Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Veljača 2018. 08:22

Jutro mame!
    Kavica se pije,najdrazi dio dana
    Rucak imam,ne trebam kuhati jeej! Mozda cemo malo van bez obzira na ovo cudno vrijeme i moram rijesiti ves. U planu i gledanje serije Breaking Bad. Prvu sezonu odgledala i slomila mi je srce.
    Ugolina super za koncert!!! Razumijem tvoje uzbudenje i radost,sigurno cete se super provjesti.Ti i braca idete? Znaci svi u obitelji metalci?
    Brojcana suosjecam za noc,neka sljedeca bude bolja!
    Mamika joj nema gore kad tako iz jutra rana zezaju i ne daju odspavat jos ono malo. Koji kolac u planu?
    Lucy kao ste vi spavali nocas? Kako leda?

mamika3
    20. Veljača 2018. 09:04

Ilani…Htjela sam neki po svom ukusu cokoladni ili kremasti pa se sjetila da je muz donio jabuka!Kupit cu lisnato i s time napravit!Bolje mi je nego obicna strudla
    Brojcana Sve ok,bas kako si i rekla,s jogurtom!Ja sam ti ovo dvoje hranila po ps-u!Tablica dohrane,striktno bez trunke soli...A neki dan citam da ta tablica vise ne uzima u obzir!Ko ce znat vise!Jucer mi je lijepo pojela rucak!Cikla+baby mrkvica+piletina!Sve me strah hvalit se!😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    20. Veljača 2018. 13:41

Brojcana, nisam ozdravila, al vucem se. Jos me i leda bole. Mateo trazi da ga dignem ili nesto a ne mogu. Ni jedan polozaj mi ne odgovara, ni sjedenje ni lezanje. Ne znam kud bi sa sobom.
    Mamika, super sto je buhtlica lijepo jela!!! Mozda pocne bolje jesti. I ja sam s M sizila kad ne bi htio i bila zadovoljna kad bi jeda dan sve pojeo i ponadala se da ce to tako stalno pa drugi dan opet ne bi htio. Ne zivciraj se. Stigne sve zavoljeti.

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:36

mamika3

E,Ugolina,a sta planiras? Koje mjesto i to?Valjda nije Iron Maiden i slicno!😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 ma prvo malo po birtijama,pa jedna kuca za feste, klopa,cuga, muzika, zasad ne znamo ziva il ne ziva 😂 vjerojatno neziva, karaoke aparat i tako to 😂😂

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:38

2410

Jutro☕☕☕🍩🍵
    Hvala za minic😚..noc uzasna-mali se atalno budi,pa mi ona jase po glavj..uglavnom skrsena sam
    ugolina koncert!aa super!!!muz ce cuvat zlicu?on ne ide?
    ilani jos malo pa ce doc lijepse vrijeme…gledaj da je najgore od zime proslo..
    mamika ma nece bit reakcije☺
    lucy si ozdravila ?

Joooj,pa sretan minic velikom decku 😍😍😍😍😍 vec toliko,a koliko smo ga ceeekaliii i ceeekaliiii 😂😂😂😂
    Da ti odg,muz ce cuvat zlicu..njemu bendovi i guzve po konc nisu napeti 😂

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:42

mamika3

Od 5 sam budna!Isla sam maloj po klopu i stavila ju u kindac,aliiiii….Nije bila u nekom polusnu ko inace!Skuzila da sam otisla i pocela se deeeerati….Onda je muz isao na posao,skuzila ga i sjetila se da bi ona mogla malo biti i kod tate!Srzao ju je,ali morao je ici pa eto opet deeeeranja!Legle mi,ona se umirila,oko 6,ali zvoni alarm ,sin ide danas ranije u skolu!Eto nista opet od spavanja!Onda sam pozivcanila,nju medju igracke,mali se spremio,a ja krenula pospremat!Zaspala je u pol 7!Pocela tulit i u kindacu ,al sam nabacila ignore pa je prestala!Bila valjda preumorna!Sad pijem kavu i pospana sam!😂Starija mi je danas doma,spavala s nama,mala ju budila preko nekoliko puta!Onda sam u boravak otisla!Obecala sam pizzu maloj napravit!Ocekivala sam danas debeli minus (ne na tekucem,to je postojano😂) nego vani!Ali vec s luftala i nije mi se tak hladno ucinilo!Danas mozda i neki kolac,ako ne zaspim nad mikserom!😂😂

A bome te satrala s tom deracinom 😵😱😵😱😱😵😱😱 sjecam se tak sebe s bebom zlicom,covjece, jedan dan se probudi tak u noci,a ja sva u panici hoce li joj to postati rutina ili ne,pa nunaj nunajnunaj dok ne zaspe 😂 pa jedan dan super jede, ja sva sretna, drugi dan sracka oko hrane, ja odma u panici kak ne zeli jesti,sta cu sad,ajme kaj ak ce tak svaki dan 😂😂😂😂😂😂 a bas sam glupa bila.... I onda kad sam prihvatila da je jednostavno jedan dan bolji od drugog,jedan dan losiji i tako u krug, odmah sam se osjecala nekako drugacije i normalnije... Place..a kaj sad...budi se...a kaj sad...pa prespava noc i dobro jede...super...pa opet sve pada u vodu..opet dobro hahaahhsa

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:44

Lucy16

Brojcana, nisam ozdravila, al vucem se. Jos me i leda bole. Mateo trazi da ga dignem ili nesto a ne mogu. Ni jedan polozaj mi ne odgovara, ni sjedenje ni lezanje. Ne znam kud bi sa sobom.
    Mamika, super sto je buhtlica lijepo jela!!! Mozda pocne bolje jesti. I ja sam s M sizila kad ne bi htio i bila zadovoljna kad bi jeda dan sve pojeo i ponadala se da ce to tako stalno pa drugi dan opet ne bi htio. Ne zivciraj se. Stigne sve zavoljeti.

Brzo ozdravi 😘

Ugolina
    20. Veljača 2018. 21:57

Sutra vec srijeda...a onda kak veli jedna nasa jako pozitivna kolegica, a nakon srijede je vec mali petak pa petak 😂😂😂
    Nemam nis specijalno za prijavit,dan mi proletio..nakon posla isla kod mojih po zlicku,tamo se zadrzala na kavi i jesti, dok smo dosli doma,otusirala ju,sebe,pripremila robe rezervne za u vrtic jer se danas sva zalila valjda vodom..i malo se poigrali i ode dan samo tak... Sad ode i ja spat...sutra opet oko pol sest 

21. Veljača 2018. 08:41

Jutro mame!
    Samo da vam skuham kavu☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩
    Pisem kasnije.

mamika3
    21. Veljača 2018. 09:01

Dobro jutro!Moze kava!Danas mi je dan dobro loceo!Bez deranja,s malom u kindacu koja spava ko beba!😂😂Popila sam kavu u miru!Ak nemam ujutro to vrijeme mira odma se unervozim !Jako unervozim!Hahahaj..Danas cu bolognese!Sa grincajgom!Posto mala nece povrce,skuham sve iz grincajga,zblendam i umjesam u bolognese!Muz nije dosad prigovarao znaci da se ne kuzi!A da,jos nisam strudlu napravila koju sam planirala!Budem...Stignem...Pa dug je dan!😂😂Samo se treba pokrenut!Idem si popis napisat za ducan jer obavezno zaboravim makar nesto!A onda ,ako ce mala jos spavat,idem pospremat!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.