Stavrno je curica medena😍😍😍!!
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Vecer cure
Rekla da cu se javljati pa nista😑😐
Kako ste vi?
Mi smo inace dobro,Issa u malu skolu,a Leo i sirena me zezaju. Sirena postala opasna jer se penje na sve zivi,stepenice,stol,ormaric,ugaona gdje god stigne. Najgore kad sam u kuhinji a ona se popne,pa ne smijem naglo doci kod nje vec kao predator polako se preblizavam. Zafrkana moja belaj beba😁
Awwww cupavica 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Helloween svima! Di ste kaj ste kak ste?
Mi parazitiramo kod mojih na rucku 😂
Zlicka mi bubina od prekjucer..al dobro,temp nije isla vise od 38.3 u guzi..neka glupa viroza ugl...
Zao mi sto ne stizem na forum..pretrpan mi dan uvijek,a dok konacno ona navecer zaspe,ja zaspem dve min iza nje 😂
Vecer cure
Rekla da cu se javljati pa nista😑😐
Kako ste vi?
Mi smo inace dobro,Issa u malu skolu,a Leo i sirena me zezaju. Sirena postala opasna jer se penje na sve zivi,stepenice,stol,ormaric,ugaona gdje god stigne. Najgore kad sam u kuhinji a ona se popne,pa ne smijem naglo doci kod nje vec kao predator polako se preblizavam. Zafrkana moja belaj beba😁
Ko predator 😂😂😂😂😂😂😂😂 pisaaam
Mare, tako je i Mateo ima faze penjanja. Sad vec malo manje to radi. Koliko je Leo star da ne ide ni u vrtic? Ili ga nisi htjela dati?
Cupavica medena. Prepoznala sam ju po okama. 😍😍😍😍😍😍😍 TPol, znas li ti uopce za ovu objavu? Jesu li te trazili dopustenje ili misle da nije potrebno jer si objavila sliku?
Ugolina, nadam se da ce zlica brzo ozdraviti!!! 😘😘😘😘
Vikend apsolutna katastrofa!S muzem bila jucer poklana,danas poceli pricat!Nered po stanu cijelo vrjeme,veceras sve sredila!Ostala kupaona i peglanje!Da je bar djecu negdje izveo na istrcavanje...Ja nisam ni volje imala ic nikud!Niti hoce bit s malom niti sudjeluje u icemu kucanskome..Pametuje djeci da kolko moba smiju gledat,a ne bi ih zabavio s necim!Valjda ceka da cucak smije u setnju pa da slucajno i djecu povede!Jucer je pao na pod,nesto ko mali tv za auto,skliznuo iz regala jer ga ja nisam dobro stavila!Trebali ste cut to vrijedjanje i izljev bijesa!🔫🔫🔫🔫🔫🔫Pazi na materijalno,ali ne i na odnose!To sam mu i rekla!Uz napomenu da kolko je s djecom da je bolje da je impotentan!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, 😱😱😱😱🙄🙄🙄🙄🔫🔫🔫🔫 Ali proci ce to. To je samo svada. Muski su inace vise vezani za stvari nego za ljude. Drzi se!!!
Mamika, 😱😱😱😱🙄🙄🙄🙄🔫🔫🔫🔫 Ali proci ce to. To je samo svada. Muski su inace vise vezani za stvari nego za ljude. Drzi se!!!
Hvala ti ,Lucy!😘
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji