Ma za sve je ocat i soda dobri. Kadu cistim tako sto pospem malo limunske kiseline pa onda sode. Sve pocne sustati i pjeniti se. Lijepo ocisti. A sigurnije mi je nego sanitar,jer ne volim agresivne kemikalije gdje se djeca kupaju. Jedino u kuhinji za pecnicu i onu svu masnocu po ormaricima koristim bas najjacu kemiju da manje ribam😁
Ilani Smijala sam se kako di brzo sve kupila u Lidlu!😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
😁 😁😁 Ma cekali su me muz i Nikolina u autu. On izasao s posla da nas vozi na Goljak pa sam ga iskoristila i za Lidl😁
😁 😁😁 Ma cekali su me muz i Nikolina u autu. On izasao s posla da nas vozi na Goljak pa sam ga iskoristila i za Lidl😁
Aha...A ja mislila da ne pokupujes jos ostatak igracaka!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, ne jede jos. Jucer i danas samo mrlja. Domace nece nista. Kupovne kasice promrlja ako se igra s necim. Nema temp vec 2 dana, hB. Normalno se ponasa i sve.
Ugolina, suosjecam za bolove. Nadam se da ce brzo proci.🤗🤗🤗🤗
Bilo dobro jucer, mo medu ljudima. Izmjenjivala sam se s mm za cuvanje M i on je malo spavao u autu pa sam mogla popricati kao normalan covjek.
Jos me nije uhvatila shopping mamija kao vas neke. Nenam bas love a i rano mi je.
Ne mogu tipkati od M. Zgraba mi mob i svasta stisce. Ne znam jesu li zubi ali jako je nervozan.
Brojcana, razumijem da ti je tesko. Tako i Mateo nekad kad je premoren ne moze zaspi pa ga moram stisnuti uz sebe i tako zaspi brzo.
Jutrekoook…..Ajme,kako ste se lijepo raspisale!Bas lijepo…Beba spava prvu turu..Jos cekam da se opet okrene…😂😂Pokupila je prehladu od velikih!Nosic joj poceo curit!Veliki napravii loptice od brda papira pa se grudaju!😀Stan je ko tiskara!😂😂😂😂Nemam planova nikakvih!Pristajem i na trg centar,samo da odem nekam!Vec me i depresija pocela hvatat!
Nemam za nis volje!😩
😂😂😂ja bi slom dobila!!da loptice od papira..je pociste bar poslje ??
Jesu,jesu...Pospremili su!Svaku vecer prije spavanja pospremaju igracke!Nekad s natezanjem,al naprave to!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Uh Ugolina. Nadam se da te jw prošlo
Mimika problemi sa sušenjem robe i kod mene
Danas dosadno neznam ova zima je užasna , /sutra idemo u neku zatvorenu igraonicu
Dal vi oblačite kombinezone već ? Hmm bas nisam pametna sta obuc van ... zima je
Ilani brzo si ti obavila lidl tako i ja u nutra i van ko munja Haha
TPol i ti si budna do kasna uvijek. Kad ide spavati Cupavica? Jel dobro spava noc? Ja jos nisam oblacila kombinezon ali vec bi i mogla,posebno kad puse hladno.
Rijesila ves.Svi spavaju. Ja malo visim na mobu. Blazena tisina. Odoh u krevet,sklapaju mi se oci. Laku noc mame i bebe!😘
Dobro jutro! Samo da posluzim☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍫🍫🍫🍫🍰🍰🍰🍰🍩🍩🍩 Ako tko treba 🔫🔫🔫🔫
Kako ste mamice?
Sortiraj odgovore
Najstariji