Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    04. Rujan 2016. 14:19

Mare znam kako ti je. Ja sam dusu isplakala u bolnici. Mi smo ostali 3 dana duze zbog zutice. 
    Al fala Bogu vise je nema, ocistilo se skroz  :)

Littleladybug
    04. Rujan 2016. 14:23

Ellie svekrva ti je odvratna uz duzno postovanje..tako nesto rec za bilo kog je odvratno pa imao on 47 ili 87 god.
    Sanjarka nekad mu ja skroz drzim a nekad je uspije sam primit u rukicu pa mu je ja usmjerim u usta i pridrzavam..nije jos bas da moze sam drzat predmete u rukicama..jedva sam nasla grickalicu a da je za bebe ispod 4mj starosti..i da nije preteska da je moze sam uhvatit..obicna silikonska u obliku mede,moze se i ohladit u hladnjaku..iako imamo i onu vezicu za dudu koja je namijenjena i grickanju nekako mi se cinila pretvrda..
    ne planiram nista cijepit mimo obaveznog..
    mare  brzo cete kuci hajde..odmori se sad malo dok mozes
    Vinnie daa i jaa 😥 sredinom desetog istice ugovor, dakle jos mjesec ipo dana..nikad se necu naviknit na to 🙁 kazu da s vremenom bude lakse,neznam..
    Ilani neka djece,lijepo je to..steta sto su danas ljudima kocnice financije ili karijera..sto i tvoj muz terenac?

Littleladybug
    04. Rujan 2016. 14:25

Deeka bit ce vremena za igru hehe viruj mi da ce ti nekad falit to da samo spava i jede 😉😉

Ugolina
    04. Rujan 2016. 14:48

Vinnie,kako onda to ide s njihovim zubicima,ti znas strucno.. Kaj moguce da to sa zubima krece tak rano,moja ce 7.-og tri mjeseca..slindra katastrofa,ruke obje gura u usta,kad stavim prst pokusava ga grickat ak ko da ne zna jos pa cica.. Jel onaj gel njima kaj pomaze za to?

deeka
    04. Rujan 2016. 15:14

Baby hehe to mi je i moja sestra rekla, al ovako se samo osjecam ko mljekara :)

Ugolina
    04. Rujan 2016. 15:19

Ilani,pet djece,svaka cast! Sad uzivate svi u igrackici maloj..tocno znam kako vam je,moja mama rodila brata kad je stariji buraz imo 17,ja 14,a mladi buraz 10..a on secer na kraju,ljubav moja, sutra krece u sedmi razred..proletilo vrijeme..

A kako vi zene uspijevate bez muzeva tak zivit?..moj radi od 9 do 16 pa ak ne dode doma do 16:15 vec sizim da di je,hihi,salim se, ali ak ne dode do pet,sest doma dugo mi je nekak.. Ja nebi mogla bez njega tako mjesecima..vec bi ga zaboravila i prebolila sto puta.. Haha,jednom prilikom kad mu je ponudeno da ode na sezonu sam mu rekla da se bum skurvala ak ode  al nebi nikada otiso,mi ne mozemo jednostavno zivjet da se ne vidimo..al mi smo malo bolesno povezani..kad mene boli glava,boli i njega,i obrnuto  ja dobim mengu,njega boli trbuh..mislimo na iste stvari u istom trenutku..tocno znam na kaj misli..al ne govorim to previse ljudima jer nas cudno gledaju.. Frendovi su nas testirali cak,haha, primjerice,ja sam sapnula frendici koji dio glave ga tocno boli i naravno kad ga je pitala rekao joj je tocno to kaj sam ja rekla..i tak.. Ne mogu zamislit da je on negdje i da ne mogu do njega

Sanjarka88
    04. Rujan 2016. 15:21

Odmarate li žene? 

Ja , mm i mali na krevetu obojica spavaju a ja ne mogu.  Mala je išla s bakom na more. Neki iskoristi još danas sutra škola a kreće i gimnastika ovaj tjedan obveze obveze....

Jedva uspavala juniora. Neće da više leži mirno.  Okrenuo bi se na trbuh no zeza ga ruka nikako da skuzi kako da je izvuče 😂

Mare vidiš da tm sve drži pod kontrolom 😉

Vinnie o sad imamo zubaricu među redovima 😁
    Svaka čast na solo izvedbi svaki put kažem da se divim ženama pomoraca.

Ilani da da moja će za 2mj 10godina 😊 Violetta im je očito svima zakon. Bili smo u potragu za bilježnicama na nju pa jedva našli haha.  
    Jel cura mora na vježbe zbog ranijeg poroda ili ima neku dijagnozu? Hipertenzije, hipotonus..?

Baby moj će držat igračku u rukama ali onako nije to još to.  Počeo je lagano usmjeravat ruke put igračaka no još dosta nezgrapno. Neki dan je tako zgrabio tetru i proučavao je i onda je pokuša ugurati u usta pa je fulao. Ma komedija. 
    Glavu solidno drži u naručju no na trbuhu ne baš jer neće da bude na njemu odma se prevrće... nadoci će i to.

Deeka nema više ni komada sve danas dokrajčili kod mojih na ručku 😁
    Oooo uskoro će i igra započet pa ćeš mislit kako bi mogla i malo više spavati 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    04. Rujan 2016. 15:24

Da hipertenzije dizs mislila sam na hipertonus 

Ugolina baš ste onda jako povezani 
    Ja isto ne mogu zamislit da mi dragi nije u blizini iako bi ga nekad u top stavila 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.