Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    01. Studeni 2017. 10:02

Ugolina

mamika3

Ja se ujutro probudim i odmah si mislim kaj doruckovat!🔫🔫Katsstrofa!

Aaaahahahsha isto ko i ja…zato i jesmo ko od brda odvaljene 😂😂😂😂

Ahahahg....Potpis!!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Abies
    01. Studeni 2017. 10:06

Petri p crvena, al ne cvili više. Plimycol stavila ujutro. I platnenu pelenu...

mamika3
    01. Studeni 2017. 11:31

Ja sama,moji otisli...Planiram kasnije u jednu lijepu setnju,u miru Bozjem!Bez mama,mama,mama,mama,mama.....sa strane!Hihihii...Inace,sad su vam fora metalni zvrkovi zvani Nado!Nekak potegnete pa se to cudo vrti,pa tak igras protiv nekog....Taj jedan kosta 100kn!Sin je sebi kupio jednog!Uglavnom....Jucer je kod prijatelja uzeo taj zvrk od jednog malog iz zgrade!Igrali su se medjusobno!I htio napravit neki tzv obrnuti napad!Aliiiii.....Ko za vraga taj posudjeni zvrk se nekako strgao!I sad moj mali dosao doma u placu s danim obecanjem malome da ce mu ga kupiti!Osjecao se krivim!I sad malac zvoni jel moze sinek van,velim da ga nema!I kaze malac-a jel znate da mi je Nikola strgao?Skuzim da mali ocekuje novog zvrkica!Mislim,sinek je obecao bez dgv sa mnom!Jel bi mu vi kupile????

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

01. Studeni 2017. 11:37

Ugolina mislim da cu to i napraviti. Presumnjiv mi miris one prve jutarnje pelene,bas izuzetno specifican,po pokvarenoj ribi zaudara😨😨😨 inace nije tako. Vec druga pelena je ok,normalna je. Jedino mi je bez veze eto nasa ped je sutra popodne,znaci tek u petak mogu odnjeti urin a onda je vikend. I kod nase nema da je ja sad recimo nazovem kazem u cemu je stvar pa da mi ona posalje uputnicu u Siget da idem odmah tamo odnjet urin,nego moram sutra oci kod nje s djetetom da ju pogleda. A na kraju ne moze nista utvrditi bez nalaza nego moram vucarat dijete po cekaonicama bez veze.

01. Studeni 2017. 11:48

Mamika mislim da ne bih kupila. Igrali su se zajedno. Koliko puta mojima tako netko strgao nesto,nisam nikad ocekivala nikakvu nadoknadu za to. Porazgovaraj sa sinom da vise ne daje obecanja bez dogovora s vama.

mamika3
    01. Studeni 2017. 11:56

ilani

Mamika mislim da ne bih kupila. Igrali su se zajedno. Koliko puta mojima tako netko strgao nesto,nisam nikad ocekivala nikakvu nadoknadu za to. Porazgovaraj sa sinom da vise ne daje obecanja bez dogovora s vama.

Pa da,tako je isto nosio van neku pusku isto su mu ju strgali!Isto nisam ocekivala da mu ju netko kupi!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ugolina
    01. Studeni 2017. 12:49

mamika3

Ja sama,moji otisli…Planiram kasnije u jednu lijepu setnju,u miru Bozjem!Bez mama,mama,mama,mama,mama…..sa strane!Hihihii…Inace,sad su vam fora metalni zvrkovi zvani Nado!Nekak potegnete pa se to cudo vrti,pa tak igras protiv nekog….Taj jedan kosta 100kn!Sin je sebi kupio jednog!Uglavnom….Jucer je kod prijatelja uzeo taj zvrk od jednog malog iz zgrade!Igrali su se medjusobno!I htio napravit neki tzv obrnuti napad!Aliiiii…..Ko za vraga taj posudjeni zvrk se nekako strgao!I sad moj mali dosao doma u placu s danim obecanjem malome da ce mu ga kupiti!Osjecao se krivim!I sad malac zvoni jel moze sinek van,velim da ga nema!I kaze malac-a jel znate da mi je Nikola strgao?Skuzim da mali ocekuje novog zvrkica!Mislim,sinek je obecao bez dgv sa mnom!Jel bi mu vi kupile????

Pa ja bi jzato jer osjeca uzasnu griznju savjesti i jer on mu je nesto obecao a obecanje treba izvrsiti.. Ali ja sam presenzibilna za njihove emocije pa nisam mjerilo 😊

01. Studeni 2017. 12:55

Sanjarka,tvojoj velikoj maloj djevojcici sa malim zakasnjenjem sretan rodendan!!!

Ugolina
    01. Studeni 2017. 13:01

ilani

Ugolina mislim da cu to i napraviti. Presumnjiv mi miris one prve jutarnje pelene,bas izuzetno specifican,po pokvarenoj ribi zaudara😨😨😨 inace nije tako. Vec druga pelena je ok,normalna je. Jedino mi je bez veze eto nasa ped je sutra popodne,znaci tek u petak mogu odnjeti urin a onda je vikend. I kod nase nema da je ja sad recimo nazovem kazem u cemu je stvar pa da mi ona posalje uputnicu u Siget da idem odmah tamo odnjet urin,nego moram sutra oci kod nje s djetetom da ju pogleda. A na kraju ne moze nista utvrditi bez nalaza nego moram vucarat dijete po cekaonicama bez veze.

A koliko kosta cca da ulovis urin i odneses nekud privatno na analizu,dobis nalaz isti dan i ides pedici? Uopce nisam nikad gledala cjenike po tim privatnim poliklinikama

Ugolina
    01. Studeni 2017. 13:03

Hahaha sad kad sam procitala vase odgovore vezane uz nado vidim koliko sam u banani 🔫🔫  😂😂😂 
    Moram ojacat po tom pitanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.