Ellie meni užasno otpadaka dok se nisam malo ošišala. Preporod 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic i moj ima sad vec dva dana takve ispade, pljuje cicu pa ju nervozno traži, puno kraće jede, sav je nervozan, ja to pripisujem grčevima
Ugolina ja imam Romer as, jesu malo skuplje, al na onim ADAC testovima među najboljima...isto idem postupno, mlađa ima još ovu do 18kg i još se vozi u njoj-uskoro će 4, a moja djeca su isto velika, jer smo i mi veliki
I idemo pisat drugi put sve ispocetka
Pozdrav djevojke!!
Tena je u poziciji kinderbet. Bili s njom na plazi ujutro. Inace ujutro kad je najbolje volje iskoristim da se najedem posteno,popim kavu u miru i pospremim pa prvi san oko 9,10 odmorim jos s njom..kasnije je vruce a predvecer puca nervoza,jbg. Bili sat vremena jer mi nekako hladno bilo i puhalo je. Bacili par selfija jer sam skuzila da osim sa krstenja nemamo skoro niti jednu zajednicku sliku.
Carski je netko pitao...ja se oporavila nakon tjedan dana, kasnije samo malo zatezao oziljak. Doma me tetosili tako da mjesec dana nisam nista morala ali sam poskrivecki pospremala...uglavnom kad sam se osjetila spremnom sve preuzet pocela sam samostalno sve...za nekih 3,4 tjedna. Nemoj forsirat,svasta su oni tu rezali. Posto sve moras sama radi ono najnuznije.
Sanjarka salji te kolace
Tenka se osipala od vrucine pa nikao proc. Savjet? Raskomotim je skoro cijeli dan samo u pelenu, tusiram oko podne i znam napudrat da je ne svrbi,caj od kamilice....kolko je vremenski taj osip bezopasan,znaci bez posjeta pedijatru?
url=https://lilypie.com]
Jel moguce da ima neki skok s 14dana jer danas mi je bas samo gladna?
I sad oce spavat samo na meni 😕 Previse sam je hvalila kako dobra beba hihi
Sanjarka tako treba lijepo u sobu kad dodijaju 🍰🍧🍾
Marigmar jesi mu dala dudu? Mozda duda pomogne da nije na cici cijelo vrijeme.
pozdrav mamice!
evo ja nikako do mobitela, neka luda dva dana. Malac je super, iako danas nisam uopce gledala kad je koja ura, rasporedio si on spavanac i papanje i bio skroz zadovoljan. sad spava, a i ovaj veci je u krevetu... jucer bili kumcetu na rođendanu, pa se bebo sav unervozio tamo od puno ljudi i buke. naravno da sam cijeli "izlazak" provela s njim u sobi... danas bili u sabunikama malo na zraku. ja se htjela okupat al mm kaze "puše" i tu je bio kraj price. pocela sam pizdit oko tih stvari, nemamo bas kvalitetan "family time" a niti nikakav drustveni zivot. ja sam od poroda 99% vremena sama doma, on nakon posla ili spava ili ide negdje, ko da sam u kucnom pritvoru. sad je opet na nekoj festi, a ja sama s klincima ofc... i kad oba sina kmeče (sto je u biti stalno) starijem moras upalit tv, i onda ispadne da je po dva sata u komadu pred tv-om dok ja nahranim-okupam-uspavam bebu.
TPol mogao bi vec biti skok. Mala ti je preslatka, koliko koseee i duge ruke♡♡♡ moj samo neko paperje ima :-)
cudi me ovo za pupak da ga treba vlazit... meni rekli.moze alkohol ili octenisept, ali bolje alkohol jer brže suši, a kad je otpao, onda tyrosur prasak jer to najvise izvlaci vlagu, al se ne preporuca prije nego otpadne bataljak jer se tesko cisti van.
Ejić u dvadesetak min bi trebao ispraznit jednu, pa ga onda jos 10ak min stavi na drugu. Preslabo mlijeko ne postoji ako normalno jedes.
AS mi imamo Romerovu 9-18kg i Cybexovu 9 do 36kg. I jedna i druga su odlicne, samo je meni Cybexova mrvu bolja jer se kod nje veže pojasom od auta i ima onaj ko "stolić" ispred pa se dijete ne može izvući. Romerova ima klasicne svoje pojaseve ko i većina AS na tržištu, a moj se iz toga izvukao svaki put, na sto muka sam bila, na kraju smo tu cybex kupili...
krštenje planiramo tamo u listopadu, 20ljudi max. iako mi se čini da će mu oblekica do tad biti premala obzirom kolko dobiva...
Sanjarka sretan rođendan tm ☆
curke u brdima, uzivajte na svjezem zraku :-) bebe stvarno super spavaju na dobrom zraku
Ugolina, saljemo jedan cmokić za imenjakinju. Neka je ona svoja, borbena i znatizeljna. ♡ Moj jos ne pokazuje neke jake karakterne crte, al sve mi se čini da ce bit neki opusten tip, stariji je dobrica ali kratkog fitilja :-D
idem lagano pod tuš i probat zaspat, LN ;-)
Bellaru koristimo dudu za zaspati ponekad, međutim kada hoce cicu duda obara rekorde pljuvanja u dalj 😂 Tak ju živčano ispljune ono kao kaj ti mene jeb.. Ne znam nekad ju hoce a vrlo često neće, cijeli dan je bio divan, nije ga jako bubalo pa je pajkio cijelo vrijeme, jos kad smo došli doma pojeo je i malo smo se igrali i onda je krenulo, tak ga frče da se sav savije i place, šalimo se mm i ja da moramo kuću negdje u prirodi napraviti jer mu pase 😁 Uglavnom živcira me vise ova vrućina, ajde radi vas na moru neka bude dolje vruće ali tu mi fakat vise ne treba, stisnem ga uz sebe da ga smirim i mokri smo i on i ja za poluditi, mm ga jadan ne može toliko ni nositi jer se rastopi, a najviše mu pase a je na nečijem trbuhu, uglavnom jedva čekam ponedjeljak i ono rashlađenje o kojem pričaju.
Crazy za muza palac dolje 🖓🖓🖓🖓 mogu si mislit kako se zbog toga svega osjecas😡
Marigmar joj malac bas zeza...a sigurno ce zato kasnije bit dobar ko kruh. Samo izdrzi jos malo. I bas me zanima sta ce ti doktorica rec slj tjedan. Moja seka zvala ovu moju pedijatricu i med. sestra se javila i rekla da nebi smjela davat sab simplex nego samo biogaiu kao premal je za grceve i rekla moja seka kao ima 15 dana i da sta ako jesu grcevi i med. sestra rekla guzva nazovi za 15 min al moja seka zaboravila na kraju nazvat. A ova cura u ljekarni rekla ne moze mu stetit to tjera zrak van kao prdez. Sad si ti kuzis misli😕
Sortiraj odgovore
Najstariji