Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    17. Siječanj 2018. 09:44

Sandra31

Vecer,jel pratite rukomet??? Meni mala trenira rukomet i sad smo svi ufurani u to 😋😋!!! Djeca su za sad sva zdrava,mene malo ruka zeza al mislim da je to sve od vratne kraljeznice.
    mamikanas se cijepio prosli petak cak smo mu napravili onu putovnicu😂😂,cipirali i u ova dva tjedna dobio 2 kile,to ce bit neko tele,a mi htjeli malog mjesanca 😶😶😶

Dva tjedna dvije kile???😱😱Nasa je u 2 tjedna cca 400 grama!Nece biti tele!😂😂Da,da i ona dobila putovnicui cipirali ju!A pazi ovo ...Stavili cip i shvatili da je taj cip iskoristen vec u Krizevcima!Idioti!To matram neodgovornom!Kak se ponasao nakon cijepljenja?

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    17. Siječanj 2018. 09:49

Ugolina

mamika3

Ugolina

mamika3

Helloween,everybody!Dan mi brzo prosao,ali jos nije gotov!Da bar je….Imala sam ppziv za druzenje,za Supernovu,ali nisam mogla jer mi nije imao ko cucka dadiljat!Onda susjeda uzela samo klince!Bilo im je lijepo!Buhtlica treba jos jedan spavanac odradit,a veliki ce do pol 22 u krevet!

Pas bi ti sranje napravio po kuci pa zato ili ono beba je?

Beba je….Dosla je k nama sa 6 tjedana,odvojili ju od mame i brace,i u tim prvim danima mora netko biti uz nju!Je ona pas,ali kuze i oni!A s druge strane,posto je netko uvijek doma nismo ju ucili da bude sama!Mislim,budemo,morat ce ona kadtad ostat!Drugi tjedan idem po sina u skolu,ne mogu ju sa sobom vodit!Pa ce se jadna prisilno naviknut!

Hahaha a covjece 😂 bome tak mali pesek,tolko posla oko njega

Joj,je...Al najgore prodje mm!On je u boravku s njom,da nije sama!A ona svako malo cvili,pa gricka,pa ga budi pa se hoce igrat....A prek dana spava!Dobro,doduse,meni je drago jer kad sam ja bila budna nocima on je spavao!😎

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    18. Siječanj 2018. 22:47

Halloween!!!! Zatisje. 😏😏😏😏
    Mi bili na vjezbama jutros. Pa rucak, mami u bolnicu, ducani i doma tek okob19.30. Mateo jedva zaspao u 22.30. a mm kaze da ga je satrao dok su bili sami doma. On mu opet sve dopusti i cudi se onda sto je takav. Drugi nista bitno.
    Gdje ste svi???

Mum of four
    19. Siječanj 2018. 08:38

mamika3

Sandra31

Vecer,jel pratite rukomet??? Meni mala trenira rukomet i sad smo svi ufurani u to 😋😋!!! Djeca su za sad sva zdrava,mene malo ruka zeza al mislim da je to sve od vratne kraljeznice.
    mamikanas se cijepio prosli petak cak smo mu napravili onu putovnicu😂😂,cipirali i u ova dva tjedna dobio 2 kile,to ce bit neko tele,a mi htjeli malog mjesanca 😶😶😶

Dva tjedna dvije kile???😱😱Nasa je u 2 tjedna cca 400 grama!Nece biti tele!😂😂Da,da i ona dobila putovnicui cipirali ju!A pazi ovo …Stavili cip i shvatili da je taj cip iskoristen vec u Krizevcima!Idioti!To matram neodgovornom!Kak se ponasao nakon cijepljenja?

A joj pa ja svom moram skratit malo hranu 🤣🤣🤣,kolikp cesto je hranite? I s kojom hranom? Sasvim normalno,veterinarka je rekla da mu moze malo njuskica i glava nateknut al nista nije bilo

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    19. Siječanj 2018. 17:07

Sandra Neka Purina Opti start,bas za stence!Pratimo po uputama na pakiranju!Svakih 6 sati 55 grama!To su ti suhi keksici,natope se s vodom i omekane!Konzerve nece!I bolje,skupe su!😂😂A sta ste mu davali dosad?I koliko?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

19. Siječanj 2018. 17:18

Pozdrav mame! Malo sam gledala klokanicu i naisla sam na ovo https://klokanica.24sata.hr/beba/igre-za-bebe/neodoljivi-mali-cupavci-bebe-s-puno-kose-na-klokanici-9423 Nasa cupavica je zvijezda

Mum of four
    19. Siječanj 2018. 17:37

mamika3

Sandra Neka Purina Opti start,bas za stence!Pratimo po uputama na pakiranju!Svakih 6 sati 55 grama!To su ti suhi keksici,natope se s vodom i omekane!Konzerve nece!I bolje,skupe su!😂😂A sta ste mu davali dosad?I koliko?

Mi smo mu uzimali onaj pedigre za stence,a mi ga hranimo 4 puta na dan po 100 grama tako nam rekli 🤔

Mum of four
    19. Siječanj 2018. 17:38

ilani

Pozdrav mame! Malo sam gledala klokanicu i naisla sam na ovo https://klokanica.24sata.hr/beba/igre-za-bebe/neodoljivi-mali-cupavci-bebe-s-puno-kose-na-klokanici-9423 Nasa cupavica je zvijezda

Bravo za cupavicu😍😍😍 samo  neznam koja je ona

mamika3
    19. Siječanj 2018. 18:00

Sandra31

ilani

Bravo za cupavicu😍😍😍 samo neznam koja je ona

Zadnja!Nemres fulat...Prekrasna djevojcica!Pogledaj

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    19. Siječanj 2018. 18:01

Sandra31

mamika3

Mi smo mu uzimali onaj pedigre za stence,a mi ga hranimo 4 puta na dan po 100 grama tako nam rekli 🤔

Budes rekla da sam dosadna...A sta pise na pakiranju?

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.