ce vama biti bolje...

Jesu tebi u Petrovoj rekli da oni imaju svoje termine gore na Goljaki I da se javimo ako cemo cekat dugo. Nisam ih zvala al sad razmisljam o tome... 

Mislim da vjezbe mogu samo pomoci svim bebama, samo treba dobit termin 😊

deeka
    04. Rujan 2016. 22:28

Aurora se veceras nece odlipi od cice, poludit cu! Sve je iscicala iz mene

ejic
    04. Rujan 2016. 22:50

TPol, ne znam bas da je prazna cica kad je sav musavi od mlijeka dok tako vrti glavicom, a kad ga maknem jer smatram da se samo igra, onda mlijeko samo izlazi iz cice.
    Sad ga u tim situacijama maknem na nekih 10-15 min od cice, on odplace jednu rundu i onda opet lijepo jede. Zao mi ga je ali nista nam ne doprinosi da se on samo igra i uz to cendra jer je onda sve nervozniji 😕
    Ali ipak cu sutra kupiti ad i probati mu malo dati u tim situacijama da vidim jel to stvarno do toga.

Crazy, bas mi je zao sto ti muz jos nije uvidio situaciju pa da ti malo pomogne oko djece ili kucanstva 😔 Ti si stvarno zena-kraljica.
    Malo mi je tesko Marcela hraniti po toj shemi jer nekad jako vuce a nekad vise od pola vremena spava na cici, posebno kad mu je to samo ko utjeha nakon grceva. Nocas su ga isto svakih 1 i pol sata budili grcevi, stavila ga na cicu, siso bi do 5 min i opet cvrsto zaspao. Nakon nekoliko sati tako vise nisam znala koliko je kad posiso i na koju bi ga u toj situaciji stavila.

Vinniepooh, dobro dosla! 😘 I dobro dosla u klub malih zafrkanata 😈

Ilani, dobro dosla! 😘 Ooo pa ti imas vec velike pomagace kod kuce-super! 

Mare, nadam se da ce ti cura i ostati takva dobrica 😘
    Ma bit ce to sutra/prekosutra pa onda pocinju nove pustolovine s troje 😘

Ellie, svekrva ti stvarno nema ukusa kad tako razgovara 😬 A stednja, nesto slicno ko moja baka ali ipak ona ne cuva jutarnji soc od kave za popodnevnu, ali zato uvijek galami kad netko "bezveze" upali svjetlo, tusira se vise od 2x tjedno 😮 i sl. Sreca pa ne zivim s njom jer mislim da bi me natjerala od kuce posto se ja u zadnje vrijeme tusiram i 2-3x dnevno a za nju je to bezvezno trosenje vode kad nisam nista radila (ona misli na rad u vrtu/polju)

Evo, kod nas prosla noc bila jos relativno ok. Do 2 nisam spavala nista, ali sam onda uspjela malo oddrijemati kad je i on spavao jer je od onda pocelo budenje svakih sat i pol i tako do pol 8. Uz to smo nas dvoje oko podneva potegnuli neka 2 u komadu 😉 On se najeo i dalje spavao a ja pocela rucak pripremati. Ali sad navece je isplakao sve sto zadnjih tjedana nije-jadnicak. Probudio se oko 6, pa malo zaspao na nekih 15min i opet se probudio. Prvo je bilo ok a oko 7 ga pocelo grciti. Plako je toliko da nije mogo do zraka 😢 Kad je to proslo onda je poceo plakati jer su vec moje cice bile prazne (kod grceva je samo cicu trazio), a on od jednom gladan ko da cijeli dan nije dobio nista za jesti 😕 I na kraju sad oko 9 vec bio toliko premoren da je plako od umora. Od pol 10 do sad bio vec 3x budan i tek sad zadnjih pola sata spokojno spava na mami. Vidjet cemo kakva nas noc ceka ali nisam bas objektivna 😣

Zelim vam svima lake i prospavane noci! 😘😴

bellaru
    04. Rujan 2016. 23:02

Abies ciji vikend muzuka nabija. Sva sreca kad zatvorim sve prozore se ne cuje bas tako al cim izadjem na terasu😵 a sutra nam Kolinda navodni dolazo tu😄😄😄

Ovaj moj sad vec spava preko 5 sati😵😵😵 ovo ga ubilo nocas i kroz dan

Sanjarka88
    04. Rujan 2016. 23:08

Ejic jadnicak mali 😢😢

Abies nam stigla kući 😊 

Odoh u horizontalu 😴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.