Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    29. Studeni 2017. 15:24

I tocno ovo sto kaze brojcana, tako bilo i kod nas...ajme kaj sam se ja svoje zlice nateglila,a ona bila jos i teskaaaaaa, s osam mj je imala deset kg 😂  i kad se sjetim pakla s kolicima,a mrzila ih iz dna duse, uzas haha... Kad je prohodala,otborio nam se svima noci svijet i od onda je savrsena

Mum of four
    29. Studeni 2017. 16:21

E  Ilian bas sam te ja htjela pitat to za mengu? Meni se sve cini koda ce moja ful rano dobit

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

mamika3
    29. Studeni 2017. 16:38

Ugolina

I tocno ovo sto kaze brojcana, tako bilo i kod nas…ajme kaj sam se ja svoje zlice nateglila,a ona bila jos i teskaaaaaa, s osam mj je imala deset kg 😂 i kad se sjetim pakla s kolicima,a mrzila ih iz dna duse, uzas haha… Kad je prohodala,otborio nam se svima noci svijet i od onda je savrsena

Znas sta kad buhlicu navlacim po rukama sat,dva...muka mi je!Ja si nemrem ni zamislit kak je tebi bilo bez kolica!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

29. Studeni 2017. 18:09

Pametne nase bebe,znaju one kaj je dobro 😀
    Ugolina pisala si da tvoja Zlica crta, kakav pribor koristite za crtanje? 

29. Studeni 2017. 19:30

2410

mejica

Ugolinapisala si da tvoja Zlica crta, kakav pribor koristite za crtanje?

I moja sara..bojice i biljeznica-greska sto sam joj dala cijelu biljeznicu odmah!dok zlica crta po zidu npr😂🤗

Hahaha, dobro 😀😀😀 kupila sam joj bojice i dala biljeznicu prije nekih mj dana al nije bas bila zainteresirana pa sam mislila da je prerano za bojice al mogla bi onda opet probat ☺

Ugolina
    29. Studeni 2017. 20:45

mejica

Pastele!
    Kupila sam joj i debele bojice,ali kad sam vidla da hoda okolo s njima,bojala sam se da ne padne na nju..ak padne na pastelu,pastela ce se slomit u najgorem slucaju a pasti na bojicu, dok ju pritom kajjaznam cmrlji u ustima 😵 ja u svem vidim opasnost, valjda prof.deformacija

Ugolina
    29. Studeni 2017. 20:47

2410

mejica

I moja sara..bojice i biljeznica-greska sto sam joj dala cijelu biljeznicu odmah!dok zlica crta po zidu npr😂🤗

Ooo,mi popunili vec velku debelu biljeznicu,zapravo dvije skoro, i veliki blok za crtanje i nekoliko hamer papira plus zid naravno 😂

Ugolina
    29. Studeni 2017. 21:24

Inace,vecer svima..kak ste? Kaj se dela? 
    Jos jedan naporan dan iza mene..dizanje u pet, zlica uranila i probudila se 5:40 😵 al aj dobro,inace ju budim u sest, vrtic... Umorila sam se,ono, izmozdila me djeca.. Inace,super mi je grupa,stvarno, ali covjece imam dvojicu s kojom imam posla citav dan,i stalno neku pravdu moram nateravat,ovaj jedam gnjavi druge,otima im igracke,stalno nesto i iscrpili me...a di su jos i drugi..
    Onda me kolegica zvala da dodem zlicu poslusat na spavanju,a ona jadna kaslje puna slajma..naravno,nema aspiratora tamo..doma ju usisavam prije spavanja,a tamo se bas davila u slajmu 😵 ugl,sutra lijrpo ostaje opet doma s tatom... E,a onda pocele mi terapije..ja babe i dedeki vjezbamo skupa i imam struju jos uz to...
    Dosla po zlicu kod mojih i muza,vec 18:45, ona umorna,em rano se digla em  spavala mozda sat u vrticu,a inace dnevno okine po dva sata,koma.. Urlala iz auta,gore,urlala tusiranje svoje,oblacenje, moje tusiranje,sve preurlala,cica, zaspala, deset min kasnije pocne kasljat, bljucne slajm neku i evo je spava mirno od 20:50.... Mrtva sam... Laku noc, sutra opet kuham u pet s obzirom da ostaju doma😂😂😂😂

TPol
    29. Studeni 2017. 23:08

Večer pročitala sam zadnjih 5 stranica i sve zaboravila 
    Zlica NEK nam ozdravi brzo ali to jw ovo hladno vrijeme i svi smrcavi lako se pobere virus 
    Gledat cu da krene sa 2godine i vrtić a preko ljeta je naučit na lonu, to je plan . Ona super reagira na drugu djecu kaže bebi i odma im prilazi daje stvari komunicira s njima / neki bježe od nje a neki ne Haha , tako u utorak smo bili u shoping centru i tamo bila igraonica i drži jedna mama bebu i odnese cupavica vodu i nudi toj bebi 😅😅😅 a doma se isto igra s bebama hrani da pusu draga , jako mi je društvena pa mislim da će njoj vrtić bit super 
    Nove rijeci su keki (keksi ) i Ajde hahaha ... ma otkad jw prohodala puno je bolja mada ima svojih žutih minuta 
    Brojčana drži se nije ti lako 

mare1989
    30. Studeni 2017. 06:45

Dobro jutro
    ☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫
    Slobodno se poslužite 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.