Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Studeni 2017. 13:06

Ugolina

Hahaha sad kad sam procitala vase odgovore vezane uz nado vidim koliko sam u banani 🔫🔫 😂😂😂
    Moram ojacat po tom pitanju

Haha Ugolina imas vremena.Ja i mamika smo mame sa stazem pa stigle ojacati

Ugolina
    01. Studeni 2017. 13:09

Hahaha... Al u pravu ste stvarno, koliko puta strgaju nes jedni drugima 🔫 bar bi ja to trebala znat isuse

01. Studeni 2017. 13:13

Evo u Suncu urinokultura 180 kn. Nije strasno.Ali sta ja znam kakav  nalaz trebam traziti? Neki opci ili..? Nisam nikad tako...

Ugolina
    01. Studeni 2017. 13:26

Da,ne znam niti ja, jre to urinokultura ili samo sediment ili kaj,hmm

01. Studeni 2017. 13:41

A budem vidjela sutra.
    Nisam vam pricala. Skoro sam izgubila jucer novcanik sa svim dokumentima! Zamijenili smo u Ikei kolica s necijim i furali ih tamo dva sata valjda. Skuzili tek kad sjeli na kavu. Pa sam trcala ko ludak po citavoj Ikei i svima buljila u kolica da to nisu ona nasa🔫🔫🔫 Hvala bogu nasla sam. Stajala su usamljena i cekala😁
    A Nikolina mi je bića smijesna. Citavo vrijeme dok smo obilazili govorila je Vaaauuu (kao wow). Od starijih seka svasta nauci😃😃

Ugolina
    01. Studeni 2017. 14:05

ilani

A budem vidjela sutra.
    Nisam vam pricala. Skoro sam izgubila jucer novcanik sa svim dokumentima! Zamijenili smo u Ikei kolica s necijim i furali ih tamo dva sata valjda. Skuzili tek kad sjeli na kavu. Pa sam trcala ko ludak po citavoj Ikei i svima buljila u kolica da to nisu ona nasa🔫🔫🔫 Hvala bogu nasla sam. Stajala su usamljena i cekala😁
    A Nikolina mi je bića smijesna. Citavo vrijeme dok smo obilazili govorila je Vaaauuu (kao wow). Od starijih seka svasta nauci😃😃

Ajmeeee za dokumente ovo,koje srece si imala 😲😲😲😲😲😵😵😵😵😱😱😱😱 ja nemam naviku ostavljat u kolicima nis,uvijek imam torbu..
    A nikolina i wooow 😂😂😂😂

mamika3
    01. Studeni 2017. 15:09

ilani

A budem vidjela sutra.

Ajme,zeno,fakat si imala srece!Mojoj mami davno ukrali u tramvaju!Jadna sva bila!Veli ona da su bar dokumente vratili!Drugi put stavi Nikolinu u kolica!Onda ih ne budete izgubili!Haha...Joj,ja se smijem,ali drago mi je da si ih nasla!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    01. Studeni 2017. 15:51

Ilani, to mi je jedna od fobija, izgubiti dokumente. 😲😲 Ili krada identiteta. Super sto si ipak skuzila na kraju.
    Mamika, ja sam misljenja kao Ugolina, zato sto sam opsjednuta cuvanjem novih stvari. Hranilicu smo dobili koristenu i rekla sam hvala Bogu, jer ja ne bih mogla gledati jako ju on maze. Ovako me ne dira puno.
    Kad ste im pocele davati tanjur i zlicu da jedu sami??
    Imam goste popodne. A umorna od nocas. Mislim da cu zaspati na stolcu.

mamika3
    01. Studeni 2017. 16:16

Lucy16

Ilani, to mi je jedna od fobija, izgubiti dokumente. 😲😲 Ili krada identiteta. Super sto si ipak skuzila na kraju.
    Mamika, ja sam misljenja kao Ugolina, zato sto sam opsjednuta cuvanjem novih stvari. Hranilicu smo dobili koristenu i rekla sam hvala Bogu, jer ja ne bih mogla gledati jako ju on maze. Ovako me ne dira puno.
    Kad ste im pocele davati tanjur i zlicu da jedu sami??
    Imam goste popodne. A umorna od nocas. Mislim da cu zaspati na stolcu.

Mislim da sa nekih godinu i pol!Kasnije od toga nije sigurno!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    01. Studeni 2017. 17:26

Cure,kaj delate?Beba spava,jedem pomfri!Kuham sarmu,dosla mi zelja za tim!Inace ju radim samo na Novu godinu!Rjesila sam jedan dio darivanja za tajnu priju,sasvim slucajno vidjela nesto sto sam bas htjela!Drugi dio cu sutra,a treci moram jos potraziti!Hihijihihi....I nasla neki recept s jabukama!Moram,propast ce,mama mi ih brdo dala,a nitko ih ne jede!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.