Ja na bolovanju,starija puno bolje vec al zato najmladja ima bronhitis,sinoc dobila temp.39 jutros odmah kod pedijatrice i eto pune vrecice antibiotika,sirupa,ventolina
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Vidim da vas ima puno bubanih, brzo ozdravite 😘😘
Mare super pismo 😁😁😁
Ilani bas mi je drago zbog Nikoline,bravo, sad ce ona krenut, zacas bude trcanja po cijeloj kuci 😊
I ja sam u blagdanskom raspolozenju, jedva sam docekala,pripremam se od 8 mj 😀😀😀
Bolesnima brzo ozdravljenja i da zdravi uzivate u blagdanskom ugodaju!!!!! 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Ilani, vjerujem da si presretna zbog Nikoline, a mi smo zbog tebe jer vidim koliko ti je to znacilo!!!!!!! 😘😘😘😘😘
Mare, pismo Nikoli je super. Meni je dovoljno i ono Hocu punu para, a manje kila, i nemoj me zeznuti ko prosle godine!!😂😂😂😂😂😊😊
Ja muzev poklon skrivam u spajzi iza vrata. Tamo ga nece naci. 😂😂😂😂
Tajne prije, jel rano da poklon posaljem sutra?? Ja bih ipak voljela dobiti ga pred Bozic.
Tajne prije, jel rano da poklon posaljem sutra?? Ja bih ipak voljela dobiti ga pred Bozic.
Ne znam cija sam,ali meni posve nebitno hoce bit prije ili poslije!Sam da se zna....😃
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Bolesnima brzo ozdravljenja i da zdravi uzivate u blagdanskom ugodaju!!!!! 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Ilani, vjerujem da si presretna zbog Nikoline, a mi smo zbog tebe jer vidim koliko ti je to znacilo!!!!!!! 😘😘😘😘😘
Mare, pismo Nikoli je super. Meni je dovoljno i ono Hocu punu para, a manje kila, i nemoj me zeznuti ko prosle godine!!😂😂😂😂😂😊😊
Ja muzev poklon skrivam u spajzi iza vrata. Tamo ga nece naci. 😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂Hocu puno para,a manje kila!!!!Genijalno!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Zaboravila kupit tijesto za rucak,najbitniji dio ja zaboravim!psmtr....A ne da mi se do ducana opet ici!Joooooj.......Beba spava,veliki su vani!Ja pospremala!Nis posebnog uglavnom!Guglam jucer gluposti raznorazne i naidjem na recenicu za one koji pokusavaju smrsavit!Citira"Sjedni gola ispred ogledala i pokusaj pojest taj tanjur hrane!😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam rekla da nista ne radim puno,a evo oprala ves,zavjese,ispeglala druge zavjese,istresla tepihe ,usisala,micala ugaonu,brisala podove,prasinu,rucak napravila
Ja ako ne stignem ovaj tjedan iduci saljem
Joj Ugolina sta da ti kazem 😫😫,samo da muz ne dobije kad je on bolestan svi smo gotovi 😅😅😅
Zaboravila kupit tijesto za rucak,najbitniji dio ja zaboravim!psmtr….A ne da mi se do ducana opet ici!Joooooj…….Beba spava,veliki su vani!Ja pospremala!Nis posebnog uglavnom!Guglam jucer gluposti raznorazne i naidjem na recenicu za one koji pokusavaju smrsavit!Citira"Sjedni gola ispred ogledala i pokusaj pojest taj tanjur hrane!😂😂😂😂😂
Dobra ideja, moram probat ovo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji