Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2018. 07:49

Dobro jutro mame!
    Vikend je prosao,povratak u rutinu. Starija kcer mi ima rodendan danas, a opet se razboljela. Od seste godine svake godine je bolesna za rodendan! Slavit ce u subotu,dotad ce valjda ozdraviti,a za danas sam joj napravila kolac sa malinama Rucak danas isto po njenom ukusu-sarma.
    Lucy kako si? Ozdravila?
    Mamika vrijedna cijelu nedjelju
    Ugolina kraljica,nema sta! Tvoji postovi bas dignu covjeka!
    Brojcana tocno znam o cemu govoris,ono cijeli dan na nogama ,stalno nesto ,umoris se ,ne stignes ni jesti u miru a kao pa nisi nesto posebno ni radio danas .
     Sta cete raditi danas? Vrijeme je bas sugavo,ne mili se van izaci. Najavljen je snijeg citav tjedan. Nadam se da ce iza toga napokon pravo proljece doci.

19. Veljača 2018. 07:54

I da evo za dobro jutro☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍫Za Lucy caj🍵🍵🍵
    Nasem slatkisu Sergeju sretan 4 minic!🎈🎈🎉🎉😘😘

mamika3
    19. Veljača 2018. 08:33

Ohohoho.....Serdjo vec veliki!!!!😍😍😍Bas gledala neki dan na tickeru kolko ima mjeseci!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    19. Veljača 2018. 08:43

Jutreko!!!!Svi spominju taj snijeg,a ja ga zelimmm!I ja se nadam da ce proljece nakon tog sranja!Minici,rodjendani....Covjece,pa mi se priblizavamo prvoj godini!Fakat brzo to ide!A da,moja beba obozava jogurt!Jucer joj dala sa onom piljevinom,super je pojela!I navecer prije mlijeka za laku noc!Zasad nema nikakvih reakcija!Nadam se da ne bude!Jer sam osim vocnih kasica nasla jis jednu namirnicu koju mi s gustom poklopa!Buhtlica mamina😍😍😍Bila jucer svekrva u posjeti!A vidjela ju je za Bozic zadnji put!I cijelo vrijeme ju gleda u cudu!Kao poznata joj,a ne zna di bi ju smjestila!😂😂😂Nakon par min je vec sama isla k njoj!Volim promatrat reakcije kad je s drugim ljudima,manje poznatima!Ima djece koja placu i negoduju,ali ona je bas suprotnost!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    19. Veljača 2018. 08:45

ilani

Dobro jutro mame!
    Vikend je prosao,povratak u rutinu. Starija kcer mi ima rodendan danas, a opet se razboljela. Od seste godine svake godine je bolesna za rodendan! Slavit ce u subotu,dotad ce valjda ozdraviti,a za danas sam joj napravila kolac sa malinama Rucak danas isto po njenom ukusu-sarma.
    Lucy kako si? Ozdravila?
    Mamika vrijedna cijelu nedjeljuUgolina kraljica,nema sta! Tvoji postovi bas dignu covjeka!Brojcana tocno znam o cemu govoris,ono cijeli dan na nogama ,stalno nesto ,umoris se ,ne stignes ni jesti u miru a kao pa nisi nesto posebno ni radio danas .
    Sta cete raditi danas? Vrijeme je bas sugavo,ne mili se van izaci. Najavljen je snijeg citav tjedan. Nadam se da ce iza toga napokon pravo proljece doci.

Ne volim povratke u rutinu!Ovisi o vikendu odnosno!E,a sta je curki?Sretan joj rockas!!!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    19. Veljača 2018. 20:49

Ilani,sretan rockas kcerkici 😘😘😘😘 i da ozdravi sto prije,a vjerujem da do feste svakako bude!!!
    Kaj fkt najavljuju snijeg??? 😵 volim ga al covjece,bas mi ovih dana ne odgovara 😂 zlica od sutra opet u vrtic,valjda..vidjet cu ovisno o kolicini tog snijega..
    Kaj ima? 
    Ja sam tak sretna!! Kupila karte burazima i sebi za iron maiden 😈😈😈😈💪💪💪💪💪🎉🎉🎉🎉🎉🎉 milina, veselim se!!!
    I drugo nema nis...planiram djevojacku onoj frendici i tako..

mamika3
    19. Veljača 2018. 21:36

E,Ugolina,a sta planiras? Koje mjesto i to?Valjda nije Iron Maiden i slicno!😂😂😂😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    19. Veljača 2018. 22:00

Ugolina se veseli malim stvarima. Tako i treba. 👏👏👏👏👏 Uzivajte na koncertu.
    Ilani, nisam skroz ozdravila, ali nisu se simptomi strasno pogorsali pa guram.
    Sretan rođendan tvojoj kceri i da ona brzo ozdravi!!! 😘😘😘😘
    Dan nista posebno. Leda me stalno bole. 

mamika3
    20. Veljača 2018. 07:13

Jutrekoooo😘😘😘😘Evo ponude☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍫🍫🍫🍩🍩🍩🍩

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    20. Veljača 2018. 07:22

Od 5 sam budna!Isla sam maloj po klopu i stavila ju u kindac,aliiiii....Nije bila u nekom polusnu ko inace!Skuzila da sam otisla i pocela se deeeerati....Onda je muz isao na posao,skuzila ga i sjetila se da bi ona mogla malo biti i kod tate!Srzao ju je,ali morao je ici pa eto opet deeeeranja!Legle mi,ona se umirila,oko 6,ali zvoni alarm ,sin ide danas ranije u skolu!Eto nista opet od spavanja!Onda sam pozivcanila,nju medju igracke,mali se spremio,a ja krenula pospremat!Zaspala je u pol 7!Pocela tulit i u kindacu ,al sam nabacila ignore pa je prestala!Bila valjda preumorna!Sad pijem kavu i pospana sam!😂Starija mi je danas doma,spavala s nama,mala ju budila preko nekoliko puta!Onda sam u boravak otisla!Obecala sam pizzu maloj napravit!Ocekivala sam danas debeli minus (ne na tekucem,to je postojano😂) nego vani!Ali vec s luftala i nije mi se tak hladno ucinilo!Danas mozda i neki kolac,ako ne zaspim nad mikserom!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.