Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    01. Rujan 2016. 07:58

Evo ja ispred Lidla vec je gužva a jos nisu ni otvorili, mm čuva malog a mama harači 😂

Ugolina
    01. Rujan 2016. 08:34

Hahaha,marigmar sve pokupuj!!! Baby,tvoja svekrva je stvarno ludara u pm onda..
    Ellie,  i ja ti saljem zagrljaj..
    A za sveki ,pere krov?!? Haha,isto ludara..a moja ne pere nis..nikada..svakih par godina nes..i onda o tom prica ko da riba svaki dan..aj,bar kuhinju donekle odrzavaju kad kuhaju..valjda..i onda kuham kavu i izvadim salice iz elementa i moram ih oprat prvo jer imaju rubove od neke kave ko zna od kad..joooj...uvijek promakne..

Ugolina
    01. Rujan 2016. 08:45

Sanjarka,to ce vam se zacas ispravit,samo vjezbajte pomalo svaki dan..moja sirota nije imala mjesta u mom trbuhu i sva je bila zalezana,stopala,vrat, glava,sve..

CrazyPuppet
    01. Rujan 2016. 08:53

jutrooo ženice i majčice :-)
    hehe svekice naše drage, moja je ok, samo mi ide na živce :-D ne razbijam si previse glavu s njom, nekad jesam, al opametila sam se s vremenom. Kad vidis da nemos pomoć, nemos promijenit nista... Tesko je starijim ljudima nesto objasnit, a samo su gori s vremenom... 
    žao mi je što su kod vas ovako tuzne price. 
    Ja poharala Lidl, uzela sam sve sto sam planirala, čak i nesto dodatno hehe. uzela sam za oba sina ponesto, sebi jaknu, i rozi toster :-D... 820kn štete...
    mi napredujemo s rasporedom, sve se polako slaže, svaki dan neka nova mala pobjeda... Bebo trenutno toliko liči na starijeg brata, da vam to ne mogu opisat.
    i da, dva dana malo pazim na prehranu i idem u setnju, i pocela vaga popustat :-D 
    sanjarka bravo za kukove, mi nismo ni uputnicu dobili jos, tako da cemo isto tek s tri mj.

Ugolina
    01. Rujan 2016. 09:11

Eeee,sanjarka,a dal bi i meni slikala iz te knjige neke raspored za moju bebu,znaci,sad za koji dan navrsava tri mjeseca? Hvala!! 

Sunshine1
    01. Rujan 2016. 09:23

Svekrve nase drage!!!
    Sami biseri ovdje. Ugolina jel ti sad lakse?

Moja barem nema dreka po skoljki,dapace,jako je pedantna,cisti...hoce mi pomoc,obozava malu,obozava i mene ali valjda nam urodeno da nam ide na zivce. I imam srece da ju hoce cuvat i pomoc ali ne kuzi da je tako malu ne moze cuvat duze od kojih sat vremena,pogotovo nju cendravu i cicoljubicu. A sad nakon ovih par dana se bojim kaj ce joj dat za jest i pit. Jucer ih zamolim da odu po caj od kamilice da ju briskam jer se sva osipala od vrucine,a veli sva vesela a ipak ces joj dat caja.
    Ellie saljem virtualni hug. 

Abies taj tvor je strasan...

Nama isto pregled kukova ssmo naslonila,ma niti 5 min....

url=https://lilypie.com]

bellaru
    01. Rujan 2016. 09:47

Ellie sudbina...zao mi , sigurno ti je jako tesko. Drz se 😚😚😚

A jao babycoming mame mu😵😨😱😠😬😡 eto to ti je zalosno. Ajd svekrva pa je onakva il ovakva prema tebi al rodjena mama. Nedo bog ni jednom djetetu to. Samo si zamisli kako se muz osjeca🙁 
    A on se valjda jadan i nada da ce se mozda il promjenit il nesto😏

Abies a jebiga tvor je sad sam pa mu je dosadno pa je kod vas. 

Mi cemo jedan dan bit svekrve, punice, ko zna kakve cemo mi biti🙈🙈🙈🙈 

Evo moj malac vec ima stav a nema ni 3 tjedna 

Littleladybug
    01. Rujan 2016. 09:57

bellaru  bas to, nedaj  Boze nikom..sto je najgore znam ja kako je njemu..jos sam vise ljuta jer mu to radi, srce me boli kad vidim da se svaki put iznova razocara..ja sam naucila na bolan nacin lekciju kod svog tate i volila bi da on to ne mora proc al sto ti kazes on se jos uvijek nada boljem..
    hahahah malac je pravi,neka neka 😂😂
    kako tvoji savovi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.