Hvala. I ja bih spavala da stanem. Al moram se malo stisnuti uz njega jer nece drugacije zaspati.
Prasence spava,sinek pise zadacu!Oprala sam tepih kolko sam mogla,sad gledam cijelo vrijeme jel se kuzi!😂😂Danas na repertoaru punjena paprika!Kuha se!Imam jos posla u sobama i sa vesom!I sad me uhvatilo nekakvo spavanje!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani evo da ti ovdje odgovorim vidim da pratiš i druge teme
Hvala na lijepim željama! Stiže pojačanje malom Mrvičiću tamo negdje sredinom ožujka
Ja sam inače super, nemam vremena biti trudna uz njega
Kako mi je Nikolina? Ostala djeca?
Ljubim vas puno puno!!
Hej,zenske!Bila u Lidlu s malom!Kako tamo ima lijepih stvari......Kupili neke kuglice,nekakva boja cokolade mislim.....I njoj flomice!INasao muz nas stari fotic brdo slika u njemu!Pogotovo od male,a njenih nemam razvijenih!Ima jedna slika di sam 5-6 tjedana ttrudna s sinom!Sjecam se te slike!Uglavnom,kako sam bila mladaaaa...U trapericama,a nis se ne prelijeva preko!I onda je bila jedna slika di sam trudna 4-5 mjesrci sa malom!E,tak sad zgledam!😂😂😂😂😂😂
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, razumijem te. Ja kad pogledam stare slike na kojima izgledam super u odnosu na sad, a onda sam mislila da sam debela, dode mi da se lupim po glavi. 🙄🙄🙄🙄🙄
A igracke jucer nisam stigla pogledati. 😥😥😥😥
Mamika, razumijem te. Ja kad pogledam stare slike na kojima izgledam super u odnosu na sad, a onda sam mislila da sam debela, dode mi da se lupim po glavi. 🙄🙄🙄🙄🙄
A igracke jucer nisam stigla pogledati. 😥😥😥😥
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo pročitala sam vas pa idem spavati , cupavica je previše bila Uzbuđena zbog današnjeg dana pa je zaspala tek u 23 sto joj zapravo postaje vise manje navika 🙄🙄 a igra se nosi stvari s jedne strane na drugu neumorna !!!!
Mi smo ipak morali pospremit jer kad moji dođu sa stvarima pa to se nebi covijek vise snašao ali došao je m ranije s posla malu smo dali svekrvi i prvo se podružili lijepo pa zajedno pospremili 😂😂😂 timski rad
Mimika hehe ne treba gledat stare slike
Lucy bas je lijep krevet
Abies hmm nezgodno bas za pišat po ovoj hladnoći 😬😬😬
Ugolina Uh bas te svašta snašlo prvo vrat pa zub ... drži se !
Sortiraj odgovore
Najstariji