Hvala vam cure za hugove. Ne mogu prezalit sto nisu upoznali mm i Enu.. Znam da je u svakoj dobi tesko izgubit starce al oni su imali 50 god, seka i ja taman pozavrsavale fakultete i konacno su mogi oni pocet zivjet, jer su do tada za nas zivjeli. Planirali su putovat.. Tata kupit terenac (do tad je govorio da smo mu sestra i ja novi auto) , oboje imali dobre poslove.... i onda ti se okrene svijet u jednom danu...
Zato mi je valjda i tesko prihvatiti svekrvu... ona je cista suprotnost od mojih, hladna.... Kad smo zvijeli vani mm ukocila ledja (ima inace problema s tim) i doslovno nije mogao ustat 3 dana. I zove ona prica svoje gluposti, ja joj kazem za mm kako mu lose, a ona "i mene sve boli, al radim, bolje mu je da ide radit da ne izgubi posao". Tad mi je jako pala u ocima..
Mi isto bile vec u lidlu- moja steta je malo manja 300 kn potrosila a kupila dosta toga. Iako joj je sve to jos veliko, al taman ce biti za jesen/zimu.
Bellaru imamo i mi takvu sliku al s zadnjeg UZV. lezala u bolnici i rade oni meni UZV, i to je trajalo i trajalo (gledali detaljno sve) i na kraju vikne doktorica da dodje drugi dr i glavna sestra i ja si mislim sto je sad- a ono Ena im pokazala srednji prst. Isprintali su dvije slike jednu meni jednu za ambulantu , to nam je zadnja UZV slika.
Babycoming i ja sa svojim ocem. I ja sam se pomirila sa tim. Bolje ne imati tatu nego imat takvog kakav je moj. Al kod mene je malo drugacije ja od svog ni ne trazim nista osim da ga vise nikad u zivotu ne vidim. Al je zalosno da tako nesto moras dozivjeti od osobe koja bi ti trebala bit oslonac najveci u zivotu.
Meni je mama i mama i tata😃
A gle dok ti muz sam ne shvati da tu nema kruha on ce se i dalje nadat😐
Ma zarasta polako..jucer sam cak bila prvi put vani. Sjedila u dvoristu sa malcem dok je muz auto prao. Morala sjedit na slaufu al nema veze. Danas idemo kod svekrve i svekra na rucak pa cemo vidjet kako ce mi to proc. Slauf nosim sa sobom😂. Strah me da se sad ne preforsam pa mi se opet zasere nes dole. 😵😵 a valjda nece kad sad to zacjeljuje.
Ellie ma nitko ne moze bit ni slican tvojima. Svi smo mi razliciti. Ja ne poznam ni jednu osobu pa ni priblizno da bude ko moja mama. Ona je jedinstveni primjerak. Ne govorim jer je moja mama to govore i svi koji ju znaju.
Mozda si se nadala da ces dobit nesto slicno kod svekrve kao kod svojih pa si se jako razocarala. Al briga te ti imas sad svoju obitelj a sta je bitnije od toga? Nitko nije vrijedan tvojih zivaca😕 ono sta si ti prosla ja od toga jako strahujem jer ne znam kako bi dalje uopce .
Tvoja beba vec u trbuhu imala stav?😂😂😂😂😂😂😂 eh te bebe sta ce nam tek kasnije radit.
Ja ni ne smijem u lidl! Ja imam toliko robe nisam ni 1/4 iznosila. Mislim mali a ne ja😁 oblacim mu jos uvijek one sta ne idu preko glave bodici. Nekako me jos frka mu navlacit preko glave bodice. Onda ispada nosimo samo 5 bodica😁
Sutra nam dolazi fotografkinja! Jedva cekam😆
Bellaru vjeruj mi nisam ni ja mislila da u meni ima snage za dalje.. i onda se pojavio mm. Bila sam mu jednom rekla, a i vjerujem stvarno u to, da su ga poslali moji da me cuva... On me drzi, a sad je naravno i Ena tu.
Memi su na baby handlingu pokazali kako se oblaci (dosta jednostavno) bodi preko glave- tesko mi je opisat, probaj naci na netu. Jednostavno se moras usudit prvi put i dalje je ko od sale.
Ista stvar s kupanjem. To je ispocetka i mm i meni bio cijeli proces i strah. Sad ju sama kupam kad njega nema bez problema
Super za fotografkinju- ce vas sve slikat ili samo nju?
I ja sam se cula s nasom vjencanom fotografkinjom i nacelo dogovorile sljedeci vikend. I ja se veselim
Super kad si imala uz koga sve to proci.
Zivot je na zalost takav. Nesto uzme, nesto pruzi😟
Ma sta je najbolje necaka sam oblacila.sa.takvim bodicima al sad mi bas nekako cudno😨 mozda mu danas obucem za rucak neki fensi koji ide preko glave😆 a joj ni kupanje jos nismo obavili😕 ne znam.bili cekala sestru il da muz i ja sami to probamo😁
Pa slikat ce i nas par fotki al ugl mravca ono u dekici , kosari i one slatke fotke. Rekla sam jedna od fotki koju zelim je gdje je mravac na tatinim rukama i fotka je samo ruke i beba❤
Treba ih fotkat i razvijat. Nek djeca imaju uspomene
E da, zaboravih se pohvalit da smo u babinama dobili kompletic tutu (trenerku) za 1 godinu. Kupljeno u Mall of Split, mislim stvarno nisu imali izbora od pustih dućana uzet nešto manji broj
Crazy rozi toster hehe 😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav mamice evo ja sad imam internet pa sam napokon aktivnija 😬
Moja mala je dobrica za sad , spava jede kaki, svakih par dana moram joj dodat malo AD jer sam skuzila kad pljuje ciku i vristi da je gladna, pojede si 15-30ml Ad i onda je zadovoljna , odspava 2-3 sata u komadu taman stignem po kuci i super. Jedino ja nemam apetita pa mislim. Da i utjece na mlijeko
Elle drzi se, saljem ti virtualne zagrljaje 💕💕💕
Vidim svekrve su na piketu, ja sam sa svojom na ok, ali previse smo razlicite ds bi bile sad nesto bliske, sad zivimo blizu pa i neznam kako da se tu podstavim dal da ih stalno zivkam da dolaze jer nece sami ili ne...
Bellaru sretno na fotkanju mi smo napravili u bolnici i jako lijepa uspomena ....
Ostaje mamice pohvatat cu vas ovih dana 😀
I da ja neznam al imam energije koda sam poludila haha
Sortiraj odgovore
Najstariji