Vecer cure
Ilani dobro je da si nasla. Nikolini zelim da sto prije prode sta god da je muci😘
Sanjarka tvojoj lijepoj i pametniji mudrica sretan rođendan 🎂🎂🎶
Mi smo isli malo do grada i usput da ja se ucim voziti auto ( imam vozačku i vozim range Rover koji je automatik,a novi auto BMW i saltas a ja sam kao izgubljeno tele😂😂😂) mm je zadovoljan i rekao je za mjesec dana cu moci sama voziti.
I jos jedna novost sveki me zvala da mi kaze da mi je poslala lovu za zub 😍😍😍 da se ne brinem nista.
I naravno sirena nije htjela da večera,sve je bacala da sam imala kokos dobila bi 2kg 😂😂 idem je obuci u pidzamu ajd da izmjerim temp 37,7🔫🔫🔫🔫 sad je evo skoro zaspala i pije keks i mlijeko
Lucy Bravo!Rekla si Mare da ne brine,da ce kapnut odnekud za zub!I eto ga..Svekrva dala!!!!!Daj sad reci,hoce sta meni kapnut?😂😂😂
Mare Range rover,bmw..Da ne skrivas neki Porsche samo za otic do ducana?Ha ha.....😂😂😂Salim se!Super za zub!Drago mi je!!!!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mare Sirenu opet bubana.....Saljem vibrice
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika išla gledat taj zvrk... I to dođe 100kn????
Al ja sam kao Ugolina. Nije dobro....
Ilani ajjjmeeee. Sreća da si našla sve!
Mamika već riješila dio poklona. Ja tek imam ideju.
I ide roman.....
Od jutros sam sva živčana. Al jako. Ručak kolač veš... I onda krenu sitnice. Ugl razbila sam neko sr sa začinima. Ionako mi zauzimalo kuhinju...koliko mi žao toliko i nije. Jer bi isto to mužu u glavu radije nabila. Još ću ona njegova vrsna ulja pobacat drugi tjedan, samo da smeće odvezu. I puno tog mi u planu. Nema stalaža nema ni tvojih stvari. Prekipilo mi.
Moji kad idete. Iza ručka. I tako 8 puta. Dogovorimo da dođu da ne vucaramo klince. Naravno. A dofuraj ih u zg. Neću. Ok doći ćemo. I u 12 zovu kad idemo. Ne znam. Ručak nije gotov. Tvor kad dolazi ne znam. Za 2 h bi mogli. A kud ćete onda, pa kasno je ići. Aj bok! I mislim si da ste imali volje već bi bili tu. Nisu došli.
Tvor. Radio bi neki kuki na kući pa majstor. Ručak. Gulaš. Ali on NEĆE skuhat krumpir. Neće gulit. Veli mm pa skuhaj u kori. Neće. I začuđeno kako sin ne može na godišnji kad se radi na kući nešto. A meni zaboli pa ni ne znam. Nije moje da znam kud mi muž baca novce. Svaki atom poštovanja roditelja mm je u meni krepao!
Groblje. Svekrvi. Pa tvor ko kip 15-20min stoji i nema pokreta. Klinci luduju. Petra punih ruku kamenja sa staze, trga ružu s groba. Tatica ju drži. Sin mene. Mali pita A što sad. Ne znam valjda ovi mole krunicu u sebi, mislim si. Ja ko benzinska vrtim očima. Koji k sad blejiš u taj grob, da budeš viđen? A groblje ko modna pista. Odvratno.
Pa u karlovac. Onaj neće na autoput. Sin zaspao. Ona urla pa smijeh. Ja iza sprešana između 2 autosjedalice. Aj tu su svršili za 5min. Uz moje tjeranje. Ne poznaju nikog pa ne treba bit valjda viđen. Nazad on krene na staru cestu. Psovala ga. Rekla mu nek ode na šišljavić, tamo je bliže. Ljuto se okrenuo i na ac. Hb!
I tak sutra je novi dan! 🌞
Mamika ahhah range Rover je 1997god 😂 a BMW 2004 stari auti 😁😁😁
Abies joj nije ti lako ni malo taj tvoj s..... niti srama nit obraza
Ilani, to mi je jedna od fobija, izgubiti dokumente. 😲😲 Ili krada identiteta. Super sto si ipak skuzila na kraju.
Mamika, ja sam misljenja kao Ugolina, zato sto sam opsjednuta cuvanjem novih stvari. Hranilicu smo dobili koristenu i rekla sam hvala Bogu, jer ja ne bih mogla gledati jako ju on maze. Ovako me ne dira puno.
Kad ste im pocele davati tanjur i zlicu da jedu sami??
Imam goste popodne. A umorna od nocas. Mislim da cu zaspati na stolcu.
Pa dajem joj vec dugo da jede sama ali ne uvijek i ne sve..ovisi kakve sam ja volje taj tren i koliko mi se da cistit nakon nje 😂😂😂 odkad mi je u hranilici,kupila sam ju kad je imala cca 10 mjeseci,nisam ziher tocno kad... Vise mi jede sama nesto prstima..pokusava sa zlicom al joj sve ispada ili prstima stavlja na zlicu ili drzi zlicu u jednoj ruci dok s drugom jede... Al to je nacin ucenja.. Isto nije znala pit na casu sama bez da se zalije dok ju nisam ostavila s casama i posudicama i flasicom da se igra.. Onda prelijeva vodu iz flasice u casu, ne iscuri tog puno,i pijucka,zalijeva se i tak..
Mamika išla gledat taj zvrk… I to dođe 100kn????
Al ja sam kao Ugolina. Nije dobro….
Ilani ajjjmeeee. Sreća da si našla sve!
Mamika već riješila dio poklona. Ja tek imam ideju.
I ide roman…..
Od jutros sam sva živčana. Al jako. Ručak kolač veš… I onda krenu sitnice. Ugl razbila sam neko sr sa začinima. Ionako mi zauzimalo kuhinju…koliko mi žao toliko i nije. Jer bi isto to mužu u glavu radije nabila. Još ću ona njegova vrsna ulja pobacat drugi tjedan, samo da smeće odvezu. I puno tog mi u planu. Nema stalaža nema ni tvojih stvari. Prekipilo mi.
Moji kad idete. Iza ručka. I tako 8 puta. Dogovorimo da dođu da ne vucaramo klince. Naravno. A dofuraj ih u zg. Neću. Ok doći ćemo. I u 12 zovu kad idemo. Ne znam. Ručak nije gotov. Tvor kad dolazi ne znam. Za 2 h bi mogli. A kud ćete onda, pa kasno je ići. Aj bok! I mislim si da ste imali volje već bi bili tu. Nisu došli.
Tvor. Radio bi neki kuki na kući pa majstor. Ručak. Gulaš. Ali on NEĆE skuhat krumpir. Neće gulit. Veli mm pa skuhaj u kori. Neće. I začuđeno kako sin ne može na godišnji kad se radi na kući nešto. A meni zaboli pa ni ne znam. Nije moje da znam kud mi muž baca novce. Svaki atom poštovanja roditelja mm je u meni krepao!
Groblje. Svekrvi. Pa tvor ko kip 15-20min stoji i nema pokreta. Klinci luduju. Petra punih ruku kamenja sa staze, trga ružu s groba. Tatica ju drži. Sin mene. Mali pita A što sad. Ne znam valjda ovi mole krunicu u sebi, mislim si. Ja ko benzinska vrtim očima. Koji k sad blejiš u taj grob, da budeš viđen? A groblje ko modna pista. Odvratno.
Pa u karlovac. Onaj neće na autoput. Sin zaspao. Ona urla pa smijeh. Ja iza sprešana između 2 autosjedalice. Aj tu su svršili za 5min. Uz moje tjeranje. Ne poznaju nikog pa ne treba bit valjda viđen. Nazad on krene na staru cestu. Psovala ga. Rekla mu nek ode na šišljavić, tamo je bliže. Ljuto se okrenuo i na ac. Hb!
I tak sutra je novi dan! 🌞
Isuse kriste,koji dan je iza tebe 🔫🔫🔫🔫🔫 nebi ti bila u kozi,pa to sve lude jedno od drugog... Tvor sebicno govno koje boli kuki za unucad i bilo kog oko sebe, fuj, samo ja i moja guzica 🔫
Kako ste mi zene? Jel se najavljuje kakva promjena vremena? vratna kraljeznica mi neda mira, lose se osjecam i mucnina mi je...eh, najbolje odma u krevet, sutra delat 🔫 druga sam smjena,od deset h...al barem to da nisam nakon tri tjedna bolovanja jutarnja
Joj, Abies... Bas mi je zao sto je bio tezak dan. 🤗🤗🤗 Drzi se.
Ugolina, ja nemam zivaca cistiti za njim. Al dajem mu u hranilici da jede prstima.
A moj dan......
Popodne se najavili gosti. Ja umorna od nocasnje avantare zvane posjet hitnoj. Ujutro napravim kolac na brzinu, maloga mojima, ja na groblje. Mm radio danas. Pripremaj sve za goste, M spava. Dode mm, on ide svekru na groblje, M se probudi, vodit ce ga. Ja sredim kucu, operem salatu, kosu, okupam se jer nisam stigla sinoc. Oni se vrate, nahrani M, evo gostijui i pogadate, sveki, djevera i nevjeste!!???? Igrao se M malo s malim od te sestricne i odjednom poceo vristati kao sinoc. Sve isto. Trga pelenu, baca se, vristi..... Sveki ga uzme, sad ce ona njega nositi, skine pelenu da vidi sta je, nista se ne vidi, on nateze pisu ko lud. Svi se skupili, gledaju ga jadniga golog u agoniji, doslo mi da ih sve potjeram. Odjeli oni na brzinu, kolaca nisu stigli ni probati i gosti odu. Sveki ostane i ekipa dijeliti pamet sta je malome. Doslo mi sa ih potjeram opet. Dam malom espumisan i malo se smiri i ekipa se pobere i ode. M zaspao, molim Boga da ga vise ne boli.
A mm kaze da su ga na groblju svi dirali, gledali, htjeli uzeti da se rasplakao jadan. A sveki je cvala od ponosa i srece. Da mi nije trebalo mira da napravim sve doma, ne bih ga pustila. On ionako nista ne razumije.
Sortiraj odgovore
Najstariji