Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    23. Studeni 2017. 07:59

Dobro jutro,zenice!Danas za promjenu necu kukati!Jeeeerrrrrrr....sam se naspavala!!!!!?Cudo!!!!Buhtlica je zaspala oko pol 23 ,probudila se u 1 za klopu i do 7 spavali svi ko topovi!Tako da cu danas biti vrijedna i posteno ocistiti sto vise!Muz me suptilno podsjeca da mu je u subotu rodjendan!I tako svake godine!Jos mi ne oprasta jer se nisam strpila i rodila malu tri dana kasnije,na njegiv rodjendan!😂😂😂😂Jucer smo kupili necakinji tene za rockas!Kasnije sliku stavim!Klinci su bili dobri cijelo vrijeme!Imali smo lijepu vecer jucer!Muz je igrao s velikima drustvene igre a kasnije smo se bavili s buhtlicom!Jos se uvijek cudi njegovoj bradi!Radi svakakve face i guguce na sve nacine tak da smo joj se zbilja nasmijali!A veliki su imali dva balona i naravno pokazivali joj!Doslovce se raspametila!Sunce mamino..😍😍😍

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    23. Studeni 2017. 08:05

Ilani Nisam nikakve posebne popuste skuzila i Avenue Mallu!One Timberland..Jesu to one zute gleznjace?Muz je imao takve,nosio ih godinama,bio prezadovoljan!
    Abies Jos se divim Petri,kak je ona sve to brzo svladala!😍
    Ugolina Kako si danas?
    Lucy Jesi prezivjela svekrice?
    Sandrich Kakav shake ti je danas na repertoaru?Ja cu ipak crni napitak!Zato nisam mrsava ko ti!😜😁
    Tpol Tvoji kad dodju ionako ce se bavit malom!A ti na miru mozes cistit!A kasnije lijepo ,ak mozes ,popijes kavu i uzivas u cistom!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

23. Studeni 2017. 08:27

Jutro zene!
    I ja sam se naspavala nocas,samo se jednom budila😁 Milina!
    U planu malo u parkic,lidl. Oprati balkonska vrata i srediti sobno cvijece. Za rucak imam varivo,jos ispecem pile.
    Mamika lijep dan jucer vama bio😊. Sjecam se Nikolinine reakcije na balon- vristanje od veselja😄 I loptu je obozavala. Koje drustvene igre igraju tvoji? Jel se svadaju tjekom igre? Kod nas je tata problematican u igrama -stalno vara ili mijenja pravila u svoju korist😁 pa ga moramo na kraju izbacit iz igre😁

mamika3
    23. Studeni 2017. 08:41

ilani

Jutro zene!
    I ja sam se naspavala nocas,samo se jednom budila😁 Milina!
    U planu malo u parkic,lidl. Oprati balkonska vrata i srediti sobno cvijece. Za rucak imam varivo,jos ispecem pile.
    Mamika lijep dan jucer vama bio😊. Sjecam se Nikolinine reakcije na balon- vristanje od veselja😄 I loptu je obozavala. Koje drustvene igre igraju tvoji? Jel se svadaju tjekom igre? Kod nas je tata problematican u igrama -stalno vara ili mijenja pravila u svoju korist😁 pa ga moramo na kraju izbacit iz igre😁

😂😂😂😂😂Moja kcer je recimo ko tvoj muz!Mulja di stigne i kako stigne!Nema svadje ako je mala dobre volje!😂😂Igramo memorx,Covjece ne ljuti se i po novome Covjece glupiraj se!To je na foru Covjece,ne ljuti se  ali s karticama!I ispunjavas zadatke!Npr. Napravi deset cucnjeva,otplesi valcer,glumi kokos,zamjeni majicu s osobom desno od sebe...Guba je igra zato sto se odrasli moraju spustit na djecju razinu,a i ti zadaci ispadaju smijesno pa se i nasmijemo!Ima brdo tih zadataka!Dobio je sin karte za Uno!To sam mu obecala igrati!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    23. Studeni 2017. 08:51

mamika3

Dobro jutro,zenice!Danas za promjenu necu kukati!Jeeeerrrrrrr….sam se naspavala!!!!!?Cudo!!!!Buhtlica je zaspala oko pol 23 ,probudila se u 1 za klopu i do 7 spavali svi ko topovi!Tako da cu danas biti vrijedna i posteno ocistiti sto vise!Muz me suptilno podsjeca da mu je u subotu rodjendan!I tako svake godine!Jos mi ne oprasta jer se nisam strpila i rodila malu tri dana kasnije,na njegiv rodjendan!😂😂😂😂Jucer smo kupili necakinji tene za rockas!Kasnije sliku stavim!Klinci su bili dobri cijelo vrijeme!Imali smo lijepu vecer jucer!Muz je igrao s velikima drustvene igre a kasnije smo se bavili s buhtlicom!Jos se uvijek cudi njegovoj bradi!Radi svakakve face i guguce na sve nacine tak da smo joj se zbilja nasmijali!A veliki su imali dva balona i naravno pokazivali joj!Doslovce se raspametila!Sunce mamino..😍😍😍

Awwwwwww 😍😍😍😍😍

Ugolina
    23. Studeni 2017. 08:55

Zub boli,pol face lagano nateklo,pop cu opet zvat..dobro da sam pocela pit atb..
    Popila saku tableta za dorucak...
    Da nastavim svoj novi baba stil-sad cekam na pregled fizijatra jer bi trebala na terapije 🔫😂 uzas... Bogte ko da sam na pragu sedamdesetih a ne tridesetih 🔫🔫🔫🔫😭 

mamika3
    23. Studeni 2017. 08:59

Ugolina

Zub boli,pol face lagano nateklo,pop cu opet zvat..dobro da sam pocela pit atb..
    Popila saku tableta za dorucak…
    Da nastavim svoj novi baba stil-sad cekam na pregled fizijatra jer bi trebala na terapije 🔫😂 uzas… Bogte ko da sam na pragu sedamdesetih a ne tridesetih 🔫🔫🔫🔫😭

😂😂😂😂😂😂A i ja se nekad tak osjecam!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    23. Studeni 2017. 12:34

Ugolina glumi babu 😂 
    Budi ti nama ok 😘
    Ilani tata vara ahahaha. A Mamika ovo čovječe glupiraj se baš smiješno zvuči. 
    Ja na terenu. Brojim promet po autoputu 😀 
    Morsm slikat pa da vidite na viberu.
    Jučer petra pušta vodu u kadi (može do pipe) pa wc kotlić i ja se naljutim, stisnem zube i čujem krc, odlomio mi se komadić jedinice 😥 srećom danas sin naručen kod zubarice, a malo se odlomilo pa se skoro ni ne vidi.

Lucy16
    23. Studeni 2017. 14:28

Sinoc Mateu slozili krevet. Spavao nocas u njemu ali se budio cesto. 

Sveki kad je dosla sinoc, on k njoj a ona puna srece kako on hoce k njoj, kako joj se veseli,.... 😤😤😤 Donijela 2 banane, par naranci, 1 barni i pingvi i odmah mu sve pootvarala a on nista nije htio probati. 
    Danas stigla ona sliva sto sam dobila na nagradnoj igri. 2 slova su bijela pa se bas ne kuze na bijelom zidu. 
    Ugolina, bas re krenulo. 🤒🤒🤕 Ozdravi brzo.
    Mamika i Ilani, drago mi je da ste se naspavale. Bar netko od nas. 😂😂😂😂
    Abies, javi kakav je promet na autocesti. 😂😂😂😂😂

mamika3
    23. Studeni 2017. 14:32

Lucy Lajkam krrvet!Lijep je,svidja mi se!I ja bi spavala u njemu!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.