Ilani dobrodošla nam i wow za ekipu stvarno svaka čast. Ja muku mučim sad sa jednim ne mogu si ni zamisliti kako je kada uz bebu jos i 4 koji traže svoj dio kolača, kak to funkcionira, sigurno paze jedan na drugoga, jesu puno stariji?
Sanjarka - hvala, iz Rijeke sam ☺️ Ovdje je pakleno vruce i jedva cekam da malo zahladi a vjerujem da je svugdje tako
Ugolina-haha 😂 a imas nekog da ti posudi izdajalicu, mene je elektricna spasila, imala sam rucnu gdje je to trajalo i trajalo, i ruka me bolila, ova je spas
Ilani- wau 5 djece, svaka cast! ja muku mucim s jednim! mi smo isto neki nespavaoci po danu, ne traje duze od 10-15 min par puta na dan
Dobar dan curke
Nove cure dobro dosle 😊
Moja curica je prava dobrica,trebali smo danas doma ali na kraju necemo jer ima zuticu i moraju joj krv vaditi za nalaze. Tuzna sam i place mi se jer sam se radovala da idem doma svojoj djecici😢😩
jutro zenee..kako smoo?
evo moj malac na meni,pokusavam ga uspavat..noc na je bila dobra 9-3-6pa od 7-8ipo..zadnja dva dana mi radi ovaj veliki razmak od 6h..necu nista govorit da se ne pokvari 😀
Vinnie welcome..i tebi dragi na brodu a ti soliras..drzi see znam kako ti je 💪
Ilani zeno ja ti se divim za tvojih 5 andela..dobrodosla nam 😍
ovo za pljuvanje cicke se zna i nama desit..u skuzila sam da se to desava kad treba malo jace vuc jer je mlijeko doslo kraju a on lijencina navikao da mu samo od sebe izlazi 😂 onda ja to rucno malo navucem put bradavice i dam mu ponovo i on opet sisa..
za zubice i mi muku mucimo s desnima..kupila sam mu onu grickalicu silikonsku za desni i voli je zvakat..ocito mu odgovara..imamo faze nervoze i povlacenja za usi sto kazu da je vezano za te zubice,slini sve vise a ruku zvace cim stigne dok mu ne uvalim tu grickalicu..tad se primiri..probajte s tim ili masazom desni
Marigma stvarno se nadam da ce te vase nevolje brzo proc, valjda ce dr.nac rjesenje..bome te malac iscrpio samo tako..😥😥
Nove cure dobro dosle!
Marigmar kako te nebi bolila glava😩😩😩 samo pazi i na sebe da se ne skljokas jos pa zavrsis na infuziji u vinogradskoj. Kad ti je to pocelo? Koliko je imao mali?
A mi tulumarimo od 5 a isla spavat u 2😩 ja se nekako nadam da mi necemo imat te grceve. Imam anticolic flasice imam anticolic novalac hranu, dajem biogaiu, i sab simplex . Osim ako mi sad pedijatrica kaze da mu nedam sab simplex. I kuzum ima bas tvrdu stolicu sad. I to kaka brabonjke ko mala ovcica. E da i dajem mu malo kroz dana caja od komoraca. Brate ako uz sve to dobije grceve bacam se kroz prozor. Sad dal je nocas imao grceve il samo zbog stolice ne znam😩
Pozdrav!!
Vinnie hoces mi bit BFF? :) kid nas osto tako spavanje bili po 10,15 i ctako cijeli dan u krug dok prosli tjedan nisam ulovila ukostac sa rasporedom Sretna beba i kroz 3,4 dana je usvojila sve sta sam htjela. Ja sretna i ponosna i odmorena,opustena jedna i druga dok eto nismo dosla na more. Ali kuzim da je njima to velika promjena....cak sad nece niti u setnju,ono max 50 m...pa luda sam. Al manje place,smiruje se. Veli mi vjencana kuma da je njen decko kad su prvi put prosli na more isto plakao 4 dana a bio veca beba od Tene. Mislim si kad sad zahladi jos da si sredimo to spavanjr i mogu uzivat. A ovo kad citam da stavite na trbuh pa vam odspavaju...ma nis ne pomaze. Kazr meni mama pa nunaj ju i pjevaj,ma nema sta nisam probala. Al ide na bolje :) strpljen spasen
Sanjarka ja isto skuzila da ne voli puno ljudi i paznje...kad su babinje ili kad bi svi oko nje,ja ju pokupim i malo u sobu ili u dvoriste....
Mare samo opusteno,budete isli. Nek se Ariela oporavi. Saljemo vam slane pusice.
Ilani ti si zena za mm. On bi ih 10tero ali nekako imamo u planu troje,sad vidit cemo kako ce to bit izvedivo i hocemo imat volje i zivaca,kasno smo krenuli.
Marigmar kod tebe stvarno ludnica. Jadnicak mali kako mi ga je zao.
Frendovi koji su nam tu za vikend imaju curicu 3 g i malu od 7 mj koja je cendrava ko i ova moja striga i prvi razgovor smo se tako lijepo poklopile totalno se kuzimo. To je inace zena od poslovnog kolege mm pa se ne vidimo tak cesto...I kazem ja ma drugo ce mi bit bolje dijete a ona ko iz topa NECE,nemoj se nadam hahahhaha
url=https://lilypie.com]
Mare a dobro budete sutra isle doma. Glavno da ste dobro. Sad jos odmaraj dok ne dodjes doma😄
Mare drži se, i meni je bilo koma kada su mi rekli da mali ima žuticu ali zbog gužve u bolnici upalu nas pustili drugi dan pa jos uvijek vučemo tu žuticu, bolje da se to riješi odmah tamo.
Bellaru nama ti je to jako rano krenulo sa nekih 10,15 dana pa se nadam da ce ranije i završiti. Sad bas pričam sa šogi njen mali stariji od mog 2 dana isto muku muci sa prduckanjem i grcenjem ne znam kaj je to bas mi ih je zao 😔 Kak nisu jos otkrili uzrok tome a ni pomoć nevjerojatno.
E cure htjela sam vas pitati da li ima smisla bebu cijepiti za ROTA virus, mislim koliko je to opasna viroza i da li je učestala? Vi koje imate vec dječicu možda ste vise upoznate sa time.
Sortiraj odgovore
Najstariji