Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    17. Veljača 2018. 14:09

Ugolina

Dugujem vam 50 nijansi…
    Taman dosla s posla,tak nes..i otusiram se i taman se obucem kad muz bi neku akciju,jel, dijete spava pa steta potratit vrijeme…ja mu psujem da kaj nije mogo pet sekundi prije rec,nebi se obukla..i ono,moze al nema sanse da se gore opet skidam 😂 kao jesam neka..a ja ono,bas me briga.. I krenemo mi,a evo opet prohtjeva i zahtjeva…on bi da ja dodem gore!!!! JA??? GORE????!!!! KAJ JAAAA????!?!! A jok,stari moj,nemam ja kondicije, nemrem,noge me bole,nema sanse..ne.. .on uporan..
    Aj upregla se gore popet,ko da cu na mt.everest,brate 😂😂😂😂
    I tako mi to,al nemrem dugo, stvarno nemrem i stanem onak i durim se-ne mogu!!! Ma mozes!! Ma mogu kitu,nemrem..prepucavamo se.. Veli on,aj nagni se onda samo prema naprijed 😂😂 a sjecate se da sam operirala onu kvrzicu na rucnom zglobu..e mi smo tu kvrgu interno iz zezancije zvali kvrk…
    I sad mi opet tako, kad ja opet stanem kukat..kaze-a kaj ti je sad? 😂😂😂 ja velim-pa nemrem bit tak naslonjena isto dugo,boli me ovaj moj bivsi kvrk 😂😂😂 aaaahahahaha
    Veli on,pa jebote.. I sad ja ono opet sjedim na njemu tak,prekrizim ruke i furim se- pa ne mogu! Jesam ti rekla da ne mogu tak bit gore i da me boli i nemrem 😂😂😂😂 i sad da cu pobjec,on me nekak primio i…rasturio do kraja hehe 😍
    I sad na kraju,kaze makni se,a ja nisam ga uopce cula-ono AA? On opet,makni se..e ljudi moji,kak sam imala kondiciju tu sekundu, za cas sam stajala iznad njega hajahajahaahahha .. e ko da sevi babetinu od 80 😂😂😂😂 i sad sjedim ja na rubu kreveta i serem mu da se sad zbog njega opet moram prat 😂 i tak se smijemo i iz zezancije me podraga nogom po ledima,a velim ja-kaj si lud, kaj me tak grebes s tim noktima,porezat ces me 😂😂😂 dobit cu tetanus hahahaahhahhaha…
    A koji seks covjece,romantika samo takva od pocetka do kraja 😂😂😂😂

Pa muz ti je bome uporan!Ja bi vec odustala sa tvojim zahtjevima😂😂😂😂😂😂😂

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    17. Veljača 2018. 20:46

mamika3

Ugolina

Dugujem vam 50 nijansi…
    Taman dosla s posla,tak nes..i otusiram se i taman se obucem kad muz bi neku akciju,jel, dijete spava pa steta potratit vrijeme…ja mu psujem da kaj nije mogo pet sekundi prije rec,nebi se obukla..i ono,moze al nema sanse da se gore opet skidam 😂 kao jesam neka..a ja ono,bas me briga.. I krenemo mi,a evo opet prohtjeva i zahtjeva…on bi da ja dodem gore!!!! JA??? GORE????!!!! KAJ JAAAA????!?!! A jok,stari moj,nemam ja kondicije, nemrem,noge me bole,nema sanse..ne.. .on uporan..
    I tako mi to,al nemrem dugo, stvarno nemrem i stanem onak i durim se-ne mogu!!! Ma mozes!! Ma mogu kitu,nemrem..prepucavamo se.. Veli on,aj nagni se onda samo prema naprijed 😂😂 a sjecate se da sam operirala onu kvrzicu na rucnom zglobu..e mi smo tu kvrgu interno iz zezancije zvali kvrk…
    I sad mi opet tako, kad ja opet stanem kukat..kaze-a kaj ti je sad? 😂😂😂 ja velim-pa nemrem bit tak naslonjena isto dugo,boli me ovaj moj bivsi kvrk 😂😂😂 aaaahahahaha
    Veli on,pa jebote.. I sad ja ono opet sjedim na njemu tak,prekrizim ruke i furim se- pa ne mogu! Jesam ti rekla da ne mogu tak bit gore i da me boli i nemrem 😂😂😂😂 i sad da cu pobjec,on me nekak primio i…rasturio do kraja hehe 😍
    I sad na kraju,kaze makni se,a ja nisam ga uopce cula-ono AA? On opet,makni se..e ljudi moji,kak sam imala kondiciju tu sekundu, za cas sam stajala iznad njega hajahajahaahahha .. e ko da sevi babetinu od 80 😂😂😂😂 i sad sjedim ja na rubu kreveta i serem mu da se sad zbog njega opet moram prat 😂 i tak se smijemo i iz zezancije me podraga nogom po ledima,a velim ja-kaj si lud, kaj me tak grebes s tim noktima,porezat ces me 😂😂😂 dobit cu tetanus hahahaahhahhaha…

Pa muz ti je bome uporan!Ja bi vec odustala sa tvojim zahtjevima😂😂😂😂😂😂😂

Hahahahhha mozda bi i on da mu sva pamet nije bila u donjoj glavi tad 😂😂😂

Lucy16
    17. Veljača 2018. 22:18

Ugolina, kolegica je ok. Natucena je i boli ju kicma ali koga ne danas?
    I mene sad rastura. Imali goste veceras. Pa dok sam pripremila i pospremila, pa Matea spavati i eto...
    Javljaju cijeli ovaj tjedan snijeg. 😱😱😱😱😱😱 
    Mislim da cu biti bolesna, nos mi poceo curiti kao slavina. 😭😭😭😭😭
    Ugolina, 50 nijansi ti je za krepat. 😂😂😂😂

Ugolina
    18. Veljača 2018. 08:20

Jutrooooo ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕ jel mirisi to neka kava tu na forumu??? 😂 
    Ova moja zlica postala prava cvilidreta ujutro...cvili prije budenja 😂 a spavamo u dnevnom boravku ko da nismo normalni..negdje u noci je muzu valjda dojadilo da ga udaram nogama  (ili jer ga leda bole pa da je na ravnom)  pa je otiso na pod na njene puzzle spavat..i ujutro, cvili ona, nemaaa tataaa nemaaa tataaa...a velim joj,eno ti ga na podu haha...onda se ustao opet gore ... Al cvilia i dalje..kokos

Lucy16
    18. Veljača 2018. 10:28

Ugolina, vi stvarno spavate po cijelom stanu. Meni nema do kreveta. 
    Ja bolesna. 🤒🤧😷🤕 Jos u krevetu. Noc bila koma. Non stop se budio. Nisam ni brojala koliko puta sam ustala. A o kuhanju danas ni ne razmisljam. 😡

Ugolina
    18. Veljača 2018. 11:10

Lucy16

Ugolina, vi stvarno spavate po cijelom stanu. Meni nema do kreveta.
    Ja bolesna. 🤒🤧😷🤕 Jos u krevetu. Noc bila koma. Non stop se budio. Nisam ni brojala koliko puta sam ustala. A o kuhanju danas ni ne razmisljam. 😡

A jooj...koji su ti simptomi???

I ja volim krevet svoj a zadnji put sam u njemu spavala s 5. na 6.6.2016. 😂
    A ova fora s boravkom..kako smo mi spavale u njenoj sobi onak na podu na madracima, kad god bi ona bila bolesna spavali smo u dnevnoj svi zajedno i zajedno smo pratili joj temp,ili ako bi povracala,sto je bilo prije bozica kad smo svi imali crijevnu, da mi ne zabljuje tamo po madracima i hrpetini deka, i ostale posteljine, smo dosli spava u boravak..plus,lakse mi ju tu s kauca bilo dignut pa ako povrati,neka po podu ak muz ne stigne lavor dohvatit,lakse je ocistit nego dok se dignemo s tih madraca,nema sanse..i onda je stigao bozic,pa kao bor je tu, bas nam je lijepo i ja bila na go, ajmo tu spavat..i na kraju ostali tu 😂

mamika3
    18. Veljača 2018. 13:57

Bok,zene!Evo jedne kavice☕☕☕☕☕☕☕☕!Ponudite se!Ja sam sad sjela od jutra!Rjesavala sobe,kupaonu,podovi,peglala,mala kratko spavala!Njoj kuhala rucak njezin....Sad cekam da ide spavat pa da nama skuham!Necu ni pokusavat balansirat izmednju nje i kuhanja😂😂
    Lucy Brzo ozdravi!Mozda ova noc bude bolja!
    Ugolina Meni je fora to vase spavanje!Svi sretni!👌

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    18. Veljača 2018. 15:00

A Ugolina, prehlada, viroza, sta li... Nos curi, sve me boli, kisem, grlo grebe i ostale radosti. 😪😪 
    Mamika, nadam se da ce proci za par dana.
    Na kraju rucak ce biti od jucer. Mm i Mateo spavaju. Na pred tvom. Skuhala sam juhu jedino. Mogla sam i ja lec malo.
    Nista posebno.

Ugolina
    18. Veljača 2018. 20:27

2410

Ugolina

Dugujem vam 50 nijansi…

😂😂😂😂porezat ces me,tetansu😂😂😂

Aaaahahahahha 😂😂😂

Ugolina
    18. Veljača 2018. 20:30

2410

Lucy16

Abies, hematom postojan. Nije smijesno ali kao reklama za taft.😂😂😂😂😂
    M se nocas budio 10 puta valjda. Jutros od 6 vriska i ispadi bijesa. Nakon pola sata opet zaspao, al ja naravno nisam. Pa sam mu uspjela porezati nokte na nogama. Vec su bili veliki. I sad cu cijeli dan biti nenaspavana. Idem kolegici u posjet. Udario ju auto na zebri. Nije strasno, malo je natucena, nije brzo vozio covjek.
    Muz popodne s kolegama ide kolegi u babinje tako da necu nista ni kuhati.
    Nikolina prava cura, lopta se s deckima. 😄😄😄

Reklama za taft 😂😂😂umirem kako si se toga sjetila

Aaaahahahaha a joooj da, na to sam i ja crkla kad sam procitala 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.