Uglavnom,dobro smo se pripremili za taj otkaz,nesto prisparali..tocnije rekao je da mu ne produze ugovor tako da prima lijepo naknadu za nezaposlene sad..i tak.. Meni su hvala bogu priznali sto sam magistra i jos sam prijavila zlicu kao poreznu olaksicu i dobivam placu puno vecu nego sto smo mi imali zajedno zadnjih mojih sest mj porodiljnog i njegove nazovimo place,tako da lova nije problem..sreca nemamo nikakvih kredita,nista nam ne fali, dijete ima svega,i sto treba i sto ne treba.. Trenutno smo u trazenju posla.. Ono sto trazimo su uvjeti,a ne placa..sve vece od minimalca je samo plus ali ono sto mi trazimo su jutarnja smjena i neradni blagdani i vikendi,barem nedjelje..rekla sam mu da ne pristaje na nista drugacije i nije me briga..a zasto?? Od ovih skoro devet godina sto smo mi zajedno,zajedno smo slavili dva bozica i jedan uskrs..a zasto? Jer je on bio na poslu 🔫 a zasto smo skupa slavili?eto slucajno zavrsio na bolovanju, jednom si je-takoder na poslu,skoro odrezo prst sa sjekirom pa iso na sivanje pa bio na bolovanju, jednom je od silne iscrpljenosti jer nije dobio slobodan dan mjesec i pol,pao u nesvijest..nakon toga je puko i izborio se za jedan dan tjedno..i jednom se ne sjecam,al nes slicno..
Uglavnom, ugostiteljstvo zaobilazimo u veeeeliiiikoooom luku i ne pada nam na pamet! Ja trebam muza,dijete treba tatu, i nije mi bitno kad ce nac posao, jednom bude, ali po ovim uvjetima..na drugo ne pristajem..
sretno <3
Tnx 😘😘
Mala koza/mala vidra, cestitam ti na rodenju tvoje predivne curice 😘😘😘😘💕💕💕💕
Ugolina, i Mateo voli maramice u ruci!!! 😂 Obavezno kad ga presvlacim moram mu dati jednu u ruke da bude miran. Isto brise hranilicu kad je u njoj, plocice… Ali onda se posklizne na to mokro pa je to i opasno.
A ovo za posao, razumijem te!!! Super sto je na kraju sve ispalo ok.
M spava od 19.20??? 🙄 Jutros se probudio u 7 i preko dana malo spavao jer smo za vrijeme spavanja isli na kontrolu.
Preko noci se cesto budi. Dam mu cicu, povuce par puta i spava dalje. Kad bi se spavanje popravilo jos.
i Lovre isto voli maramice. obavezno kod presvlacenja dobije jednu da obrise pisulinca
😂😂😂😂😂 Isto.
Ilani, di si??? Okreni na novu tv!!! Aragorn nam je na telki i tvoj legolas 😍😍😍😍
Mirna nedjelja.
Brojcana uziva sa svojim bebacem.
M skroz slabo spava po danu. Sat- sat i pol. Pa je popodne nervozan. Ne znam kako mu produziti spavanje.
Mamika, kako je proslo s gostima?
Ugolina, kako ruka? Do kad si na bolovanju?
Sanjarke nema??
Mare, klinci zdravi??
Ilani, kako tvoja druzina??
Tko se sjeća male vidre? Ogromna čestitka na rođenju curice!
Žena je imala porod za film... Jel se sjećate one snimke yt u americi kad se žena sama porodi u autu dok ju muž vozi. E pa tako je i vidrica naša.
Sorry ako je to trebala biti tajna. Al još sam u šoku i moram te pohvaliti na sva zvona.
Subota kod nas, ujutro mm u trgovinu i baj baj do noći. Ja više preživčana. Plus pms. Klinci neće slušat, 2 stvari poslušaju 5 ne. Ono aaaaaaaa. Kad se lassie vratio kući, on pod tuš, ja proljev. I napadam da hoću i ja vikend i da ne može više tako.
Nedjelja, kava amo tamo, razvlačim se u spavaćici i evo mi tvora. Petra razbike tanjur, ovaj idiot ruke u zrak i veselje. Popizditis. Stigli i moji. Ručak. I ide tvor, sin ga pakira i moja majka u šoku. Zašto? Pa da ne bi tatica bio gladan dobio je svo preostalo meso od ručka. Eh da mama, nema tvoj zet djece na prvom mjestu. Kad pričam, naravno da mi vjeruje s 5% nevjerice, onda se ovako uvjeri.
Jutro,cure!
Abies Nije ni meni nista bolje uz ovog mog!Ajd,bar nemamo vise tvorova u blizini!I moji klinci isto imaju takav omjer slusanja!
Lucy Ma bilo je super!Podruzili se ,nasmijali....Al prije toga nije bilo!Spremaj kompletan stan,svaki kutak,radila kolac,jos i rucak za nas kojem nisam ni prismrdila!Muz jedino kaj je napravio je otisao u ducan!HB buhtlica bila dobra,malo je i plakala jer se nitko nije bavio s njom,a malo su ju i veliki zabavljali!Sjednem prvi put u tri popodne,i uzela malu da ju pomazim malo,a muz meni kaze da ju spustim,da nisam grickalice pripremila!A on si je i kavicu popio i otusirao i rucao!Sta reci uopce?Kumovi dali djeci novce pa me zamolili da vise ne radjam,da ce morat cijelu placu ostavit kod nas!😂😂😂😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji