Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    01. Studeni 2017. 08:26

Lucy 400 kn zbog nosenja papira???Ti odvjetnici i javni biljeznici samo deru!Gade mi se...M vas je dobro prestrasio,ali bome bi i mene!Bitno da mu nije nista!!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    01. Studeni 2017. 08:29

Ja se ujutro probudim i odmah si mislim kaj doruckovat!🔫🔫Katsstrofa!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mare1989
    01. Studeni 2017. 08:47

Lucy kad sam sa 17god radila jedinice bilo je preko socijalnog jedino sam platila 800kn porucalnske navlake.
    Pitala sam je sad kaze ona nista nije vise dzabe,kaze toliko je drzava uvela toga da se placa da je ludilo. Nije mogla spasiti zub jer je zivaca odumro,al sta cu sad napravit cu i tocka.
    Sirena je danas raspolozena,vesela da je to cudo jedno. Drugo dijete danas i nek bude tako da se vrati moja vesela sirena.
    Ja sam jedino koma jer dva dana nisam isla na trening,dana ne radi ali bar radim vjezbe doma.
    Lucy najbitnije da nije nista M neka produ i ti vjetrovi

mamika3
    01. Studeni 2017. 08:54

Mare Super za Sirenu!A trening je sutraaaaaaa......💪💪💪💪💪A danas brzo prodje,znas?Nece tvoj napredak propast za dva,tri da na

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Lucy16
    01. Studeni 2017. 09:01

Mamika i ja lezim kraj M dok spava samo da spava duze i kruli mi u trbuhu. A odvjetnica nikad za nista nije dala racun, samo novci u dzep.
    Mare, znam da nemas love, ali rijest ces to nekako. Mozda nesto kapne od nekuda. Sretno?!!
    Budan je. Dobro je i spavao.

Ugolina
    01. Studeni 2017. 09:10

Abies

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕
    Jutro!
    Kod mene cica odradila. Kava se prva šalica popila, keksolino pojeo… O da prije 5 slušam pričanje. Slatko pa je , al slađe bi bilo tamo oko 7

😂😂😂😂😂

Ugolina
    01. Studeni 2017. 09:12

ilani

Jutro!
    Hvala na kavi Abiies! Znaci dobro Petra? Kod nas jutros scenarij od jucer. Piskit-plakat,pelena prazna od sinoc. Jedna moja prijateljica kaze da je to zato jer ona pun mjehur prepoznaje kao bol i neugodu i zato place. Po danu piski nesvjesno. I da je mozda vrijeme za uciti na tutu. A ne znam. Sad po zimi ne bih se s tim zamarala. A i nije jos na nogama.

Kaj mislis da joj stavis vrecicu onu i urin nekud na analizu? 

Ugolina
    01. Studeni 2017. 09:17

Lucy16

Mare, zar se prednji zubi ne dobiju besplatno?? Tako sam cula nesto. Ili da ti pokrpa plombom? Kad danas svi zele samo izbuci novce.
    Tako odvjetnica sto je vodila raspravu mm za onu nesrecu gdje je presudeno da nije kriv, poslije svega kaze da treba poslati neke papire u osiguranje i naplati mu to jos 400 kn!!! A to sam i ja znala napraviti.
    Mi sinoc otisli na hitnu. Spremila ga za spavanje i odjednom se poceo bacati po krevetu, vristati i trgati pelenu. Tako u navratima. Izmedu toga jadan spava od umora i onda tako nekad malo jace nekad manje. Otisli tamo, dr vidjela sta radi, izvadila krv, urin. U lab radila zena sto je isla sa mnom u skolu pa su nalazi bili za 10 min. Nalazi svi ok, napadi prestali, on trci tamo, prica sa sestrom i dr. …. Kaze dr da su ga plinovi vjerojatno mucili u crijevima. Rekla ako se ponovi dat mu espumisan. Bili gotovi za 30 min. Vise potrosili vremena na voznju. Nocas spavao kao top. Skoro se nije ni budio.

Ajme bas ste imali srece !!! Hvala bogu,nije nista 😘😘😘

Ugolina
    01. Studeni 2017. 09:20

Lucy16

Ugolina, odg na por s vibera. Da, novi mob moram ici podici bas u cc east, zitnjak. Pa kad smo vec tamo da odemo u emezzetu pogledati krevete, ali mislim da manje od 850 kn necemo naci s madracem. Jel cc east na slavonskoj?? Znam za taj, kad dolazimo s Domovinskog mosta onda desno prije Radnicke. Mislim da je to to.

Da,na slavonskoj!!! Emezeta je isto odma tamo

Ugolina
    01. Studeni 2017. 09:21

mamika3

Ja se ujutro probudim i odmah si mislim kaj doruckovat!🔫🔫Katsstrofa!

Aaaahahahsha isto ko i ja...zato i jesmo ko od brda odvaljene 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.