Dobro jutro,cure!Uz kavicu....🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍮🍮🍯🍫🍫🍫🍔🍔🍔
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lucy Je li zaspao dosad?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dobro jutro mame!
Pratim forum viber a nikako prokomentirati.
Jutros budenje prije 7,place vristi,hvata se za pelenu.Skinem je ,potpuno je suha kao kad sam je i stavila sinoc.Cim sam je skinula,odmah se popiskila uz plac i vrisak
.Otusirala je,pocistila sve sa baby uljem,obukla. Sad je mir. Pratim. Ako se ponovi,odmah idemo ped. Strah me tih urinarnih problema.Sad si mislim sta je to bilo. Jel moguce da joj je bilo samo hladno pa ju peckalo kad krene piskit??? Otkriva se po noci,ne da se pokriti,koma!
Svasta se jucer pisale,bas mi je drago kako nam zivnuo forum,nadam se da viber ga nece omesti.
Muffins..Mamika,koje sam god probala,najbolji su mi oni podravkini iz kutije.Nekad ubacim u svaki zlicu pudinga(kuhanog) pa bude socnije i zanimljivije. Ugolina,ne treba ti onaj metalni kalup za muuffinse,ja ga imam ali mi bez njega ispadnu jos bolji.Samo stavis duplu kosaricu.
Mamika divnu papalicu imas! Neka samo tako nastavi!
Ugolina, pa Zlica je rodeni odlikas! Ima i svoje umjetnicko carstvo
,bas mi je to fora,kao ste sav prostor njoj podredili i prilagodili
Lucy izmislila novi nacin pranja djeteta i auta 2 u 1
Mare kako je sirenica danas? A ti?
Sandrich vi ste se onda naspavali
Abies jesi danas na terenu?
Sandrich, haha…. Kad je to bilo? Sad sigurno to vise ne mozes?? 🤣🤣
Ma, promet je zeznut. Do posla imam 70 km svaki dan i nemam pojma kako cu se naviknuti na to opet. Nekad odvezem da se ni ne sjecam kako sam dosla. Moja sestra svaki dan putuje 150 km, pa kad se sjetim nje moram sutjeti.
Odvjednik radi po postotku. Ali rekao je da bi za 3 g trebalo biti gotovo. I bilo bi da nije bilo zalbe.
I najvjerojatnije sam zbog te nesrece morala na carski.
Ajd uzmi lovru na jedan dan pa da provjerimo 😂
Ilani Bas sam jucer listala viber od pocetka!Nikako se sjetit jesi se javljala ili ne!Rekoh pitat cu te!Budem radila te iz kutije!S pudingom!Bas da probam
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ilani, a nikolina nećeu vreću?
Meni ta vreća spas. Znala sam sinu duplu piđamu zimi stavljet jer nema šanse bit pokriven
Mamika, kakvo spavanje?? Jos je budan.
Ilani, i M se otktiva po noci. U stanju se razbuditi ako skuzi da je pokriven.
A pranje 2u1, 😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji