☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
Jutro!
Kod mene cica odradila. Kava se prva šalica popila, keksolino pojeo... O da prije 5 slušam pričanje. Slatko pa je , al slađe bi bilo tamo oko 7
Dobro jutro
Abies hvala na kavi 🍪🍩🍪🍩🍪🍩🍪 evo jos kolaci ako netko zeli i jede😊
Noc nam je bila napokon dobra 3 budenja,nakon 3 dana sam koliko toliko naspavana
Jutro!
Hvala na kavi Abiies! Znaci dobro Petra? Kod nas jutros scenarij od jucer. Piskit-plakat,pelena prazna od sinoc. Jedna moja prijateljica kaze da je to zato jer ona pun mjehur prepoznaje kao bol i neugodu i zato place. Po danu piski nesvjesno. I da je mozda vrijeme za uciti na tutu. A ne znam. Sad po zimi ne bih se s tim zamarala. A i nije jos na nogama.
Mare tebi se stvarno sve sad sastavilo.
Jos i sirena se razbolila. Bit ce bolje!! I to vec od danas😁😘
Mare tebi se stvarno sve sad sastavilo.
Jos i sirena se razbolila. Bit ce bolje!! I to vec od danas😁😘
Ilani al opet kazem nedaj Bože gore,nek su oni zdravi.
Mare, zar se prednji zubi ne dobiju besplatno?? Tako sam cula nesto. Ili da ti pokrpa plombom? Kad danas svi zele samo izbuci novce.
Tako odvjetnica sto je vodila raspravu mm za onu nesrecu gdje je presudeno da nije kriv, poslije svega kaze da treba poslati neke papire u osiguranje i naplati mu to jos 400 kn!!! A to sam i ja znala napraviti.
Mi sinoc otisli na hitnu. Spremila ga za spavanje i odjednom se poceo bacati po krevetu, vristati i trgati pelenu. Tako u navratima. Izmedu toga jadan spava od umora i onda tako nekad malo jace nekad manje. Otisli tamo, dr vidjela sta radi, izvadila krv, urin. U lab radila zena sto je isla sa mnom u skolu pa su nalazi bili za 10 min. Nalazi svi ok, napadi prestali, on trci tamo, prica sa sestrom i dr. .... Kaze dr da su ga plinovi vjerojatno mucili u crijevima. Rekla ako se ponovi dat mu espumisan. Bili gotovi za 30 min. Vise potrosili vremena na voznju. Nocas spavao kao top. Skoro se nije ni budio.
Mare, bas to, bitno da su oni do ro. Jucer ujutro sam ludila sto se rano ustao i eto sto me doceka navecer. I onda se pitas, cemu sizim zbog gluposti.
Abies, slobodan dan od posla, ali ne i od biti mama, ha?? Tako nam je svima.
Jutrekoooo...Kod mene samo ja budna,ostali spavaju!
Abies Pa kod tebe aktivno od ranih jutarnjih sati!Znaci Petra ok?💪💪
Ilani Mislim da je prerano za tutu!Proljece,ljeto idealno....Jer oni se vani dok ne nauce vise puta popiske pa ih skidaj,a sad po hladnom bolje ne!I kak da curka ,ak jos ne hoda ,ode do tute uostalom!Ima vremena za to...Svoje sam pocela sa 2,5, godine!Al sam odmah ucila bas na wc,a ne tutu!
Mare Bravo za noc!Malo odmora!Sirenica.....Kako je?Kako si ti????
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ugolina, odg na por s vibera. Da, novi mob moram ici podici bas u cc east, zitnjak. Pa kad smo vec tamo da odemo u emezzetu pogledati krevete, ali mislim da manje od 850 kn necemo naci s madracem. Jel cc east na slavonskoj?? Znam za taj, kad dolazimo s Domovinskog mosta onda desno prije Radnicke. Mislim da je to to.
Sortiraj odgovore
Najstariji