Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    16. Siječanj 2018. 15:53

Ugolina

mamika3

Helloween,everybody!Dan mi brzo prosao,ali jos nije gotov!Da bar je….Imala sam ppziv za druzenje,za Supernovu,ali nisam mogla jer mi nije imao ko cucka dadiljat!Onda susjeda uzela samo klince!Bilo im je lijepo!Buhtlica treba jos jedan spavanac odradit,a veliki ce do pol 22 u krevet!

Pas bi ti sranje napravio po kuci pa zato ili ono beba je?

Beba je....Dosla je k nama sa 6 tjedana,odvojili ju od mame i brace,i u tim prvim danima mora netko biti uz nju!Je ona pas,ali kuze i oni!A s  druge strane,posto je netko uvijek doma nismo ju ucili da bude sama!Mislim,budemo,morat ce ona kadtad ostat!Drugi tjedan idem po sina u skolu,ne mogu ju sa sobom vodit!Pa ce se jadna prisilno naviknut!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Siječanj 2018. 15:57

Lucy16

Jutro!!! ☕☕☕☕☕☕🍵🥛🍼🍹🍺🍻🍩🍮🍰🎂🍪🍵🥛🍼🍫🍫🍫🍫.
    M sinoc zaspao u 20 jer je preko dana malo i probudio se u ponoc, taman kad sam ja isla leci. Nije mogao zaspati vise pa ga mm stavio k nama. Ja zaspala odmah pa nemam pojma kad je on zaspao i ostao je s nama cijelu noc, opet. To je vec druga ili treca noc tako. Preko dana malo odspava i navecer bude rano umoran i ne mogu ga drzati budnog jer je strasno cendrav i placljiv.
    Mm jucer poslije posla vozio auto na tehnicki pa jos nesto rijesiti i na kraju dosao u 23.30 i tek tada isao "rucati". Ne volim to docekivanje za jelo i podgrijavanje 3 puta.
    Mamika sad kad nekuda ides moras traziti dadilju i za psa??
    Sandra2 nadam se da ste ozdravili i da vas nece skoro bolestine napadati.
    I nama je bolje s prehladom. M mannj nos curi i preko noci se ne zacepljuje jako.

Hahaha....To ja tako kazem da mi treba dadilja,ali ak nekam odem ostane sin ili mala recimo danas i jucer kad sam isla u skolu!Ma za mjesec dana ce ona smijet van pa cu ju vodit sa sobom!Jos nije bila sama!A navever,kad mi odemo spavat,muz ostane u boravku...On ode u kupaonu,ona cvili..Vidi mene kak dodjem maloj po klopu,odem u sobu ona opet cvili..A mala je jos!Ali to radi samo nocu po danu je ok

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    16. Siječanj 2018. 19:29

Pozdrav,zene!Danas mi je bljak dan!Sta sam god radila bilo je na brzinu,triput izlazila pa imam muskulfiber!😂😂Salim se,al fakat me sve boli!Beba spava!Mali je dosao s treninga, a pesekica je otisla kod veterinara!Muz ju od jucer nadobudno pokusava naucit na povodac!Al se sva jadna pokunji..Pa sam ga uvjerila da ju nosi!😂Em ce dozivjet sok kod veterinara,em jos s povodcem....Ja bi sad najradije pod tus i na spavanje da mogu!Mozda beba ranije zaspi danas!Vidjet cemo,rekli su slijepci!😂😂

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mum of four
    16. Siječanj 2018. 20:21

Vecer,jel pratite rukomet??? Meni mala trenira rukomet i sad smo svi ufurani u to 😋😋!!! Djeca su za sad sva zdrava,mene malo ruka zeza al mislim da je to sve od vratne kraljeznice.
    mamika nas se cijepio prosli petak cak smo mu napravili onu putovnicu😂😂,cipirali i u ova dva tjedna dobio 2 kile,to ce bit neko tele,a mi htjeli malog mjesanca 😶😶😶

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Ugolina
    17. Siječanj 2018. 06:24

mamika3

Ugolina

mamika3

Helloween,everybody!Dan mi brzo prosao,ali jos nije gotov!Da bar je….Imala sam ppziv za druzenje,za Supernovu,ali nisam mogla jer mi nije imao ko cucka dadiljat!Onda susjeda uzela samo klince!Bilo im je lijepo!Buhtlica treba jos jedan spavanac odradit,a veliki ce do pol 22 u krevet!

Pas bi ti sranje napravio po kuci pa zato ili ono beba je?

Beba je….Dosla je k nama sa 6 tjedana,odvojili ju od mame i brace,i u tim prvim danima mora netko biti uz nju!Je ona pas,ali kuze i oni!A s druge strane,posto je netko uvijek doma nismo ju ucili da bude sama!Mislim,budemo,morat ce ona kadtad ostat!Drugi tjedan idem po sina u skolu,ne mogu ju sa sobom vodit!Pa ce se jadna prisilno naviknut!

Hahaha a covjece 😂 bome tak mali pesek,tolko posla oko njega 

Ugolina
    17. Siječanj 2018. 06:25

Sandra31

Vecer,jel pratite rukomet??? Meni mala trenira rukomet i sad smo svi ufurani u to 😋😋!!! Djeca su za sad sva zdrava,mene malo ruka zeza al mislim da je to sve od vratne kraljeznice.
    mamikanas se cijepio prosli petak cak smo mu napravili onu putovnicu😂😂,cipirali i u ova dva tjedna dobio 2 kile,to ce bit neko tele,a mi htjeli malog mjesanca 😶😶😶

Mi ne volimo sportove 😂 zato i jesmo 🐷🐷🐷🐷

Ugolina
    17. Siječanj 2018. 06:29

Lucy, ovo mi je bilo smijesno...muz iso nekud nes obavit i doso u pol 12 😂 pa di je bio? Na cugi? 😂 moj nikud ne ide, postao je inventar... A nekad mi dode da ga nekud steram..al onda odem na posao pa ga ne vidim pa onda mi ne smeta vise haha..mislim,ne smeta mi ni inace al volim kad mi malo fali..ovak mi ne fali nikad haha..

Ugolina
    17. Siječanj 2018. 06:33

Jooj e zab sam vam skuhat kavu ☕☕☕☕☕☕
    Nocas bas bilo cudno... Probudim se,oko dva je bilo..sanjala citava sranja neka cijelu noc... Al nebitno sad, probudim se i pogledam na hodnik,a muz stoji tamo..ja si mislim ajme kaj je vec 5,doso me probudit... Pitam ga koliko je sati.. On kaze pol dva.. Koji vrag? Kaze,pa kasljala je jako prije pola sata pa se jako vrtila,gledam jel dobro... A ja ono 😱😵😲 nemam pojma o nicem...nit sam ju cula nit vidla... I jos mu velim,pa spava mirno,kaj.. Veli on ok onda i ode 😂 boze... 
    Ko zna ko je kaj sanjao nocas a kaj se stvarno dogodilo 😂 svasta

Lucy16
    17. Siječanj 2018. 09:32

Ugolina, da ti muz ne mjesecari???? 
    Haha.... Dosao u pol 12. Kod njega je to tako. Ode samo nesto pa ga nema cijelo popodne i vecer. Sretne ovog, onog, netko ga nesto zove i eto.... Problem je sto cijeli dan nije stigao jesti pa sam ga cekala s jelom. Inace bi otisla spavati.
    I M se nocas budio. Pa sam ga u 3.30 stavila k nama. 
    Jucer kupila pelene 4+ je 5 nije bilo i na knap su mu i nocas procurile. Ma super. 😒😒😒
    Kod mene od jutra kisa, led, grmljavina, tmurno. Od jutra moram paliti svjetla u kuci.

mamika3
    17. Siječanj 2018. 09:40

Ugolina

Jooj e zab sam vam skuhat kavu ☕☕☕☕☕☕
    Nocas bas bilo cudno… Probudim se,oko dva je bilo..sanjala citava sranja neka cijelu noc… Al nebitno sad, probudim se i pogledam na hodnik,a muz stoji tamo..ja si mislim ajme kaj je vec 5,doso me probudit… Pitam ga koliko je sati.. On kaze pol dva.. Koji vrag? Kaze,pa kasljala je jako prije pola sata pa se jako vrtila,gledam jel dobro… A ja ono 😱😵😲 nemam pojma o nicem…nit sam ju cula nit vidla… I jos mu velim,pa spava mirno,kaj.. Veli on ok onda i ode 😂 boze…
    Ko zna ko je kaj sanjao nocas a kaj se stvarno dogodilo 😂 svasta

😂😂😂😂😂😂😂😂Obozavam tvoje postove!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.